Cât costă un zbor cu elicopterul? Ce poți vedea de sus?

07.05.2021
Cât costă un zbor cu elicopterul? Ce poți vedea de sus?

Lumea văzută de sus este mult mai frumoasă. O plimbare cu elicopterul îți poate schimba percepția despre viață. Cu toate că poate părea ceva la care nu mulți oameni au acces, lucrurile s-au schimbat în ultima vreme. Dar cât costă o călătorie cu elicopterul?

Cât costă să te plimbi cu un elicopter?

Fie că ești pasionat de aventură sau vrei să ieși din cotidian și să îți surprinzi partenerul/partenera, o plimbare cu elicopterul va reprezenta o experiență unică. Deși poate părea ceva foarte scump lucrurile nu sunt deloc așa, iar prețurile sunt acceptabile.

În primul rând trebuie să îți stabilești obiectivul și cât ești dispus să plătești. Ca la orice mijloc de transport, costul crește odată cu distanța parcursă. Așadar, poți alege să vezi Bucureștiul de sus, să mergi deasupra munților, să vizitezi Delta Dunării și multe altele. Pentru cine nu știe, un zbor deasupra Bucureștiului, de 30 de minute, costă în jur de 2.000 de lei.

Experiența va fi de neuitat, adrenalina va crește la maxim, iar priveliștea îți va tăia răsuflarea. Pentru o distanță mai mare, prețul va crește în funcție de kilometri parcurși. Trebuie specificat că de sus se poate vedea cam tot ce îți poate trece prin cap.

Vă prezentăm mai jos firmele unde puteți închiria un elicopter.

O plimbare cu elicopterul poate reprezenta și un moment romantic. O cerere în căsătorie la înălțime cu greu poate fi egalată. Așadar, dacă vrei să alegi pachetul cinei cu elicopterul, trebuie să scoți din buzunar în jur de 650 de euro, bani în care cina și sticla de vin sunt incluse. La fel și dacă vrei doar să bei o șampanie și să-ți ceri iubita în căsătorie.

În concluzie, o plimbare cu elicopterul nu este apanajul oamenilor bogați și oricine poate trăi o astfel de experiență. În ultimii ani, lumea s-a schimbat mult, iar ceea ce vedeam prin filme astăzi este realitate.

Foto: Pexels.com

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Cine este mai rapid, ghepardul sau Usain Bolt?
Cine este mai rapid, ghepardul sau Usain Bolt?
Cel mai rapid animal terestru de pe Planetă este, cu siguranță, ghepardul. Oamenii rapizi sunt o raritate. Totuși, cel mai rapid om din toate timpurile este jamaicanul Usain Bolt. Totuși, care... citește tot
Cine a fost rusul care a refuzat să lanseze bomba atomică spre Statele Unite ale Americii?
Cine a fost rusul care a refuzat să lanseze bomba atomică spre Statele Unite ale Americii?
Există oameni care muncesc o viață pentru a ajunge la statutul de erou, dar și oameni care sunt la locul potrivit și printr-o decizie devin eroi. În cea de-a doua categorie intră și Stanislav... citește tot
Cum își dădea lumea seama că Mircea, ultimul născut al Reginei Maria, nu era copilul Regelui Ferdinand?
Cum își dădea lumea seama că Mircea, ultimul născut al Reginei Maria, nu era copilul Regelui Ferdinand?
Regina Maria a României a fost una dintre cele mai influente femei din Europa, atât la începutul anilor 1900, cât și în perioada interbelică. Deși iubea România cu patos și transmitea... citește tot