Ce rege a inventat un scaun pentru a-și satisface plăcerile carnale?

11.09.2020
Ce rege a inventat un scaun pentru a-și satisface plăcerile carnale?

Când vine vorba de plăcerile carnale unele persoane sunt mai pudice, în schimb altele sunt dezinhibate total. Unul dintre personajele care a scris istorie în această lume a inventat un scaun pentru a își satisface pasiunea pentru femei. Bărbatul era poreclit în popor „afemeiatul Bertie”.

Regele Eduard al VII-lea al Marii Britanii era o persoană manierată, afectuoasă, însă cu o plăcere dusă la extrem când vine vorba de amor. Bărbatul a petrecut foarte mult timp din viață la Paris, unde dădea frâu liber imaginației sale. Deși nu era atrăgător, Eduard al VII-lea a avut 411 relaţii de amor cu prostituate, actriţe, femei în căutare de avantaje sociale sau financiare.

Cine a fost regele Eduard al VII-lea al Marii Britanii?

Eduard s-a născut în anul 1841 la Londra și a fost fiul cel mai mare al reginei Victoria. Mama sa a murit în anul 1901, drept urmare tronul Angliei i-a revenit acestuia. Cât timp a trăit regina Victoria, acesta a petrecut mult timp la Paris pentru a se feri de ochii mamei sale.

Regele Eduard al VII-lea al Marii Britanii avea o pasiune pentru lucrurile fine în viață și femeile frumoase. Potrivit istoricului Tracy Borman, Eduard era un gurmand desăvârșit, iar înainte de încoronare, talia regelui ajunsese la 122 cm.

Regele Eduard al VII-lea al Marii Britanii a inventat un scaun pentru făcut amor

Eduard avea o constituție mai robustă, iar plăcerea de a mânca l-a făcut să ia rapid în greutate. Drept urmare, bărbatul nu mai putea să facă dragoste așa cum își dorea. În felul acesta, regele a ordonat să i se construiască un scaun după indicațiile sale.

Firma producătoare de mobilă Soubrier a fost cea care i-a livrat lui Eduard scaunul pentru făcut amor. Specialiștii contemporani nu au înțeles exact cum funcționa acesta, fiindcă arăta fie ca un şezlong, fie cu un scaun ginecologic. Persoanele cu o imaginație mai bogată au susținut că acesta ar servi unei partide de amor în trei.

Potrivit istoricilor, scaunul îl ajuta pe Eduard să își facă treaba, permițându-i acestuia să rămână în picioare și să aibă totuși acces la doamna dornică de amor, fără ca burtica lui enormă să-l împiedice prea mult. Scaunul era păstrat la bordelul preferat al regelui din Paris. În anul 2018, compania Soubrier a răscumpărat obiectul care a rămas în istorie.

Așa arată scaunul pentru făcut amor al regelui Eduard al VII-lea al Marii Britanii.

Foto: ro.wikipedia.org

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Unul dintre cele mai importante momente din istoria recentă a României a fost Războiul de Independență din 1877-1878. De fapt, armata română a participat la Războiul Ruso-Turc din anii... citește tot
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Despre Japonia poți să spui ce vrei, dar nu că este locul unde întârzie trenurile. Pe Internet circulă tot felul de știri legate despre trenurile din Japonia: ba că toate trenurile din țară... citește tot
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
Cine a fost măcar o dată în Israel sau a avut de-a face cu evrei tradiționaliști a putut observa că bărbații poartă pe cap o bucată de material. Aceasta se numește kippah și este un... citește tot