Scandalul Scandalurilor. Esca a vrut să-l dea în judecată pe Huidu după faza cu „Se f** casca!”. Cum a liniștit-o Huidu?

06.02.2024
Scandalul Scandalurilor. Esca a vrut să-l dea în judecată pe Huidu după faza cu „Se f** casca!”. Cum a liniștit-o Huidu?

Unii dintre cei mai în vogă oameni din media ultimilor ani, Șerban Huidu și Mihai Morar au fost față în față la podcastul celui din urmă. Sub titlul „Podcastul împăcării după 20 de ani”, cei doi au depănat amintiri. Huidu a făcut mai multe dezvăluiri și a povestit cum au stat lucrurile când a decis să o dea la Cronica Cârcotașilor pe Andreea Esca, în timp ce înjura în studioul știrilor.

În urmă cu ani buni, Andreea Esca apărea în emisiunea „Cronica Cârcotașilor” într-un moment stânjenitor. Aceasta a apărut în emisiune înjurând înainte de jurnal.

Despre momentul respectiv, Esca a declarat: “Atunci m-a deranjat faptul că gluma lor a fost un exemplu de necolegialitate şi că bucăţica de material era din afara programului. E ca şi cum eu te-am prins pe tine la baie făcând pipi înainte să intri în jurnal şi am dat pe post. Dacă dai din timpul jurnalului, cum dă despre toată lumea, că ai greşit, că te-ai înecat, e OK, dar când dai din viaţa mea personală, că n-ai de unde altundeva să dai, că nu găseşti altceva, mă deranjează. Atunci eram şi însărcinată cu Alexia, în cinci luni, şi am perceput gluma foarte rău”. Totuși, cum au stat lucrurile, de fapt, în acea perioadă?

Huidu: „Puteam să dau mai mult”

Șerban Huidu a intrat în posesia imaginilor cu ajutorul unui fan al emisiunii pe care o prezenta. „Era un nene care urmărea PRO TV Internațional în Suedia. 24 de ore a fost emis necodat și un nene a băgat o casetă și a tras tot. (…) Eu am dat ce era cel mai soft, știi câte avem?”, a spus Șerban Huidu la podcastul lui Mihai Morar.

Acesta a mai spus: „Îl aveam pe Tabără înjurând cârcotașii și noi avem caseta. Am avut foarte mult material. (…) Noi negociam cu Sârbu să ne ia la Pro TV. Și după negocieri, prima emisiune a fost cea cu Esca. Esca a zis: ‘Cum a putut să facem așa ceva? Că îi dau în judecată’. Eu le-am dat o copie a casetei și i-am zis că dacă mă dă în judecată, eu dau toată caseta. Erau lucruri care nu trebuiau să ajungă pe post. Am dat asta cu casca pentru că era haioasă. Când a văzut ce am ales eu, s-au liniștit”.

Vezi AICI momentul în care înjură Esca!

Hudiu: Mona Segall, cel mai mare om de televiziune după ’90

Întrebat care a fost cel mai mare om de televiziune după 1990, Huidu a nominalizat-o pe Mona Segall: „E cel mai mare om de televiziune din ultimii 30 de ani. Punct. Mona Segall”. Mihai Morar a completat: „Formatele actuale ale Monei Segall sunt formate internaționale și actuale”. Huidu a mai spus: „Ca prezentator îl nominalizez pe Dan Negru”.

Distribuie acest articol:
Tags:
Cele mai noi articole
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la…
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la…
Toată lumea a auzit de Elena Ceaușescu și răutatea de care dădea dovadă. Elena Ceaușescu a fost timp de zeci de ani, una dintre cele mai importante și mai influente femei din România... citește tot
Care este singura insulă din lume unde locuiesc numai oile? Oamenii vin rar acolo, întrucât accesul este dificil!
Care este singura insulă din lume unde locuiesc numai oile? Oamenii vin rar acolo, întrucât accesul este dificil!
Lítla Dímun este cea mai mică dintre cele 18 insule ale arhipelagului Feroe. Aici trăiesc doar câțiva ciobani și sute de oi, într-o armonie perfectă. Accesul turiștilor este extrem de... citește tot
De ce Europa nu poate fi considerat un continent?
De ce Europa nu poate fi considerat un continent?
Prima regiune a lumii care a fost colonizată este Europa. Cea mai timpurie prezență umană în Europa datează de acum aproximativ 1,8 milioane de ani, iar continentul are o istorie lungă de... citește tot