De ce Stan nu a participat la înmormântarea prietenului său Bran?

Claudiu Petrișor 02/04/2019 Ca să știm

Stan și Bran. Aceștia au format, vreme de 20 de ani, unul dintre cele mai iubite cupluri de comedieni din întreaga lume. Stanley Laurel (Stan) și Oliver Hardy (Bran) au activat între 1930 și 1950 și pe cei doi i-a legat o prietenie sinceră și în afara scenei. Totuși, în mod incredibil, Stan nu a participat la înmormântarea prietenului său Bran. Ce l-a împiedicat pe acesta să fie prezent?

Stan și Bran, un cuplu celebru

„Grăsuțul” Oliver Hardy a murit în anul 1957, la vârsta de 65 de ani. Acesta a suferit în câteva zile trei accidente vasculare. Mii de oameni l-au condus pe Oliver Hardy pe ultimul drum, către Valhalla Memorial Park Cemetery, acolo unde a fost incinerat. Nu însă și Stanley Laurel.

Cum a murit Bruce Lee? Și-a prezis Bruce Lee moartea?

„Mă simt pierdut fără el, după 30 de ani în care am fost mai mult decât prieteni! El ar înțelege de ce nu am fost la înmormântare!”, și-a motivat absența de la funeralii Stanley Laurel. Totuși, în acea perioadă,
Stanley Laurel era ținut la pat, în urma unui atac cerebral.

După moartea lui Bran, Stan nu a mai jucat în niciun film și a preferat să se retragă din fața reflectoarelor. Stanley Laurel a murit în anul 1965, la 74 de ani, în urma unui atac de cord.

Stan și Bran, idolii unei generații

Curiozități despre Stan și Bran:

  • Se spune că Oliver Hardy mânca des la restaurant şi, când o făcea, îi plăcea să comande o friptură mare cu cartofi prăjiţi în untură, cu o salată mare. La final, acesta servea o oală de cafea.
  • Oliver Hardy și Stanley Laurel au apărut în peste 400 de filme;
  • Stanley Laurel a fost căsătorit de patru ori. Se spune că acesta consuma frecvent alcool;
  • Dintre cei doi, Laurel era cel mai muncitor şi mai răbdător. Oliver Hardy era pasionat de golf și petrecea mare parte din timp pe terenul de golf.

Foto: Pexels.com

Nu uita să ne dai un LIKE!
Ne ajută să creștem și să ducem aceste informatii la mai multe persoane.
Mulțumim!

loading...