Povestea de dragoste „Romeo și Julieta” din timpul pandemiei de COVID-19

19.08.2020
Povestea de dragoste „Romeo și Julieta” din timpul pandemiei de COVID-19

Povestea de dragoste dintre Romeo și Julieta este știută de majoritatea oamenilor. Din nefericire, finalul este tragic, însă iubirea adevărată dainuiește în eternitate. Mai mult sau mai puțin, în viață, toți suntem în căutarea jumătății.

În ziua de astăzi, tinerii sunt tot mai superficiali, lucrurile materiale au ajuns să fie mai importante decât dragostea. Cu toate acestea, din când în când, se mai întâmplă să apară câte o poveste de iubire care dovedește că fericirea poate fi găsită doar în cuplu.

Dragostea nu poate fi oprită de boală

Un cuplu din Statele Unite ale Americii a uimit o lume întreagă, iar dragostea lor a fost asemănată cu cea dintre Romeo și Julieta. Un bărbat din Florida, în vârstă de 90 de ani, a decedat după ce a insistat să-şi viziteze soţia aflată în spital, după ce aceasta fusese infectată cu Covid-19.

Cuplul a trăit o frumoasă poveste de dragoste cum vezi numai în filme. Sam Reck a fost separat de soţia sa, JoAnn, în ultimele luni, fiindcă femeia fusese internată într-un centru de îngrijire al bătrânilor, după ce a fost diagnosticată cu demenţă. În momentul în care la azil au fost interzise vizitele din cauza pandemiei, bărbatul a suferit foarte mult.

JoAnn Reck a murit la vârsta de 86 de în urma complicațiilor apărute după infecția cu coronavirus. Soțul, Sam, a decedat 3 săptămâni mai târziu din cauza aceluiași virus.

Înainte ca femeia să treacă în neființă, JoAnn a fost ținută de mână de iubirea vieții ei. Dragostea s-a dovedit a fi mai puternică decât un virus.

Cel mai probabil, el ştia riscurile. Nu am putut face nimic pentru a-l convinge. Ar fi ajuns acolo într-un fel sau altul să o vadă, a declarat fiica lui Sam Reck, Holly Reck, potrivit abcactionnews.com.

Sam și Jo Ann se țin pentru ultima dată de mână

Bărbatul știa riscurile la care se supunea vizitându-și soția infectată cu coronavirus, însă nu a regretat niciun moment decizia luată.

După ce Sam a primit rezultatul pozitiv pentru testul COVID-19, l-am întrebat dacă regretă vizita sa la spital. Fără pauză, el a răspuns: „Nici o secundă”. Mi-a spus că indiferent ce se întâmplă, a fost foarte fericit că a avut ocazia să-şi ia la revedere şi să o ţină de mâna încă o dată, a scris pe Facebook Scott Hooper, fiul lui JoAnn Reck din prima căsătorie.

Romeo și Julieta, o poveste de dragoste unică

De departe cei mai celebri îndrăgostiți din lume sunt Romeo și Julieta, celebrele personaje ale scriitorului William Shakespeare. Povestea de dragoste dintre cei doi protagoniști ale căror familii se dușmăneau de moarte s-a terminat, din nefericire, tragic. „Au fost Romeo și Julieta personaje reale?”, s-au întrebat multă vreme specialiștii. Surse avizate afirmă însă că Romeo și Julieta spune povestea a doi îndrăgostiţi care au trăit chiar în Verona şi care au murit unul pentru celălalt, în anul 1303, cu mai bine de 250 de ani înainte ca Shakespeare să scrie piesa care l-a făcut celebru.

Foto: abcactionnews.com

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
De ce este indicat să freci grătarul cu ceapă? Care este ordinea preparatelor pe grătar? Cu ce începem?
De ce este indicat să freci grătarul cu ceapă? Care este ordinea preparatelor pe grătar? Cu ce începem?
A venit căldura astfel că tot mai mulți români vor trece la sportul național: grătarul. Dacă părinții și bunicii noștri curățau grătarul cu o bucată de slănină, acum rolul acesteia a... citește tot
Ce este o țară transcontinentală? Câte țări transcontinentale există?
Ce este o țară transcontinentală? Câte țări transcontinentale există?
O țară transcontinentală este acea țară care face parte dintr-un anumit continent, însă o parte din teritoriile acesteia sunt împărțite geografic între două sau mai multe continente. Mai... citește tot
Cea mai bătrână găină din istorie! Cât trăiesc găinile? Care este recordul de viață al unei găini?
Cea mai bătrână găină din istorie! Cât trăiesc găinile? Care este recordul de viață al unei găini?
Găinile sunt printre cele mai comune animale domestice pe întreg Globul pământesc. Fie că sunt crescute pentru carne, pentru ouă sau pur și simplu ca animale de companie, aceste păsări le... citește tot