Cine a fost marea dragoste a lui Napoleon Bonaparte? Ce era tehnica „zig-zag” cu care îl înnebunea în dormitor?

29.11.2023
Cine a fost marea dragoste a lui Napoleon Bonaparte? Ce era tehnica „zig-zag” cu care îl înnebunea în dormitor?

În lumea tumultuoasă a Franței din secolul al XVIII-lea, în care politica și pasiunile se întrepătrundeau în mod constant, o femeie a reușit să-și lase amprenta asupra unei figuri colosale: Napoleon Bonaparte. Această femeie a fost Josephine de Beauharnais, regina inimii împăratului și singura care a reușit să îl captiveze în totalitate.

Marea iubire a lui Napoleon Bonaparte

Fostul lider francez, cunoscut pentru victoriile sale militare și abilitățile sale politice, a fost și el un cuceritor în dragoste, dar numai una a reușit să-i tulbure mințile – Josephine. Potrivit datelor istorice, femeile trecuseră prin viața și patul lui Napoleon ca simple capricii, însă Josephine a devenit o excepție notabilă.

Josephine, cu silueta ei subțire, ochii negri și strălucitori și farmecul elegant, era departe de femeile efemere care îl înconjurau pe Napoleon. Aceasta avea 32 de ani, era văduvă și mamă a doi copii. Josephine atrăgea atenția nu doar prin frumusețea sa, ci și prin conexiunile politice importante, mai ales prin relația ei cu influentul Paul Barras. Această combinație de atribute a făcut-o irezistibilă pentru Napoleon care avea doar 26 de ani, la finele anului 1795.

Dragostea lor a fost o călătorie plină de extremele pasiunii și dramei. Deși la început Josephine nu l-a iubit și chiar l-a înșelat, aceasta a devenit, în cele din urmă, obsedată de Napoleon. Crizele ei de gelozie nu făceau decât să întărească legătura lor. Cei doi și-au unit destinele prin căsătorie într-o zi de 9 martie 1796, într-o decizie influențată de nevoile financiare ale Josephine și de dorința lui Napoleon de a avea acces la noile cercuri politice și sociale.

Napoleon, prins în mrejele Josphinei. Ce era tehnica zig-zag?

Femeia a devenit maestra incontestabilă a artei de a cuceri inima și patul lui Napoleon. Tehnica ei, cunoscută sub numele de „zig-zag”, era doar unul dintre numeroasele secrete care îl făceau pe împărat să cadă în genunchi.

„Trebuie să aibă de-a face cu sexul oral”, a spus Tracey Cox, un expert în sex pentru dailymail.co.uk. Cel mai probabil, în timpul acestui act, iubita lui Napoleon își mișca limba în „zig-zag”.

Într-una din scrisorile sale către Josephine, Napoleon mărturisea: „M-am trezit plin de tine. Amintirea serii îmbătătoare de ieri nu mi-a mai dat odihnă simțurilor. Dulce și incomparabilă Josephine… Buzele tale au o flamă ce mă arde!”

Chiar și împăratul însuși era uluit de puterea pe care Josephine o avea asupra lui. Printre alinturile sale, un apelativ mai puțin obișnuit pentru zonele intime ale iubitei sale – „mica mea pădure neagră” – dezvăluie natura pasională și intimă a relației lor.

Astfel, Josephine de Beauharnais rămâne una dintre femeile care au lăsat o amprentă incontestabilă în inima lui Napoleon Bonaparte, demonstrând că dragostea și pasiunea pot fi forțe atât de puternice încât să schimbe cursul istoriei. Iată, așadar cum și cei mai puternici oameni ai istoriei pot fi ”încătușați” de o femeie.

Vezi AICI trailerul filmului Napoleon!

Filmul „Napoleon” de Ridley Scott a intrat deja în cinematografele din România. Pelicula îi are în rolurile principale pe Joaquin Phoenix și Vanessa Kirby. Filmul prezintă ascensiunea la putere a împăratului, dar acordă o atenție majoră relației cu Josephine de Beauharnais, iubirea vieții lui. De-a lungul timpului, Ridley Scott a mai regizat filme ca „Gladiatorul”, „Alien” sau „Marțianul”.

Foto: youtube.com

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Cât cântărește cea mai mare pepită de aur găsită vreodată?
Cât cântărește cea mai mare pepită de aur găsită vreodată?
Aurul face parte din categoria metalelor care își păstrează pentru mult timp valoarea. Exploatarea auriferă este un proces costisitor și anevoios, de aceea un gram de aur ajunge să coste... citește tot
De ce apusul de soare este albastru pe Marte?
De ce apusul de soare este albastru pe Marte?
Dacă veți avea vreodată șansa de a vedea un apus de soare pe Marte, veți avea parte de o surpriză. Apusurile de soare pe Marte nu sunt roșii sau portocalii, ci… albastre! Da, imaginile din... citește tot
Care este unica țară din lume situată în toate cele patru emisfere?
Care este unica țară din lume situată în toate cele patru emisfere?
Poate că numele Kiribati nu vă spune prea multe. Totuși, această țară insulară din Oceanul Pacific se poate mândri cu faptul că este singurul stat cu teritorii prezente în în toate cele... citește tot