Care este cel mai bun banc din lume?

01.04.2019
Care este cel mai bun banc din lume?

Cel mai bun banc din lume. La nivel mondial sunt sute de mii de glume. Poate chiar milioane. Una mai bună ca alta. Astfel, ar fi greu de făcut un top al acestora, pentru că totul este subiectiv. Totuși, redactorii revistei Reader’s Digest au pus la cale un concurs prin care au desemnat „Cel mai bun banc din lume”.

În anul 2010, revista Reader’s Digest a organizat la nivel mondial un concurs pentru a desemna „Cel mai bun banc din lume”. Câştigătorul urma să primească alături de titlul de a fi creat „cel mai bun banc” și un cec de 1.000 de dolari. Un suedez a fost cel care a trimis cea mai votată glumă. La sondaj au participat 16.301 de cititori, iar bancul suedezului a primit 3.328 de voturi.

În cadrul unei partide de vânătoare, un bărbat elegant din Stockholm împușcă o rață. Pasărea cade însă, în ograda unui fermier, care susține că vânatul îi aparține, întrucât a căzut pe teritoriul său.

-E pasărea mea, insistă orășeanul care a doborât rața. Fermierul sugerează ca disputa să fie tranșată în stil vechi, cu un „șut neaoș”: -Eu îți trag un șut cât pot de tare în boașe, apoi tu faci la fel cu mine. Cine urla mai puțin ia pasarea.
Bărbatul e de acord. Astfel, fermierul îi trage un șut strașnic în partile sensibile. Când își revine, orășeanul șopteste cu greu:
Bine. Acum e rândul meu.
-Lasă, zice țăranul. Poți să păstrezi rața.

Cum a apărut Bulă, personajul fictiv din bancuri?

Totuși, într-un alt sondaj realizat de cercetători britanici, o altă glumă este pe primul loc. La acest studiu și-au exprimat părerile 36.000 de oameni care au considerat că cel mai bun banc este cel de mai jos:

O femeie cu un copil în braţe se urcă în autobuz.
Şoferul zice:
-Aoleu, ăsta e cel mai urât copil pe care l-am văzut vreodată.
Femeia se duce în spatele autobuzului şi se aşază pe scaun spumegând de nervi.
Se întoarce către pasagerul de alături şi îi spune:
-Şoferul ăsta m-a jignit foarte rău.
La care individul:
Mai bine vă duceţi chiar acum să-i spuneţi vreo două, şi în timpul ăsta vă ţin eu maimuţa.

De unde vine expresia „N-am un sfanț”? Ce era sfanțul?

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la…
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la…
Toată lumea a auzit de Elena Ceaușescu și răutatea de care dădea dovadă. Elena Ceaușescu a fost timp de zeci de ani, una dintre cele mai importante și mai influente femei din România... citește tot
Care este singura insulă din lume unde locuiesc numai oile? Oamenii vin rar acolo, întrucât accesul este dificil!
Care este singura insulă din lume unde locuiesc numai oile? Oamenii vin rar acolo, întrucât accesul este dificil!
Lítla Dímun este cea mai mică dintre cele 18 insule ale arhipelagului Feroe. Aici trăiesc doar câțiva ciobani și sute de oi, într-o armonie perfectă. Accesul turiștilor este extrem de... citește tot
De ce Europa nu poate fi considerat un continent?
De ce Europa nu poate fi considerat un continent?
Prima regiune a lumii care a fost colonizată este Europa. Cea mai timpurie prezență umană în Europa datează de acum aproximativ 1,8 milioane de ani, iar continentul are o istorie lungă de... citește tot