Nadia Comăneci s-a iubit cu Ion Dolănescu. Imagini intime cu cei doi!

01.02.2024
Nadia Comăneci s-a iubit cu Ion Dolănescu. Imagini intime cu cei doi!

Nadia Comăneci este astăzi una dintre cele mai cunoscute românce din istorie. „Zeița de la Montreal” a fost perfectă pe bârnă, dar nici în viața amoroasă nu a dus-o rău. Printre românii celebri cu care s-ar fi iubit gimnasta s-au numărat Nicușor Ceaușescu, Ștefan Bănică jr. dar și Ion Dolănescu.

S-a iubit cu Nicu, Dolănescu senior și cu Ștefan Bănică jr.

Despre viața amoroasă a Nadiei Comăneci s-a scris extrem de mult. Constantin Panait, omul din spate care a organizat fuga „Zeiței de la Montreal” în SUA, a povestit pentru Libertatea.ro detalii intime din viața fostei gimnaste:

„Din ce ştiu eu, Nadia a stat cu Nicuşor Ceauşescu câţiva ani. O suna Nicu, de la Sibiu, şi-i spunea atât: “Hai!”. Imediat apărea maşina în faţa casei, ea se urca şi mergea acolo. Norocul ei era că, în multe cazuri, până ajungea, Nicuşor adormea din cauza alcoolului, iar ea cobora în cramă, îşi făcea provizii cu de toate şi se întorcea la Bucureşti.

Prin 1987, când Nadia era şi cu Nicu, dar şi cu Ştefan Bănică Jr., a ieşit un scandal uriaş la restaurantul Odobeşti din Bucureşti, că aflase Nicuşor că Nadia rămăsese însărcinată cu Bănică. Aşa că a trimis gărzile de corp, care au rezolvat situaţia. Securiştii lui Nicuşor au venit peste Bănică şi i-au dat o bătaie cruntă. Săracul de el, era plin de sânge, la Odobeşti, că acolo cânta taică-su şi venise la el în vizită cu George Mihăiţă. Nadia a făcut avort imediat.

În 1987, anul în care ar fi avut loc acest episod, fiul marelui actor avea 20 de ani, iar Nadia 26 de ani. Niciunul dintre cei doi protagoniști nu a confirmat sau infirmat vreodată aceste zonuri despre o presupusă relație și un presupus copil.

Pe Ion Dolănescu l-a avut la suflet

Povestea de dragoste dintre Nadia Comăneci și cântăreșul de muzică populară Ion Dolănescu a fost specială. Cei doi au format un cuplu în anii ’80 și s-a spus că ar fi fost chiar la un pas de căsătorie. La momentul respectiv, Ion Dolănescu era pe val în muzica populară românească, iar Nadia ajunsese de ani buni o sportivă de renume atât în România, cât și peste hotare. Între ei doi era o diferență de 17 ani, la vremea respectivă Nadia având vârsta de 25 de ani.

S-au îndrăgostit nebunește unul de altul, iar relația lor a durat aproximativ 4 ani. Atunci când voiau să fie singuri, mergeau pe litoral sau chiar la unul dintre finii lui Dolănescu, un bărbat care trăia în Garoafa, un sat situat în apropere de Focșani. Acolo puteau sta ascunși de ochii iscoditori ai fanilor.

Nadia Comăneci a fugit în Statele Unite ale Americii unde l-a cunoscut pe gimnastul Bart Conner. Cei doi s-au căsătorit pe 27 aprilie 1996 într-o ceremonie fastuoasă în București, la Palatul Parlamentului.

Ion Dolănescu a murit pe data de 19 martie 2009, în urma unui stop cardiac. Avea numai 65 de ani.

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
De ce obliga Caligula femeile căsătorite să se culce cu el?
De ce obliga Caligula femeile căsătorite să se culce cu el?
Când vine vorba despre conducători nebuni, cu siguranță împăratul Caligula ar putea să intre în Top 3. Caligula (nr. „Cizmă”) a condus Imperiul Roman între anii 37-41. În doar patru... citește tot
Care este cel mai mic munte din lume?
Care este cel mai mic munte din lume?
De obicei, denumirea de munte ne duce cu gândul la înălțime. De exemplu, Vârful Everest din munții Himalaya are o înălțime maximă de 8.848,86 m, fiind cel mai înalt punct din lume. În... citește tot
Cum arată casa în care a copilărit Iohannis?
Cum arată casa în care a copilărit Iohannis?
Subiectul caselor lui Iohannis este iarăși în prim-plan, după ce publicația Recorder a publicat un reportaj prin care se sugerează că actualul președinte al României își pregătește... citește tot