Ce este OnlyFans?

25.10.2022
Ce este OnlyFans?

În prezent, lumea virtuală este mult mai atractivă decât cea reală, fiindcă în mediul online ai o oarecare libertate pe care nu o poți pune în practică în viața de zi cu zi. Drept urmare, în ultimii ani au apărut tot felul de rețele de socializare și platforme cu conținut specific. Una dintre aceste platforme se numește OnlyFans și a crescut în ultima perioadă precum Făt-Frumos.

Ce servicii oferă OnlyFans?

Platforma OnlyFans a luat naștere în noiembrie 2016, fiind creată de britanicul Timothy Stokely. Aceasta oferă conținut exclusiv adulților și trebuie îndeplinite anumite condiții pentru ca utilizatorii să aibă acces. Site-ul are sediul în Londra şi toţi cei care se înscriu în platformă trebuie să aibă minim 18 ani.

În anul 2018, miliardarul Leonid Radvinsky, cel care deține site-ul de videochat MyFreeCams, a achiziționat 75% din platforma OnlyFans. Se pare că investiția a dat roade, fiindcă în prezent OnlyFans are o valoare de piață de peste 1 miliard de dolari.

Inițial, s-a dorit ca platforma să fie o rețea de socializare unde membrii să poată accesa conținut pentru adulți contra cost. Lucrurile au evoluat însă rapid și platforma s-a dezvoltat într-o altă direcție. Trebuie precizat de la bun început că OnlyFans nu este un site de videochat.

Cei care aleg să se înscrie pe această platformă pot fi creatori de conținut sau fani și trebuie să aibă minim 18 ani pentru a fi acceptați. Odată ce au devenit membrii, utilizatorii pot vinde sau accesa fotografii, videoclipuri și discuții live „unu-la-unu”, contra cost. Prețul unui abonament, în anul 2022, variază de la 4,99 de dolari la 49,99 de dolari. Cei care doresc mai mult decât conținutul explicit trebuie să plătească în plus.

Unele persoane active pe această platformă ajung să câștige sume de bani amețitoare. Potrivit informațiilor oficiale, o utilizatoare a câștigat un milion de dolari în doar șase ore.

Daniela Crudu este creatoare de conținut pe OnlyFans

Una dintre vedetele din România active pe acest site este Daniela Crudu. Aceasta s-a mutat în Suedia pentru a putea „lucra” în liniște. Fosta asistentă TV a mărturisit că este ajutată de vărul ei.

Păi pun (nr. poze atât de explicite) că nu sunt pudică și n-am fost niciodată… N-am nimic de ascuns. Hahahaha! Îmi place asta și lor le place tot ce pun eu… și când văd că am feedback bun mă încurajează și ei… aleg locații, mă ajută varul meu, el îmi mai face pozele. Degetele de la picioare (nr. lucrul pe care Daniela Crudu îl are atât de special). Hahaha! Toți sunt curioși să vadă celebrul fluturaș, a declarat vedeta, pentru Cancan.

Foto: libertatea.ro

Îți recomandăm:
Biserica Ortodoxă Română este cea mai înaltă instituție religioasă din țară. Statisticile arată că numărul total al credincioșilor depășește 87% din populația țării. Sfânta...
Ziua de 1 decembrie este cea de 335-a zi a calendarului gregorian și a 336-a zi în anii bisecți. Până la sfârșitul anului au mai rămas 30 de zile. Ziua Națională a României sau Ziua Marii...
Cele mai noi articole
Curiozități despre Isaac Newton, omul care a înțeles după ce legi funcționează Universul
Curiozități despre Isaac Newton, omul care a înțeles după ce legi funcționează Universul
Isaac Newton (25 decembrie 1642 / 4 ianuarie 1643 – 20 / 31 martie 1727) a fost persoana care a revoluționat din temelii fizica. Savantul a descoperit gravitația și a fost prima persoană din... citește tot
Care au fost cele mai ciudate procese din istorie?
Care au fost cele mai ciudate procese din istorie?
Majoritatea societăților, într-o formă sau alta, au avut sisteme concepute pentru a rezolva disputele și pentru a susține statul de drept. Tensiunile și dramele din sălile de judecată au... citește tot
Ce trebuie să faci dimineața pentru a avea o viață sănătoasă?
Ce trebuie să faci dimineața pentru a avea o viață sănătoasă?
Dimineața este acea parte a zilei în care organismul parcă se mișcă ceva mai încet decât în mod normal. Durează un pic de timp până când corpul își intră în ritmul său normal, iar... citește tot