Ce este OnlyFans?

25.10.2022
Ce este OnlyFans?

În prezent, lumea virtuală este mult mai atractivă decât cea reală, fiindcă în mediul online ai o oarecare libertate pe care nu o poți pune în practică în viața de zi cu zi. Drept urmare, în ultimii ani au apărut tot felul de rețele de socializare și platforme cu conținut specific. Una dintre aceste platforme se numește OnlyFans și a crescut în ultima perioadă precum Făt-Frumos.

Ce servicii oferă OnlyFans?

Platforma OnlyFans a luat naștere în noiembrie 2016, fiind creată de britanicul Timothy Stokely. Aceasta oferă conținut exclusiv adulților și trebuie îndeplinite anumite condiții pentru ca utilizatorii să aibă acces. Site-ul are sediul în Londra şi toţi cei care se înscriu în platformă trebuie să aibă minim 18 ani.

În anul 2018, miliardarul Leonid Radvinsky, cel care deține site-ul de videochat MyFreeCams, a achiziționat 75% din platforma OnlyFans. Se pare că investiția a dat roade, fiindcă în prezent OnlyFans are o valoare de piață de peste 1 miliard de dolari.

Inițial, s-a dorit ca platforma să fie o rețea de socializare unde membrii să poată accesa conținut pentru adulți contra cost. Lucrurile au evoluat însă rapid și platforma s-a dezvoltat într-o altă direcție. Trebuie precizat de la bun început că OnlyFans nu este un site de videochat.

Cei care aleg să se înscrie pe această platformă pot fi creatori de conținut sau fani și trebuie să aibă minim 18 ani pentru a fi acceptați. Odată ce au devenit membrii, utilizatorii pot vinde sau accesa fotografii, videoclipuri și discuții live „unu-la-unu”, contra cost. Prețul unui abonament, în anul 2022, variază de la 4,99 de dolari la 49,99 de dolari. Cei care doresc mai mult decât conținutul explicit trebuie să plătească în plus.

Unele persoane active pe această platformă ajung să câștige sume de bani amețitoare. Potrivit informațiilor oficiale, o utilizatoare a câștigat un milion de dolari în doar șase ore.

Daniela Crudu este creatoare de conținut pe OnlyFans

Una dintre vedetele din România active pe acest site este Daniela Crudu. Aceasta s-a mutat în Suedia pentru a putea „lucra” în liniște. Fosta asistentă TV a mărturisit că este ajutată de vărul ei.

Păi pun (nr. poze atât de explicite) că nu sunt pudică și n-am fost niciodată… N-am nimic de ascuns. Hahahaha! Îmi place asta și lor le place tot ce pun eu… și când văd că am feedback bun mă încurajează și ei… aleg locații, mă ajută varul meu, el îmi mai face pozele. Degetele de la picioare (nr. lucrul pe care Daniela Crudu îl are atât de special). Hahaha! Toți sunt curioși să vadă celebrul fluturaș, a declarat vedeta, pentru Cancan.

Foto: libertatea.ro

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
De ce au emigrat italienii în masă în Statele Unite ale Americii?
De ce au emigrat italienii în masă în Statele Unite ale Americii?
Astăzi, Italia este o țară stabilă din punct de vedere economică, urmașa unuia dintre cele mai mari imperii care au existat: Imperiul Roman. Totuși, au fost perioade în care milioane de... citește tot
Cine este femeia după care s-a inspirat sculptorul Statuii Libertății?
Cine este femeia după care s-a inspirat sculptorul Statuii Libertății?
Statuia Libertății din New York este considerat a fi unul dintre cele mai cunoscute monumente din lume. Aceasta este amplasată pe o mică insulă la intrarea în portul „Liberty Island”,... citește tot
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Unul dintre cele mai importante momente din istoria recentă a României a fost Războiul de Independență din 1877-1878. De fapt, armata română a participat la Războiul Ruso-Turc din anii... citește tot