Ce înseamnă dacă ai în palmă Inelul lui Solomon? Noroc sau ghinion?

15.08.2020
Ce înseamnă dacă ai în palmă Inelul lui Solomon? Noroc sau ghinion?

Semnele care apar în palmă includ stele, cruci, triunghiuri sau inele sub degete. În funcție de locul lor și de intersecția pe care acestea o fac cu diferite linii au un anumit impact și înțeles.

Pentru a citi în palmă, este important să urmărești mâna dominantă, adică acea mână cu care se scrie sau care este folosită mai mult. Cealaltă mână este folosită pentru a înțelege karma, viețile anterioare și trăsăturile moștenite.

Ce este Inelul lui Solomon?

Astrologii indieni din trecut au dus chiromanția la nivel de artă, ei considerau că anumite puncte din palmă corespund astrelor de pe cer. Printre cele mai importante puncte este muntele lui Jupiter, în partea de jos a degetului arătător, unde se află un semicerc sau o linie dreaptă purtând numele de Inelul lui Solomon. Astrologii spun că acesta descifrează cât de atrăgătoare și cât de puternică este personalitatea ta.

De asemenea, oamenii care au acest inel sunt inteligenți, intuitivi, misterioși, au al șaselea simț și sunt comunicativi. Ei sunt oameni care înțeleg natura umană, sunt talentați, au înclinații spre artă și au calități de lider. Profesiile pe care posesorii Inelului lui Solomon le pot avea cele de profesor, învățător, avocat, judecător.

Cei care pot descifra semnele din palmă au întâlnit Inelul lui Solomon și pe mâna oamenilor interesați de ocultism, magie și numerologie. Totodată, inelul este un semn al norocului, acest lucru simbolizând ușurința cu care se poate obține ajutor atunci când respectiva persoană se află într-o situație dificilă.

Inelul lui Solomon îl mai putem întâlni și sub alte nume: inelul lui Jupiter, Veragaya Rekha, The Bhrispati Mudrika, The Disksha Rekha sau Guru Mudrika.

Zodiacool.ro ne prezintă o analiză a Inelului lui Solomon. Atunci când inelul este clar (A) semnifică o inteligență ridicată. Dacă este în semi-cerc (B) înseamnă că ești foarte deschis și îți exprimi liber sentimentele și ai aspirații înalte. Inelul este neclar (C) indică faptul că inteligența și spiritualitatea nu sunt puternice. Cei mai norocoși care pot vedea binele din rău și care pot înfrunta eșecurile au două inele ale lui Solomon (D).

Dacă totuși vrei să îți îmbunătățești norocul, poți purta pe degetul arătător un inel de aur sau argint, de preferat cu o bijuterie pentru a forma semnul norocos.

Rege sau faraon?

Potrivit descoperă.ro, istoricul britanic Ralph Ellis consideră că regele Solomon nu a fost rege al Israelului, ci a fost faraonul Shoshenq I-ul care a condus Israelul şi Egiptul la sfârşitul secolului X î.Hr.

În ceea ce privește inelul din palmă, legenda spune că Regele Solomon a primit de la un înger un inel magic ce îl ajuta să câștige bătălii, să condamne demonii și să vorbească cu animalele. Mai mult, pe acest inel era gravat numele lui Dumnezeu.

Foto: zodiacool.ro

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Povestea fotografului care a așteptat șase ani să aibă cadrul… perfect
Povestea fotografului care a așteptat șase ani să aibă cadrul… perfect
Unii fotografi pot să aștepte ani pentru a obține… cadrul perfect. Aceasta este și povestea italianului Valerio Minato care în urmă cu șase ani și-a propus să facă poza perfectă. După... citește tot
Am început prieteni cu nemții, am sfârșit dușmani. România, percepută o națiune trădătoare în al Doilea Război Mondial. De ce țara noastră a întors armele?
Am început prieteni cu nemții, am sfârșit dușmani. România, percepută o națiune trădătoare în al Doilea Război Mondial. De ce țara ...
Între 1939 și 1945, în Europa a avut loc cel De-al Doilea Război Mondial, după ce Germania nazistă a decis invadarea Poloniei. România a început conflictul de partea nemților, deși armata... citește tot
Cum a apărut celebra expresie „Ai o clasă mai mult decât trenul!”? La început era de bine, apoi a căpătat sens peiorativ
Cum a apărut celebra expresie „Ai o clasă mai mult decât trenul!”? La început era de bine, apoi a căpătat sens peiorativ
În limba română există numeroase expresii folosite în limbajul de zi cu zi, a căror origine este de multe ori necunoscută, dar și expresii a căror proveniență este clară. Sunt expresii... citește tot