Cine este femeia cu care Prințul William a înșelat-o pe Kate Middleton?

14.04.2023
Cine este femeia cu care Prințul William a înșelat-o pe Kate Middleton?

Prințul William și soția sa, Kate Middleton, nu trec prin cele mai bune momente. Căsnicia acestora nu este atât de fericită pe cât pare, iar ultimele zvonuri din presa britanică întăresc această ipoteză. Se crede că ducesa de Wales a fost înșelată de viitorul rege al Marii Britanii.

Casa Regală britanică în mijlocul unui nou scandal

Prințul William se pare că ”a călcat strâmb”, iar presa din regat l-a prins. Ba mai mult, această ipoteză este susținută și de fratele viitorului rege, prințul Harry, în cartea sa autobiografică. Așadar, zvonul pare să fie cât se poate de real, iar monarhia britanică trebuie să facă față unui nou scandal amoros.

Potrivit presei engleze, prințul William a înșelat-o pe Kate Middleton cu cea mai bună prietenă a ei, Rose Hanbury. Aceasta este un fost model și, din câte se pare, a avut o relație de lungă durată cu fratele prințului Harry. William și Kate au avut momente dificile împreună, însă au căzut la un acord pentru a nu se despărți iar copiii să nu aibă de suferit.

Rose Hanbury

Kate Middleton va fi următoarea regină a Marii Britanii

Casa Regală britanică nu a dorit să comenteze zvonurile legate de posibila infidelitate a prințului William. Cu toate acestea, în presa din regat au apărut mai multe fotografii în care viitorul rege este foarte apropiat de Rose Hanbury, la o petrecere.

Kate Middleton ar fi acceptat situația și pentru că un eventual divorț ar fi fost foarte costisitor și epuizant din punct de vedere emoțional. În plus, copiii ar fi fost foarte afectați și a acceptat să nu spună nimic, dar să i se acorde locul meritat la evenimentele publice.

Se crede că un alt factor decisiv care a contat în acceptarea infidelității a fost faptul că ducesa de Wales va fi viitoarea regină a Marii Britanii. Iată, așadar, că lucrurile nu au fost și nu vor fi niciodată roz în familia regală britanică, existând mai mereu scandaluri amoroase.

Foto: vogue.com și townandcountrymag.com

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
De ce ne afectează Mercur Retrograd?  Ce să nu faci când este mercur retrograd? Când este mercur retrograd în 2024?
De ce ne afectează Mercur Retrograd? Ce să nu faci când este mercur retrograd? Când este mercur retrograd în 2024?
Cine nu a auzit despre „Mercur retrograd”? Suntem tentați de multe ori să dăm vina pe acest fenomen astrologic pentru schimbările comportamentale ale noastre sau ale semenilor noștri. Dar,... citește tot
De câte ori au invadat rușii România în ultimii 200 de ani? Cam o dată la 19 ani „ne-au vizitat”
De câte ori au invadat rușii România în ultimii 200 de ani? Cam o dată la 19 ani „ne-au vizitat”
Istoria demonstrează că relațiile dintre români și ruși au fost mereu reci. Ba mai mult, în doar două sute de ani, rușii au invadat de 12 ori teritoriul țărilor Române. De multe ori am... citește tot
De ce obliga Caligula femeile căsătorite să se culce cu el?
De ce obliga Caligula femeile căsătorite să se culce cu el?
Când vine vorba despre conducători nebuni, cu siguranță împăratul Caligula ar putea să intre în Top 3. Caligula (nr. „Cizmă”) a condus Imperiul Roman între anii 37-41. În doar patru... citește tot