Povestea României comuniste. Cum s-a răzbunat un soț înșelat pe soția sa, după moartea acesteia?

14.01.2021
Povestea României comuniste. Cum s-a răzbunat un soț înșelat pe soția sa, după moartea acesteia?

Un bărbat din Brașov a simțit gustul răzbunării abia după ce soția sa infidelă a murit. Felul în care acesta a ales să își facă de rușine consoarta decedată este ieșit din comun: a construit un mormânt cu tentă pornografică.

Povestea de dragoste a celor doi soți pare a fi desprinsă din filme. Din cele fără happy end. În anii ’50, Constantin V., de profesie militar, s-a îndrăgostit orbește de Arestia, o tânără frumoasă, mai mică decât el cu 17 ani.

Relația lor nu a durat mai mult de un an pentru că diferența de vârstă dintre ei începuse să își spună cuvântul, iar tânăra soție își dorea un bărbat de vârsta ei. Astfel, de fiecare dată când datoria îi chema soțul, aceasta avea relații extraconjugale.

La urechile soțului a ajuns imediat adulterul comis de doamnă. Vecinii i-au spus acestuia ce se întâmplă și în ciuda supărării pe care a simțit-o, bărbatul a căutat singur adevărul. Cum era de așteptat, femeia nu a recunoscut nimic, însă minciuna a avut picioare scurte.

Cum a reușit să afle adevărul ofițerul?

Mânat de supărare, dezamăgire, bărbatul a decis să-și urmărească soția. Astfel, el a aflat că este înșelat și a găsit-o chiar în așternuturi cu un alt ofițer, coleg cu el. Cu ochii în lacrimi, soția și-a implorat soțul să o ierte. Singurătatea constantă a împins-o să recurgă la acest gest.

Divorțul nu a avut loc, deși bărbatul a fost copleșit de trădarea celei pe care o iubea. A ales să rămână alături de ea pentru a nu-și supăra cei doi copii. Potrivit adevărul.ro, aceștia din urmă au încercat să spele rușinea ce le-a provocat-o mama lor.

Soția infidelă a murit alături de amant

Ofițerul a renunțat la uniforma militară în anul 1965. Atunci când timpul părea că a vindecat rănile trecutului, Constantin a trăit din nou gustul umilinței. Soția sa a murit într-un tragic accident de mașină, însă nu era singură. Aceasta era alături de un alt amantul ei. Din acel moment, soțul trădat s-a hotărât să se răzbune.

Imediat după înmormântare, fostul ofițer a plătit o sumă colosală pentru a construi pe postamentul din fața mormântului soției infidele, un monument cum nu se mai întâlnise. Meșterul pietrar a montat în loc de cruce două picioare desfăcute în poziție indecentă la cerințele bărbatului, însă fără să știe alte rude. Mai mult de atât, în lateralul monumentului au fost puși doi stâlpi în formă de organe sexuale masculine în erecție.

„Opera” a creat o mare revoltă, însă un activist comunist a cerut distrugerea monumentului și a fost refăcut înlocuind picioarele cu o cruce, iar stâlpii au căpătat altă formă. Soțul trădat ar fi vrut să refacă mormântul, însă a murit înainte de a reuși acest lucru și a fost înmormântat în același loc cu soția lui.

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Unul dintre cele mai importante momente din istoria recentă a României a fost Războiul de Independență din 1877-1878. De fapt, armata română a participat la Războiul Ruso-Turc din anii... citește tot
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Despre Japonia poți să spui ce vrei, dar nu că este locul unde întârzie trenurile. Pe Internet circulă tot felul de știri legate despre trenurile din Japonia: ba că toate trenurile din țară... citește tot
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
Cine a fost măcar o dată în Israel sau a avut de-a face cu evrei tradiționaliști a putut observa că bărbații poartă pe cap o bucată de material. Aceasta se numește kippah și este un... citește tot