E adevărat că Marilyn Monroe a avut 11 degete la picioare?

08.05.2020
E adevărat că Marilyn Monroe a avut 11 degete la picioare?

Marilyn Monroe s-a născut la 1 iunie 1926, în Los Angeles, California Statele Unite ale Americii, și a murit la 5 august 1962. Aceasta a fost a fost actriță, model, cântăreață, sex simbol și divă pop a secolului al XX-lea. Frumoasa blondă este considerată și acum una dintre cele mai frumoase femei din istoria omenirii.

De-a lungul vremii, despre Marilyn Monroe s-au scris râuri de de cuvinte, unele adevărate, altele doar zvonuri. Unul dintre subiectele dezbătute intens, când aceasta a devenit vedetă, a fost dacă a avut șase degete la picioare. Informația a fost făcută publică de către fotograful Joseph Jasgur, fiind printre primii care i-au făcut poze modelului Norma Jean Dougherty, care ulterior și-a schimbat numele în Marilyn Monroe.

Marilyn Monroe – primele fotografii

Joseph Jasgur a avut, în 1946, o ședință foto cu Norma Jean Dougherty (Marilyn Monroe), la vârsta de 19 ani. Acolo se poate vedea cum blonda avea șase degete la piciorul stâng. După ce a ajuns star la Hollywood, Marilyn a suferit o intervenție chirurgicală și a scăpat de degetul în plus.

Nimeni nu ar fi știut despre acest defect al vedetei dacă Joseph Jasgur nu ar fi publicat cartea intitulată „Nașterea lui Marilyn: Fotografiile pierdute ale Normei Jean”. După mai bine de 41 de ani și tot apar detalii picante despre viața lui Marilyn Monroe.

Abia după 41 de ani mai târziu, când Joseph Jasgur a fost singur în camera lui întunecată, uitându-se la fotografiile din aceea zi, a observat ceva ciudat cu piciorul stâng al Normei Jean. Avea șase degete. O descoperire surprinzătoare, s-a gândit el, dar nu ceva care să zguduie pământul. El a auzit zvonuri despre o intervenție chirurgicală la picior, precum și la nas și bărbie, dar afirmă că: „Nu este treaba mea”, a scris în cartea sa Joseph Jasgur.

Cu toate acestea, în afară de Joseph Jasgur nimeni dintre cei care au cunoscut-o pe Marilyn Monroe nu a susținut ideea că aceasta a avut șase degete la un picior. Se poate spune că frumoasa blondă a avut ceva în plus față de femeile acelei perioade, însă nu era un deget.

Foto: evz.ro

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la…
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la…
Toată lumea a auzit de Elena Ceaușescu și răutatea de care dădea dovadă. Elena Ceaușescu a fost timp de zeci de ani, una dintre cele mai importante și mai influente femei din România... citește tot
Care este singura insulă din lume unde locuiesc numai oile? Oamenii vin rar acolo, întrucât accesul este dificil!
Care este singura insulă din lume unde locuiesc numai oile? Oamenii vin rar acolo, întrucât accesul este dificil!
Lítla Dímun este cea mai mică dintre cele 18 insule ale arhipelagului Feroe. Aici trăiesc doar câțiva ciobani și sute de oi, într-o armonie perfectă. Accesul turiștilor este extrem de... citește tot
De ce Europa nu poate fi considerat un continent?
De ce Europa nu poate fi considerat un continent?
Prima regiune a lumii care a fost colonizată este Europa. Cea mai timpurie prezență umană în Europa datează de acum aproximativ 1,8 milioane de ani, iar continentul are o istorie lungă de... citește tot