Top 10 parfumuri de damă în 2022

21.07.2022
Top 10 parfumuri de damă în 2022

Toate femeile cunosc care este puterea unui parfum bine ales – cu ajutorul esențelor aromatice, îți poți sublinia individualitatea și caracterul sau poți chiar să obții mai multă încredere în sine. Cel mai dificil este să alegi care sunt totuși cele mai bune parfumuri pe care ar trebui să le adaugi la colecția ta. Pentru a te ajuta să te decizi mai ușor, am format un top 10 parfumuri pentru femei, pe care le puteți găsi în magazinul online Makeup. Am selectat aromele reieșind din calitatea și durabilitatea acestora, precum și, din recenziile utilizatorilor săi.

Dior – Addict Eau Fraiche

Topul parfumurilor pentru femei, îl deschide apa de toaletă a brandului Dior. Buchetul produsului se deschide cu aroma bergamotei de Calabria, care este însoțită de notele de lăcrămioare și frezie. Iar traseul aromatic este fixat de acordurile moscului alb.

Nina Ricci – Ricci Ricci

Această apă de parfum îți va crea un look absolut nou și irepetabil. Esența mirositoare pornește de la un ansamblu tentant de zmeură, revent și ghimbir, care sunt completate de notele de tuberoză și trandafir, iar baza parfumului o constituie lemnul de santal și paciuli.

Paco Rabanne – Olympea

Parfumul franțuzesc pentru femei cu o aromă floral-orientală uimitoare. Notele de vârf a aromei o constituie iasomia, floarea de ghimbir și mandarina verde. În centrul compoziției se află o combinație de vanilie și sare. Iar la baza esenței, se găsesc acordurile lemnului de cașmir, chihlimbar și lemn de santal.

Chanel Coco Noir

Inițial, buchetul aromatic al parfumului se deschide cu acordurile unui grapefruit cu adaos de bergamotă, care trec lin la notele de narcis, muşcate, iasomie și trandafir. Iar notele de paciuli, mosc și vanilie constituie baza parfumului.

Carolina Herrera – Good Girl

Carolina Herrera – Good Girl este considerat cel mai bun parfum pentru dame. Aroma face parte din familia parfumurilor lemnoase-florale. Acordurile de cafea și migdale combinate cu tuberoză și iasomie deschid buchetul aromatic. Iar incluziunile de cacao și ciocolată caldă condimentată, nu vor lăsa nici un bărbat să treacă pe lângă tine.

Cerruti – 1881 Pour Femme

Primele acorduri a parfumului te vor încânta cu o compoziție moale de mimoză, iris, iasomie și violetă, care sunt completate cu notele de bergamotă. Inima esenței o constituie acordurile de mușcata și coriandru, iar lemnul de santal, chihlimbarul și moscul completează armonios sunetul parfumului.

Sisley – Soir de Lune

Parfumul se deschide cu un val de prospețime cristalină a citricelor, completat de acordurile ardeiului iute. Nota principală a parfumului o constituie aroma de trandafir. Iar amestecul de lemn de santal și mosc completează compoziția neobișnuită.

Lancome Poeme

Buchetul parfumului floral-oriental, se deschide cu un amestec de narcise, prune, mandarină și coacăze negre. Treptat se dezvăluie și notele de mijloc – iasomie, mimoză și floare de portocal. Traseul aromatic este finisat de acordurile de vanilie și mosc.

Hugo Boss Femme

În notele inițiale, apa de parfum dezvăluie un ansamblu aromatic din coacăză neagră, mandarină și frezie. Combinație de iasomie, trandafir și crin conferă esenței profunzime. Baza aromei o constituie acordurile de mosc, chihlimbar, lemn de lămâie și caise.

Montale Sandflowers

Compoziția aromatică Montale Sandflowers o constituie acordurile de ienupăr, lemn de santal și lichen care sunt care sunt armonios combinate cu notele oceanice. Parfumul aparține grupului de arome lemnoase, acvatice și este ideal pentru o petrecere de seară.

Îți recomandăm:
Ne putem întoarce în timp? Nu. Sau, poate, numai cu ajutorul cuvintelor. Ei bine, cum erau Bucureștiul acum 100 de ani? Cum erau oamenii acum 100 de ani? Ce activități aveau aceștia? Cum era...
Dacă citești acest articol sunt mari șanse să fii român, să te fi născut în România și, evident, să vorbești limba română. Dar de ce țara noastră poartă numele de România? De unde...
Cele mai noi articole
Roxadustat: Medicamentul controversat interzis pentru sportivi
Roxadustat: Medicamentul controversat interzis pentru sportivi
În lumea sportului, medicamentele de performanță au fost întotdeauna o problemă controversată. Un astfel de medicament care a făcut recent titluri este roxadustat. În acest blog, vom analiza... citește tot
Ce vin îi plăcea, în mod deosebit, lui Ștefan cel Mare?
Ce vin îi plăcea, în mod deosebit, lui Ștefan cel Mare?
Ștefan cel Mare (1438/1439 – 1504) a fost una dintre personalitățile care a scris istorie pe aceste meleaguri. Domnitorul moldovean a avut cea mai lungă domnie din perioada medievală, nu mai... citește tot
Arheologii au descoperit locația unde Iisus Hristos a vindecat un orb
Arheologii au descoperit locația unde Iisus Hristos a vindecat un orb
Iisus Hristos este figura centrală a creștinismului. Fiul lui Dumnezeu a venit pe Pământ pentru a propovădui pacea și iubirea între oameni, însă a fost crucificat de către aceștia. În... citește tot