Ce este OnlyFans?

25.10.2022
Ce este OnlyFans?

În prezent, lumea virtuală este mult mai atractivă decât cea reală, fiindcă în mediul online ai o oarecare libertate pe care nu o poți pune în practică în viața de zi cu zi. Drept urmare, în ultimii ani au apărut tot felul de rețele de socializare și platforme cu conținut specific. Una dintre aceste platforme se numește OnlyFans și a crescut în ultima perioadă precum Făt-Frumos.

Ce servicii oferă OnlyFans?

Platforma OnlyFans a luat naștere în noiembrie 2016, fiind creată de britanicul Timothy Stokely. Aceasta oferă conținut exclusiv adulților și trebuie îndeplinite anumite condiții pentru ca utilizatorii să aibă acces. Site-ul are sediul în Londra şi toţi cei care se înscriu în platformă trebuie să aibă minim 18 ani.

În anul 2018, miliardarul Leonid Radvinsky, cel care deține site-ul de videochat MyFreeCams, a achiziționat 75% din platforma OnlyFans. Se pare că investiția a dat roade, fiindcă în prezent OnlyFans are o valoare de piață de peste 1 miliard de dolari.

Inițial, s-a dorit ca platforma să fie o rețea de socializare unde membrii să poată accesa conținut pentru adulți contra cost. Lucrurile au evoluat însă rapid și platforma s-a dezvoltat într-o altă direcție. Trebuie precizat de la bun început că OnlyFans nu este un site de videochat.

Cei care aleg să se înscrie pe această platformă pot fi creatori de conținut sau fani și trebuie să aibă minim 18 ani pentru a fi acceptați. Odată ce au devenit membrii, utilizatorii pot vinde sau accesa fotografii, videoclipuri și discuții live „unu-la-unu”, contra cost. Prețul unui abonament, în anul 2022, variază de la 4,99 de dolari la 49,99 de dolari. Cei care doresc mai mult decât conținutul explicit trebuie să plătească în plus.

Unele persoane active pe această platformă ajung să câștige sume de bani amețitoare. Potrivit informațiilor oficiale, o utilizatoare a câștigat un milion de dolari în doar șase ore.

Daniela Crudu este creatoare de conținut pe OnlyFans

Una dintre vedetele din România active pe acest site este Daniela Crudu. Aceasta s-a mutat în Suedia pentru a putea „lucra” în liniște. Fosta asistentă TV a mărturisit că este ajutată de vărul ei.

Păi pun (nr. poze atât de explicite) că nu sunt pudică și n-am fost niciodată… N-am nimic de ascuns. Hahahaha! Îmi place asta și lor le place tot ce pun eu… și când văd că am feedback bun mă încurajează și ei… aleg locații, mă ajută varul meu, el îmi mai face pozele. Degetele de la picioare (nr. lucrul pe care Daniela Crudu îl are atât de special). Hahaha! Toți sunt curioși să vadă celebrul fluturaș, a declarat vedeta, pentru Cancan.

Foto: libertatea.ro

Îți recomandăm:
Ne putem întoarce în timp? Nu. Sau, poate, numai cu ajutorul cuvintelor. Ei bine, cum erau Bucureștiul acum 100 de ani? Cum erau oamenii acum 100 de ani? Ce activități aveau aceștia? Cum era...
Dacă citești acest articol sunt mari șanse să fii român, să te fi născut în România și, evident, să vorbești limba română. Dar de ce țara noastră poartă numele de România? De unde...
Cele mai noi articole
Ce tactică a folosit Regina Maria să-l înșele pe Regele Ferdinand în văzul tuturor?
Ce tactică a folosit Regina Maria să-l înșele pe Regele Ferdinand în văzul tuturor?
Despre iubirile adultere ale Reginei Maria a României s-au scris sute de mii de rânduri. Numărul de amanți a fost calculat periodic de presa mondenă a vremii, dar și de presa zilelor noastre.... citește tot
Comportamentul uman este predeterminat de biologie sau nu? Ce spun specialiștii?
Comportamentul uman este predeterminat de biologie sau nu? Ce spun specialiștii?
Cercetările genetice au ajutat la înțelegerea multor boli, precum maladiile rare, Alzheimerul și multe altele. Ultimele studii au evidențiat faptul că alegerile în viață sunt influențate... citește tot
De ce câinele ascunde lucrurile primite de la stăpân?
De ce câinele ascunde lucrurile primite de la stăpân?
Câinele este considerat cel mai bun prieten al omului. Devotamentul și atașamentul față de stăpânul său sunt incredibile, dovedind astfel că iubirea acestui patruped este nemărginită. Se... citește tot
adplus-dvertising