Top 10 melodii care nu trebuie să lipsească de la o nuntă românească

19.09.2022
Top 10 melodii care nu trebuie să lipsească de la o nuntă românească

Nunta reprezintă, de obicei, evenimentul vieții pentru cele mai multe persoane. Locația unde va avea loc petrecerea, mâncarea și muzica trebuie să fie toate la superlativ, iar mirii și invitații lor să simtă că au trăit o seară memorabilă.

În multe dintre cazuri, atmosfera este întreținută fie de un DJ, fie de o formație live, iar melodiile ar trebui să fie mai din toate genurile muzicale pentru a satisface pe toată lumea prezentă. De aceea, este indicat ca înainte de eveniment, atunci când se stabilește cine se va ocupa de muzică, să se facă un playlist cu melodii care să nu lipsească de la nuntă.

Ce muzică trebuie să fie la o nuntă?

Mirii ar trebui să discute înainte de nuntă cu cei care se ocupă de partea muzicală pentru a fi siguri că li se respectă dorințele și muzica va fi una pe placul invitaților. Trebuie ținut cont de faptul că la eveniment vor fi oameni de toate vârstele.

Melodiile alese trebuie să respecte și preferințele celorlalți nu doar pe cele ale mirilor, astfel încât lumea să danseze și să se simtă bine. Fiecare nuntă este diferită și poate avea o anumită tematică, drept urmare cei care se ocupă cu partea muzicală trebuie să țină cont de acest lucru.

Specialiștii în organizarea de astfel de evenimente susțin că muzica trebuie să respecte anumite perioade ale petrecerii. În felul acesta trebuie cântate melodii care pot fi dansate în grup, în cuplu sau individual. Totodată, unele melodii trebuie să fie romantice, iar altele mai vesele. Repertoriul trebuie să fie unul variat, în care repertoriul de melodii tradiționale să fie îmbinat cu muzică internațională pentru a satisface toate gusturile.

De asemenea, invitații pot cere ca anumite melodii să fie cântate, astfel că formația sau DJ-ul trebuie să respecte dorințele celor prezenți. Totuși, acest lucru nu este indicat, întrucât pot apărea discuții. Așadar, muzica este un ingredient cheie la o nuntă, fiindcă întreține toată atmosfera și voia bună.

Cele mai bune 10 melodii pentru o nuntă

Se poate spune că petrecerea de nuntă începe oficial cu dansul mirilor. Melodia, evident, trebuie să fie una romantică care să evidențieze dragostea dintre cei doi. După aceea, distracția poate să înceapă, iar muzica trebuie să fie cât mai variată.

Iată 10 melodii care nu trebuie să lipsească de la o nuntă:

1. All of Me – John Legend.

2. You can leave your hat on – Joe Cocker

3. Macarena si/sau Meneaito

4. Ești mireasa vieții mele – Ovidiu Komornyik

5. Ți-am dat un inel – Holograf

6. Thank You For Loving Me – Bon Jovi

7. Can’t help falling in love – Elvis Presley

8. Hore și sârbe tradiționale

9. Dance Me To The End Of Love – Leonard Cohen

10. Frumoasa mea – Marcel Pavel

Clasamentul întocmit de redactorii shtiu.ro este unul subiectiv, astfel că melodiile pot fi schimbate în funcție de preferințele fiecăruia.

Foto: Pexels.com

Distribuie acest articol:
Tags:
Cele mai noi articole
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la…
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la…
Toată lumea a auzit de Elena Ceaușescu și răutatea de care dădea dovadă. Elena Ceaușescu a fost timp de zeci de ani, una dintre cele mai importante și mai influente femei din România... citește tot
Care este singura insulă din lume unde locuiesc numai oile? Oamenii vin rar acolo, întrucât accesul este dificil!
Care este singura insulă din lume unde locuiesc numai oile? Oamenii vin rar acolo, întrucât accesul este dificil!
Lítla Dímun este cea mai mică dintre cele 18 insule ale arhipelagului Feroe. Aici trăiesc doar câțiva ciobani și sute de oi, într-o armonie perfectă. Accesul turiștilor este extrem de... citește tot
De ce Europa nu poate fi considerat un continent?
De ce Europa nu poate fi considerat un continent?
Prima regiune a lumii care a fost colonizată este Europa. Cea mai timpurie prezență umană în Europa datează de acum aproximativ 1,8 milioane de ani, iar continentul are o istorie lungă de... citește tot