Se fac bani din TikTok? Cu cât sunt plătite 1.000 de vizualizări?

03.02.2022
Se fac bani din TikTok? Cu cât sunt plătite 1.000 de vizualizări?

TikTok este de departe cea mai la modă rețea de socializare. TikTok nu este doar despre divertisment, ci și despre influenceri care fac bani grei cu ajutorul acestei platforme. Oricine poate câștiga bani cu TikTok dacă are un videoclip cu multe vizualizări. Suma pe care o poate încasa va varia în funcție de cât de mult impact obține creatorul de conținut de la publicul său.

Cum puteți câștiga bani din TikTok?

Aplicația Tik Tok este una dintre cele mai descărcate aplicații la nivel mondial. Aceasta este gratuită pentru orice persoană cu vârsta peste 18 ani. În plus, trebuie să respectați Regulile comunității TikTok. Aplicația împarte veniturile publicitare cu creatorii videoclipurilor.

Pe lângă vizionările videoclipurilor, puteți câștiga și din Fondul pentru creatori al platformei. Aceasta este o funcție nouă care permite utilizatorilor TikTok să câștige bani din videoclipurile lor.

Platforma va începe să numere vizionările din momentul în care începe redarea videoclipului. Această caracteristică face mai ușor să obțineți bani prin Tik Tok. Dacă doriți un venit suplimentar folosind aplicația, puteți cumpăra aprecieri de la Galaxy Marketing și puteți achiziționa vizualizări de la publicul dvs.

Cât plătește TikTok pe vizionare și urmăritor?

Pentru a vă maximiza potențialul de câștig pe TikTok , vă puteți crea un cont și vă puteți promova videoclipurile pe alte platforme sociale. Pentru a face acest lucru, trebuie să aveți cel puțin 10.000 de urmăritori.

Cu cât aveți mai mulți oameni, cu atât poți câștiga mai mulți bani. Pentru această performață, trebuie să vă concentrați pe crearea de conținut bun, implicarea publicului și construirea unei baze solide de adepți.

Pentru a monetiza pe TikTok, puteți crea un videoclip cu produsele sau serviciile dumneavoastră. De asemenea, puteți începe un tutorial de machiaj. În acest fel, se poate suplimenta venitul până la 9 USD-38 USD pe zi. Este important să înțelegeți că nu ar trebui să renunțați la slujba de zi cu zi pentru a urma acest hobby profitabil.

TikTok plătește între 2 și 4 cenți la 1.000 de vizualizări pentru un videoclip postat pe platformă. Și, așa cum știm, videoclipurile virale TikTok primesc milioane de vizualizări. Deci, un videoclip TikTok cu un milion de vizionări vă poate aduce între 20 și 40 USD. Pentru acest lucru, trebuie să aveți cel puțin zece mii de urmăritori și să aveți minimum 100.000 de vizualizări în ultimele 30 de zile.

Nu ar trebui să postați videoclipuri obscene sau jignitoare. De asemenea, este important să interacționezi cu publicul tău.

Cine sunt cei mai bogați tiktokeri?

Cu o valoare netă estimată la 4 milioane de dolari, Taylor Swift este cel mai bine plătit dintre toți TikTokers. Tânăra vedetă pop are milioane de urmăritori și chiar a încheiat parteneriate cu branduri recunoscute la nivel mondial. Platforma este atât de populară încât ea a semnat chiar și contracte de susținere și sponsorizare.

Ea a deschis pentru Bebe Rexha la Barclay Center din Brooklyn și a apărut în „The Tonight Show” găzduit de Jimmy Fallon. Cu o valoare netă estimată la 4,4 milioane de dolari, ea este cea mai populară persoană de pe TikTok.

Valoarea netă a fiecărui tiktoker variază în funcție de țară. Cei mai bogați TikTokers sunt cei cu un număr mare de urmăritori. Dar cum diferă câștigurile de la o stea Tiktok la alta? Depinde mult de numărul de fani și rata de implicare. Cu patru milioane de urmăritori, Dixie D’Amelio câștigă 35.000 USD per postare sponsorizată.

Avea 15 ani când a postat primul ei videoclip TikTok în 2019, iar de atunci, videoclipurile ei de dans au devenit virale. Dixie D’Amelio este o fată de 16 ani care câștigă în prezent peste 5 milioane de dolari.

Foto: Depositphotos.com

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Unul dintre cele mai importante momente din istoria recentă a României a fost Războiul de Independență din 1877-1878. De fapt, armata română a participat la Războiul Ruso-Turc din anii... citește tot
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Despre Japonia poți să spui ce vrei, dar nu că este locul unde întârzie trenurile. Pe Internet circulă tot felul de știri legate despre trenurile din Japonia: ba că toate trenurile din țară... citește tot
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
Cine a fost măcar o dată în Israel sau a avut de-a face cu evrei tradiționaliști a putut observa că bărbații poartă pe cap o bucată de material. Aceasta se numește kippah și este un... citește tot