Cine a fost marea dragoste a lui Napoleon Bonaparte? Ce era tehnica „zig-zag” cu care îl înnebunea în dormitor?

29.11.2023
Cine a fost marea dragoste a lui Napoleon Bonaparte? Ce era tehnica „zig-zag” cu care îl înnebunea în dormitor?

În lumea tumultuoasă a Franței din secolul al XVIII-lea, în care politica și pasiunile se întrepătrundeau în mod constant, o femeie a reușit să-și lase amprenta asupra unei figuri colosale: Napoleon Bonaparte. Această femeie a fost Josephine de Beauharnais, regina inimii împăratului și singura care a reușit să îl captiveze în totalitate.

Marea iubire a lui Napoleon Bonaparte

Fostul lider francez, cunoscut pentru victoriile sale militare și abilitățile sale politice, a fost și el un cuceritor în dragoste, dar numai una a reușit să-i tulbure mințile – Josephine. Potrivit datelor istorice, femeile trecuseră prin viața și patul lui Napoleon ca simple capricii, însă Josephine a devenit o excepție notabilă.

Josephine, cu silueta ei subțire, ochii negri și strălucitori și farmecul elegant, era departe de femeile efemere care îl înconjurau pe Napoleon. Aceasta avea 32 de ani, era văduvă și mamă a doi copii. Josephine atrăgea atenția nu doar prin frumusețea sa, ci și prin conexiunile politice importante, mai ales prin relația ei cu influentul Paul Barras. Această combinație de atribute a făcut-o irezistibilă pentru Napoleon care avea doar 26 de ani, la finele anului 1795.

Dragostea lor a fost o călătorie plină de extremele pasiunii și dramei. Deși la început Josephine nu l-a iubit și chiar l-a înșelat, aceasta a devenit, în cele din urmă, obsedată de Napoleon. Crizele ei de gelozie nu făceau decât să întărească legătura lor. Cei doi și-au unit destinele prin căsătorie într-o zi de 9 martie 1796, într-o decizie influențată de nevoile financiare ale Josephine și de dorința lui Napoleon de a avea acces la noile cercuri politice și sociale.

Napoleon, prins în mrejele Josphinei. Ce era tehnica zig-zag?

Femeia a devenit maestra incontestabilă a artei de a cuceri inima și patul lui Napoleon. Tehnica ei, cunoscută sub numele de „zig-zag”, era doar unul dintre numeroasele secrete care îl făceau pe împărat să cadă în genunchi.

„Trebuie să aibă de-a face cu sexul oral”, a spus Tracey Cox, un expert în sex pentru dailymail.co.uk. Cel mai probabil, în timpul acestui act, iubita lui Napoleon își mișca limba în „zig-zag”.

Într-una din scrisorile sale către Josephine, Napoleon mărturisea: „M-am trezit plin de tine. Amintirea serii îmbătătoare de ieri nu mi-a mai dat odihnă simțurilor. Dulce și incomparabilă Josephine… Buzele tale au o flamă ce mă arde!”

Chiar și împăratul însuși era uluit de puterea pe care Josephine o avea asupra lui. Printre alinturile sale, un apelativ mai puțin obișnuit pentru zonele intime ale iubitei sale – „mica mea pădure neagră” – dezvăluie natura pasională și intimă a relației lor.

Astfel, Josephine de Beauharnais rămâne una dintre femeile care au lăsat o amprentă incontestabilă în inima lui Napoleon Bonaparte, demonstrând că dragostea și pasiunea pot fi forțe atât de puternice încât să schimbe cursul istoriei. Iată, așadar cum și cei mai puternici oameni ai istoriei pot fi ”încătușați” de o femeie.

Vezi AICI trailerul filmului Napoleon!

Filmul „Napoleon” de Ridley Scott a intrat deja în cinematografele din România. Pelicula îi are în rolurile principale pe Joaquin Phoenix și Vanessa Kirby. Filmul prezintă ascensiunea la putere a împăratului, dar acordă o atenție majoră relației cu Josephine de Beauharnais, iubirea vieții lui. De-a lungul timpului, Ridley Scott a mai regizat filme ca „Gladiatorul”, „Alien” sau „Marțianul”.

Foto: youtube.com

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Guess genți de mână – alege cel mai bun model mini
Guess genți de mână – alege cel mai bun model mini
Gențile mini au devenit alegerea ideală pentru cei care apreciază funcționalitatea și eleganța într-un pachet compact. Indiferent dacă preferi un stil minimalist sau unul plin de detalii... citește tot
Cum a dus Carol al II-lea România la primul Campionat Mondial? El a făcut lotul, mai ceva ca Gigi Becali! Doar patru echipe din Europa au fost prezente!
Cum a dus Carol al II-lea România la primul Campionat Mondial? El a făcut lotul, mai ceva ca Gigi Becali! Doar patru echipe din Europa au fost ...
În anul 1930, în Uruguay, avea loc primul Campionat Mondial de fotbal din istorie. Turneul final trebuia să aibă la start 16 națiuni, dar Japonia, Siam și Egipt s-au retras. Au rămas 13... citește tot
Fabuloasa istorie a autobuzului care făcea curse regulate din Marea Britanie în India. Cât dura un drum?
Fabuloasa istorie a autobuzului care făcea curse regulate din Marea Britanie în India. Cât dura un drum?
Într-o epocă domnitată de rapiditate și de curse aeriene regulate, pare greu de crezut că acum mai puțin de 100 de ani exista un autobuz care făcea curse regulate între Londra și Calcutta,... citește tot