Cum ar fi arătat astăzi prințesa Diana dacă ar fi trăit?

23.09.2022
Cum ar fi arătat astăzi prințesa Diana dacă ar fi trăit?

Prințesa Diana s-a născut pe data de 1 iulie 1961 în localitatea Sandringham, din Anglia. Aceasta a fost prima soție a regelui Charles al III-lea și a avut împreună cu el doi copii: prințul William și prințul Harry. Din păcate, mariajul regal a ținut din anul 1981 până în 1996 când s-au despărțit oficial. Lady Di l-a acuzat pe soțul său, Charles, de infidelitate cu Camilla Parker.

Lady Di, iubită de oamenii de rând

Prințesa Diana a fost foarte iubită de oamenii de rând. Aceasta a fost implicată în foarte multe activități caritabile, prin diferite fundații, ajutând oameni cu diferite probleme și în special copiii. Din păcate, la rândul ei și Lady Di a trecut prin momente dificile în viață, divorțul de Charles și traumele din copilărie aducând-o în pragul depresiei.

Diana a rămas în centrul atenției presei în timpul căsătoriei cu Charles, dar și după divorțul de acesta. Acțiunile sale caritabile nu au încetat niciodată și, drept urmare, în anul 1997 când a murit într-un accident de mașină, la Paris, lumea a fost cuprinsă de o imensă tristețe. Omenirea pierduse nu numai o personalitate puternică a acelor vremuri, dar și un om bun.

Prințesa Diana în prezent

Fosta soție a regelui Charles al III-lea a fost de o frumusețe aparte și de o eleganță cum rar se vede la o femeie. Din păcate, viața ei s-a terminat brusc și lumea nu a apucat să vadă cum ar fi arătat prințesa Diana la bătrânețe. Cu toate acestea, tehnologia din prezent ne permite să facem lucruri care ar părea imposibile, iar un fotograf din Turcia s-a folosit de inteligența artificială pentru a proiecta cum ar fi arătat Lady Di în prezent dacă trăia. Astăzi, Lady Di ar fi avut 61 de ani.

Așa ar fi arătat prințesa Diana în prezent

 

Cu ajutorul tehnologiei AI, care m-a fascinat o perioadă, am încercat să arăt că orice îți imaginezi poate prinde contur în realitate. Când am început acest proiect, mi-am dat seama ce pot să fac și m-am gândit că îmi aduce bucurie. Am vrut ca oamenii de care îmi este dor să fie în fața mea, așa că am lansat acest proiect. Partea cea mai grea a procesului creativ este să fac ca imaginea să fie reală, să aibă viață cumva, a spus Alper Yesiltas, fotograful din Turcia, care a realizat imaginea cu prințesa Diana, potrivit dailymail.co.uk.

Diana s-a născut în familia Spencer. Din partea mamei, Diana avea strămoși de origine engleză, irlandeză, scoțiană, americană și armeană. Una dintre străbunicile ei din partea mamei era moștenitoarea Frances Work din New York. Ea era și descendenta Ducilor de Devonshire. Din partea tatălui său, era descendentă a Regelui Carol al II-lea al Angliei, conform Wikipedia.org.

Foto: Instagram.com și dailysabah.com

Distribuie acest articol:
Tags:
Cele mai noi articole
Rolul ceasurilor inteligente în creșterea productivității
Rolul ceasurilor inteligente în creșterea productivității
Pentru că tehnologia a devenit aliatul indispensabil pentru îmbunătățirea eficienței productivității, este important să alegi acele produse ale acesteia care te pot ajuta cu adevărat în... citește tot
Cum își îngrijeau țăranii români copiii la 1850: „Îi îndopau cu mămăligă de la două-trei luni”
Cum își îngrijeau țăranii români copiii la 1850: „Îi îndopau cu mămăligă de la două-trei luni”
În lucrarea scrisă în anul 1895 și intitulată „Igiena țăranului român”, dr. Gheorghe Crăiniceanu dedica un capitol întreg creșterii copiilor în familiile de țărani. Autorul explică... citește tot
Mandate fără număr. La al câtelea mandat a ajuns Putin? Cum poate să conducă până la 84 de ani?
Mandate fără număr. La al câtelea mandat a ajuns Putin? Cum poate să conducă până la 84 de ani?
Vladimir Putin a câștigat din nou alegerile în Rusia. Acesta ocupă pentru a cincia oară funcția de președinte al Federației Ruse. Pentru a fi Președinte pentru a cincea oară, șeful de la... citește tot