S-a enervat Măruță! Ce spune despre faptul că fiul său seamănă leit cu Jean de la Craiova! | VIDEO

18.01.2024
S-a enervat Măruță! Ce spune despre faptul că fiul său seamănă leit cu Jean de la Craiova! | VIDEO

Cătălin Măruță s-a enervat la culme. Motivul? De ani buni, circulă pe Internet o imagine în care David, fiul său și al Andrei, seamănă leit cu Jean de la Craiova. Periodic, internauții se amuză teribil de acest fapt, iar prezentatorul Pro TV nu a mai suportat și a contraatacat încercând să clarifice situația din postura de părinte deranjat de insinuări.

Măruță: ” Vă ajută treaba asta?”

Cu o atitudine fermă și hotărâtă, Cătălin Măruță și-a exprimat regretul vis a vis de această glumă. „Legat de fotografia care circula pe net. Oameni buni, Poate unii dintre voi sunt părinți, poate unii dintre voi au părinți normali. Adică părinți care se duc la muncă, părinți care își văd de treaba lor, care se gândesc să aibă grijă de copii, etc”, a spus Cătălin Măruță într-un video pe Tik Tok.

Acesta a continuat pe un ton tragic: „Pentru oamenii care scriu că David seamănă cu manelistul Jean de la Craiova, pentru voi este o satisfacție, este o bucurie, vă ajută pe voi treaba asta, vă face să vă simțiți mai bine? Adică, voi, poate, aveți copii, miștocăreala asta este perfectă normală pentru voi? Totul pornind de la o poza de 7-8 ani. Serios?”

Ulterior, un internaut i-a spus lui Măruță că și el își ia la mișto invitații, iar prezentatorul a reacționat: „Doamne! Când spuneți lucrurile astea, pe ce vă bazați? Pe frânturi din emisiuni pe care le vedeți și nu știți despre ce e vorba? Mi-ar plăcea ca voi să deschideți niște articole, un pic mai mult decât un titlu pe care-l vedeți. Să încercați să aflați”.

Cătălin și Andra Măruță au împreună doi copii: pe David și pe Eva. David are 13 ani, pe când Eva Măruță are aproape 9 ani. Fiica celor doi are un rol principal (o va interpreta pe Maya) în pelicula „Tati part-time”. Comedia care rulează deja în cinematografe a stârnit un val de hate deoarece mulți internauți au spus că Eva n-ar fi obținut niciodată un asemenea rol dacă nu avea părinți celebri.

Andra: „Răutățile m-au întristat”

Andra a trimis un mesaj emoționant după scandalul în care fiica ei este implicată: „Credeam că sunt pregătită pentru orice reacție stârnită de filmul «Tati Part-Time». Am auzit și am văzut multe în cariera mea de aproape 25 de ani. Dar a fost o avalanșă care m-a copleșit, un amestec de lucruri bune, dar și răutăți care m-au întristat. Ca mamă, cred ca toți copiii sunt minunați și merită șanse. Suntem foarte mândri de parcursul Evei în acest film. Este dovada că a învățat de la noi un lucru important: seriozitatea cu care trebuie să te implici în ceea ce îți propui. Ea mereu spune că este primul ei film. Timpul va demonstra dacă actoria este drumul ei”.

 

Distribuie acest articol:
Tags:
Cele mai noi articole
De ce obliga Caligula femeile căsătorite să se culce cu el?
De ce obliga Caligula femeile căsătorite să se culce cu el?
Când vine vorba despre conducători nebuni, cu siguranță împăratul Caligula ar putea să intre în Top 3. Caligula (nr. „Cizmă”) a condus Imperiul Roman între anii 37-41. În doar patru... citește tot
Care este cel mai mic munte din lume?
Care este cel mai mic munte din lume?
De obicei, denumirea de munte ne duce cu gândul la înălțime. De exemplu, Vârful Everest din munții Himalaya are o înălțime maximă de 8.848,86 m, fiind cel mai înalt punct din lume. În... citește tot
Cum arată casa în care a copilărit Iohannis?
Cum arată casa în care a copilărit Iohannis?
Subiectul caselor lui Iohannis este iarăși în prim-plan, după ce publicația Recorder a publicat un reportaj prin care se sugerează că actualul președinte al României își pregătește... citește tot