Se fac bani din TikTok? Cu cât sunt plătite 1.000 de vizualizări?

03.02.2022
Se fac bani din TikTok? Cu cât sunt plătite 1.000 de vizualizări?

TikTok este de departe cea mai la modă rețea de socializare. TikTok nu este doar despre divertisment, ci și despre influenceri care fac bani grei cu ajutorul acestei platforme. Oricine poate câștiga bani cu TikTok dacă are un videoclip cu multe vizualizări. Suma pe care o poate încasa va varia în funcție de cât de mult impact obține creatorul de conținut de la publicul său.

Cum puteți câștiga bani din TikTok?

Aplicația este gratuită pentru orice persoană cu vârsta peste 18 ani. În plus, trebuie să respectați Regulile comunității TikTok. Aplicația împarte veniturile publicitare cu creatorii videoclipurilor.

Pe lângă vizionările videoclipurilor, puteți câștiga și din Fondul pentru creatori al platformei. Aceasta este o funcție nouă care permite utilizatorilor TikTok să câștige bani din videoclipurile lor.

Platforma va începe să numere vizionările din momentul în care începe redarea videoclipului. Această caracteristică face mai ușor să obțineți bani prin TikTok. Dacă doriți un venit suplimentar folosind aplicația, puteți cumpăra aprecieri de la Galaxy Marketing și puteți achiziționa vizualizări de la publicul dvs.

Cât plătește TikTok pe vizionare și urmăritor?

Pentru a vă maximiza potențialul de câștig pe TikTok , vă puteți crea un cont și vă puteți promova videoclipurile pe alte platforme sociale. Pentru a face acest lucru, trebuie să aveți cel puțin 10.000 de urmăritori.

Cu cât aveți mai mulți oameni, cu atât poți câștiga mai mulți bani. Pentru această performață, trebuie să vă concentrați pe crearea de conținut bun, implicarea publicului și construirea unei baze solide de adepți.

Pentru a monetiza pe TikTok, puteți crea un videoclip cu produsele sau serviciile dumneavoastră. De asemenea, puteți începe un tutorial de machiaj. În acest fel, se poate suplimenta venitul până la 9 USD-38 USD pe zi. Este important să înțelegeți că nu ar trebui să renunțați la slujba de zi cu zi pentru a urma acest hobby profitabil.

TikTok plătește între 2 și 4 cenți la 1.000 de vizualizări pentru un videoclip postat pe platformă. Și, așa cum știm, videoclipurile virale TikTok primesc milioane de vizualizări. Deci, un videoclip TikTok cu un milion de vizionări vă poate aduce între 20 și 40 USD. Pentru acest lucru, trebuie să aveți cel puțin zece mii de urmăritori și să aveți minimum 100.000 de vizualizări în ultimele 30 de zile.

Nu ar trebui să postați videoclipuri obscene sau jignitoare. De asemenea, este important să interacționezi cu publicul tău.

Cine sunt cei mai bogați tiktokeri?

Cu o valoare netă estimată la 4 milioane de dolari, Taylor Swift este cel mai bine plătit dintre toți TikTokers. Tânăra vedetă pop are milioane de urmăritori și chiar a încheiat parteneriate cu branduri recunoscute la nivel mondial. Platforma este atât de populară încât ea a semnat chiar și contracte de susținere și sponsorizare.

Ea a deschis pentru Bebe Rexha la Barclay Center din Brooklyn și a apărut în „The Tonight Show” găzduit de Jimmy Fallon. Cu o valoare netă estimată la 4,4 milioane de dolari, ea este cea mai populară persoană de pe TikTok.

Valoarea netă a fiecărui tiktoker variază în funcție de țară. Cei mai bogați TikTokers sunt cei cu un număr mare de urmăritori. Dar cum diferă câștigurile de la o stea Tiktok la alta? Depinde mult de numărul de fani și rata de implicare. Cu patru milioane de urmăritori, Dixie D’Amelio câștigă 35.000 USD per postare sponsorizată.

Avea 15 ani când a postat primul ei videoclip TikTok în 2019, iar de atunci, videoclipurile ei de dans au devenit virale. Dixie D’Amelio este o fată de 16 ani care câștigă în prezent peste 5 milioane de dolari.

Foto: Depositphotos.com

AZI ÎN ISTORIE
Ziua de 18 august este cea de-a 230-a zi a calendarului gregorian și a 231-a zi în anii bisecți. În această zi s-au consemnat de-a lungul timpului multe evenimente care au marcat istoria lumii...
Cele mai noi articole
De ce ardelenii spun „ioi” și „ora doi” în loc de „ora două”?
De ce ardelenii spun „ioi” și „ora doi” în loc de „ora două”?
Limba română este vorbită diferit în funcție de regiunea țării. Regionalismele îmbogățesc vocabularul românesc, însă de multe ori nu sunt înțelese de toată lumea și trebuie... citește tot
O româncă furată de țigani a ajuns cea mai apreciată dansatoare de pe „bătrânul continent”
O româncă furată de țigani a ajuns cea mai apreciată dansatoare de pe „bătrânul continent”
Înaintea Primului Război Mondial, la marginea Mangaliei trăia familia lui Nae Berechet. Acesta avea o fetiță în vârstă de șase ani, de o frumusețe răpitoare, pe numele ei Maria. La un... citește tot
De ce avem păr la subraț? La ce folosește?
De ce avem păr la subraț? La ce folosește?
Pentru întreaga lume, corpul uman este un mister constant mereu aflat într-o continuă schimbare. Deși nu putem afla totul despre corpurile noastre, oamenii de știință au descoperit la ce... citește tot