Cum să ștergi o conversație pe Facebook? Care sunt pașii de urmat?

03.09.2020
Cum să ștergi o conversație pe Facebook? Care sunt pașii de urmat?

Facebook este una dintre cele mai populare platforme de socializare și, deși este o modalitate excelentă pentru utilizatori de a purta o conversație excelentă. De asemenea, platforma este folosită de mulți ca un mijloc de a crea dispute și de a spune lucruri neadevărate.

Cum se șterge o conversație de pe Facebook?

La începuturile platformei, când se întâmplau aceste lucruri, trebuia doar să le lăsăm să stea acolo, păstrate în Facebook Messenger pentru o lungă perioadă de timp. Acum nu mai este cazul.

De asemenea, puteți arhiva și șterge subiecte întregi pe care nu mai doriți să le vedeți. Ștergerea mesajelor de pe desktop sau de pe dispozitivul mobil durează doar câteva secunde, dar ștergerea unor mesaje întregi se aplică doar propriilor mesaje primite, nu  și din inboxul  prietenilor.

Pașii pentru a șterge mesajele de pe Facebook Messenger

  1. Conectați-vă la Facebook așa cum faceți în mod normal.
  2. Faceți click pe bula de chat din colțul din dreapta sus .
  3. Deschide conversația pe care dorești să o ștergi.
  4. Apasă pe  în partea de sus a ferestrei de chat, apoi pe Șterge conversația.
  5. Apasă din nou pe Șterge conversația pentru confirmare.

Poți șterge o conversație și din inboxul de mesaje:

  1. Apasă pe în partea dreaptă sus a oricărei ferestre Facebook, apoi apasă pe Vezi tot în Messenger în partea de jos.
  2. Deschide conversația pe care dorești să o ștergi.
  3. Sub Conversații, treci cu mouse-ul peste conversația pe care vrei s-o ștergi și apasă pe   .
  4. Selectează Șterge > Șterge.

De reținut: dacă ștergi o conversație, această acțiune nu mai este reversibilă.

Când a luat naștere Facebook-ul?

Facebook este o companie americană care oferă servicii de rețele sociale online. Facebook a fost fondat în 2004 de Mark Zuckerberg, Eduardo Saverin, Dustin Moskovitz și Chris Hughes, toți studenți la Universitatea Harvard.

Facebook a devenit cea mai mare rețea socială din lume, cu mai mult de un miliard de utilizatori începând cu 2012, iar aproximativ jumătate din acest număr foloseau Facebook în fiecare zi. Sediul companiei se află în Menlo Park, California.

Accesul la Facebook este gratuit, iar compania câștigă majoritatea banilor săi din reclame de pe site-ul Web. Utilizatorii noi pot crea profiluri, pot încărca fotografii, se pot alătura unui grup preexistent și pot începe grupuri noi.

Platforma de socializare are multe componente:

 

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Unul dintre cele mai importante momente din istoria recentă a României a fost Războiul de Independență din 1877-1878. De fapt, armata română a participat la Războiul Ruso-Turc din anii... citește tot
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Despre Japonia poți să spui ce vrei, dar nu că este locul unde întârzie trenurile. Pe Internet circulă tot felul de știri legate despre trenurile din Japonia: ba că toate trenurile din țară... citește tot
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
Cine a fost măcar o dată în Israel sau a avut de-a face cu evrei tradiționaliști a putut observa că bărbații poartă pe cap o bucată de material. Aceasta se numește kippah și este un... citește tot