Ce este o dronă si de ce să îţi cumperi una

12.03.2021
Ce este o dronă si de ce să îţi cumperi una

Pe scurt, dronele sunt acele mici vehicule aeriene fără pilot. Le poți controla de la sol și le poți folosi pentru o varietate de lucruri: fotografie, analiză de teren, livrare pizza :), transport, monitorizare, etc… Ne plac dronele, nu neapărat pentru că sunt utile, ci pentru că reprezintă viitorul, acum.

De ce sa cumpăr o dronă?

Dacă îţi doreşti de ceva vreme şi nu deţii deja o dronă, a venit momentul să iei in considerare achiziționarea uneia. Nu doar ca au devenit mai ieftine dar functionalităţile şi beneficiile acestor mini vehicule s-au dezvoltat și au devenit aproape incredibile. Cu o piață in continuă creştere şi cu o gama extrem de variata de drone, ai practic optiuni nelimitate de personalizare. Iată doar câteva motive pentru a cumpăra o dronă în perioada urmatoare:

1. Pentru fotografiere

Dacă eşti pasionat de fotografie vei înțelege imediat valoarea unor fotografii făcute la câteva zeci de metri deasupra pământului. Posibilitățile sunt practic nelimitate cu o dronă atunci când vine vorba de fotografia aeriana. Dacă ești de exemplu, un fotograf de evenimente și vrei sa oferi niște servicii altfel decât concurenţa, investește într-o dronă şi un GoPro şi asta poate sa fie cea mai buna investiție pe care o poți face anul ăsta.

Una dintre cele mai apreciate drone pentru fotografie este DJI Phantom 3 care merge excelent cu Hero 3 sau Heroe 4 de la GoPro

2. Descoperă noi peisaje

O dronă îţi oferă posibilitatea de a vedea lucrurile ca şi cum ai fi acolo, la 15m deasupra pământului. Astfel, poti descoperi zone, peisaje pe care altfel nu ai fi avut cum sa le întâlnești.

Mai mult, poți vedea de aproape clădiri foarte înalte și sa filmezi totul pentru a arăta şi prietenilor

3. Curse de drone

Dacă ești iubitorul competițiilor ar trebui să încerci acset nou sport. Nu doar ca este plin de adrenalina dar poți să inregistrezi totul şi să te bucuri de experiențele cursei oricând.

4. Pentru afacerea ta

Nu in ultimul rand folosește o dronă pentru a face bani. Filmele făcute cu dronele sunt din ce în ce mai apreciate şi căutate în mai multe zone de business. Chiar dacă sună S.F. cu o investiție pe măsură poți livra pizza sau alte pachete cu ajutorul unei drone. Dronele sunt nu doar pentru distracție ci pot constitui un instrument eficient chiar şi pentru afacerea ta.

Dronele sunt încă la început dar în continuă dezvoltare și viitorul cu siguranță aparține și dronelor.

 

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Unul dintre cele mai importante momente din istoria recentă a României a fost Războiul de Independență din 1877-1878. De fapt, armata română a participat la Războiul Ruso-Turc din anii... citește tot
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Despre Japonia poți să spui ce vrei, dar nu că este locul unde întârzie trenurile. Pe Internet circulă tot felul de știri legate despre trenurile din Japonia: ba că toate trenurile din țară... citește tot
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
Cine a fost măcar o dată în Israel sau a avut de-a face cu evrei tradiționaliști a putut observa că bărbații poartă pe cap o bucată de material. Aceasta se numește kippah și este un... citește tot