Scandalul Scandalurilor. Esca a vrut să-l dea în judecată pe Huidu după faza cu „Se f** casca!”. Cum a liniștit-o Huidu?

06.02.2024
Scandalul Scandalurilor. Esca a vrut să-l dea în judecată pe Huidu după faza cu „Se f** casca!”. Cum a liniștit-o Huidu?

Unii dintre cei mai în vogă oameni din media ultimilor ani, Șerban Huidu și Mihai Morar au fost față în față la podcastul celui din urmă. Sub titlul „Podcastul împăcării după 20 de ani”, cei doi au depănat amintiri. Huidu a făcut mai multe dezvăluiri și a povestit cum au stat lucrurile când a decis să o dea la Cronica Cârcotașilor pe Andreea Esca, în timp ce înjura în studioul știrilor.

În urmă cu ani buni, Andreea Esca apărea în emisiunea „Cronica Cârcotașilor” într-un moment stânjenitor. Aceasta a apărut în emisiune înjurând înainte de jurnal.

Despre momentul respectiv, Esca a declarat: “Atunci m-a deranjat faptul că gluma lor a fost un exemplu de necolegialitate şi că bucăţica de material era din afara programului. E ca şi cum eu te-am prins pe tine la baie făcând pipi înainte să intri în jurnal şi am dat pe post. Dacă dai din timpul jurnalului, cum dă despre toată lumea, că ai greşit, că te-ai înecat, e OK, dar când dai din viaţa mea personală, că n-ai de unde altundeva să dai, că nu găseşti altceva, mă deranjează. Atunci eram şi însărcinată cu Alexia, în cinci luni, şi am perceput gluma foarte rău”. Totuși, cum au stat lucrurile, de fapt, în acea perioadă?

Huidu: „Puteam să dau mai mult”

Șerban Huidu a intrat în posesia imaginilor cu ajutorul unui fan al emisiunii pe care o prezenta. „Era un nene care urmărea PRO TV Internațional în Suedia. 24 de ore a fost emis necodat și un nene a băgat o casetă și a tras tot. (…) Eu am dat ce era cel mai soft, știi câte avem?”, a spus Șerban Huidu la podcastul lui Mihai Morar.

Acesta a mai spus: „Îl aveam pe Tabără înjurând cârcotașii și noi avem caseta. Am avut foarte mult material. (…) Noi negociam cu Sârbu să ne ia la Pro TV. Și după negocieri, prima emisiune a fost cea cu Esca. Esca a zis: ‘Cum a putut să facem așa ceva? Că îi dau în judecată’. Eu le-am dat o copie a casetei și i-am zis că dacă mă dă în judecată, eu dau toată caseta. Erau lucruri care nu trebuiau să ajungă pe post. Am dat asta cu casca pentru că era haioasă. Când a văzut ce am ales eu, s-au liniștit”.

Vezi AICI momentul în care înjură Esca!

Hudiu: Mona Segall, cel mai mare om de televiziune după ’90

Întrebat care a fost cel mai mare om de televiziune după 1990, Huidu a nominalizat-o pe Mona Segall: „E cel mai mare om de televiziune din ultimii 30 de ani. Punct. Mona Segall”. Mihai Morar a completat: „Formatele actuale ale Monei Segall sunt formate internaționale și actuale”. Huidu a mai spus: „Ca prezentator îl nominalizez pe Dan Negru”.

Distribuie acest articol:
Tags:
Cele mai noi articole
Guess genți de mână – alege cel mai bun model mini
Guess genți de mână – alege cel mai bun model mini
Gențile mini au devenit alegerea ideală pentru cei care apreciază funcționalitatea și eleganța într-un pachet compact. Indiferent dacă preferi un stil minimalist sau unul plin de detalii... citește tot
Cum a dus Carol al II-lea România la primul Campionat Mondial? El a făcut lotul, mai ceva ca Gigi Becali! Doar patru echipe din Europa au fost prezente!
Cum a dus Carol al II-lea România la primul Campionat Mondial? El a făcut lotul, mai ceva ca Gigi Becali! Doar patru echipe din Europa au fost ...
În anul 1930, în Uruguay, avea loc primul Campionat Mondial de fotbal din istorie. Turneul final trebuia să aibă la start 16 națiuni, dar Japonia, Siam și Egipt s-au retras. Au rămas 13... citește tot
Fabuloasa istorie a autobuzului care făcea curse regulate din Marea Britanie în India. Cât dura un drum?
Fabuloasa istorie a autobuzului care făcea curse regulate din Marea Britanie în India. Cât dura un drum?
Într-o epocă domnitată de rapiditate și de curse aeriene regulate, pare greu de crezut că acum mai puțin de 100 de ani exista un autobuz care făcea curse regulate între Londra și Calcutta,... citește tot