Cine este femeia cu care Prințul William a înșelat-o pe Kate Middleton?

14.04.2023
Cine este femeia cu care Prințul William a înșelat-o pe Kate Middleton?

Prințul William și soția sa, Kate Middleton, nu trec prin cele mai bune momente. Căsnicia acestora nu este atât de fericită pe cât pare, iar ultimele zvonuri din presa britanică întăresc această ipoteză. Se crede că ducesa de Wales a fost înșelată de viitorul rege al Marii Britanii.

Casa Regală britanică în mijlocul unui nou scandal

Prințul William se pare că ”a călcat strâmb”, iar presa din regat l-a prins. Ba mai mult, această ipoteză este susținută și de fratele viitorului rege, prințul Harry, în cartea sa autobiografică. Așadar, zvonul pare să fie cât se poate de real, iar monarhia britanică trebuie să facă față unui nou scandal amoros.

Potrivit presei engleze, prințul William a înșelat-o pe Kate Middleton cu cea mai bună prietenă a ei, Rose Hanbury. Aceasta este un fost model și, din câte se pare, a avut o relație de lungă durată cu fratele prințului Harry. William și Kate au avut momente dificile împreună, însă au căzut la un acord pentru a nu se despărți iar copiii să nu aibă de suferit.

Rose Hanbury

Kate Middleton va fi următoarea regină a Marii Britanii

Casa Regală britanică nu a dorit să comenteze zvonurile legate de posibila infidelitate a prințului William. Cu toate acestea, în presa din regat au apărut mai multe fotografii în care viitorul rege este foarte apropiat de Rose Hanbury, la o petrecere.

Kate Middleton ar fi acceptat situația și pentru că un eventual divorț ar fi fost foarte costisitor și epuizant din punct de vedere emoțional. În plus, copiii ar fi fost foarte afectați și a acceptat să nu spună nimic, dar să i se acorde locul meritat la evenimentele publice.

Se crede că un alt factor decisiv care a contat în acceptarea infidelității a fost faptul că ducesa de Wales va fi viitoarea regină a Marii Britanii. Iată, așadar, că lucrurile nu au fost și nu vor fi niciodată roz în familia regală britanică, existând mai mereu scandaluri amoroase.

Foto: vogue.com și townandcountrymag.com

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la…
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la…
Toată lumea a auzit de Elena Ceaușescu și răutatea de care dădea dovadă. Elena Ceaușescu a fost timp de zeci de ani, una dintre cele mai importante și mai influente femei din România... citește tot
Care este singura insulă din lume unde locuiesc numai oile? Oamenii vin rar acolo, întrucât accesul este dificil!
Care este singura insulă din lume unde locuiesc numai oile? Oamenii vin rar acolo, întrucât accesul este dificil!
Lítla Dímun este cea mai mică dintre cele 18 insule ale arhipelagului Feroe. Aici trăiesc doar câțiva ciobani și sute de oi, într-o armonie perfectă. Accesul turiștilor este extrem de... citește tot
De ce Europa nu poate fi considerat un continent?
De ce Europa nu poate fi considerat un continent?
Prima regiune a lumii care a fost colonizată este Europa. Cea mai timpurie prezență umană în Europa datează de acum aproximativ 1,8 milioane de ani, iar continentul are o istorie lungă de... citește tot