Filmele care au primit „Zmeura de aur” în anul 2022

03.08.2022
Filmele care au primit „Zmeura de aur” în anul 2022

Decernarea premiilor Oscar este unul dintre cele mai așteptate evenimente pentru iubitorii de film. Opusul Oscarurilor este Zmeura de Aur, care nominalizează cele mai nereușite filme și performanțe ale actorilor an de an. La ediția din 2022, Bruce Willis a primit propria categorie. Asta, da, performanță!

Zmeura de aur în 2022

Toate cele 8 filme în care celebrul actor din seria „Die Hard” a jucat au ajuns să aibă propria categorie intitulată „Cea mai proastă perfomanță a lui Bruce Willis într-un film din 2021”. Cu toate acestea, organizatorii i-au retras trofeul din pricina diagnosticului său de afazie.

În continuare, musicalul „Diana”, bazat pe viața prințesei Diana, a reușit să încaseze 9 nominalizări. Dintre acestea, s-a calificat pentru următoarele premii: cel mai prost film, cel mai slab regizor, cea mai slabă actriță într-un rol principal, cea mai slabă actriță în rol secundar și cel mai prost scenariu. Pe lângă musical, filmul „Space James: A New Legacy” a primit și el un loc printre restul premianților, pentru următoarele categorii: cel mai slab actor în rol principal, cel mai neinspirat cuplu pe marele ecran și cel mai prost Prequel, Remake, Rip-off sau Sequel, conform adpm.com. 

La aceste decernări, majoritatea actorilor nominalizați nu se prezintă pentru a-și ridica trofeul. Sandra Bullock, însă, este printre singurele actrițe care a venit la ceremonie și a acceptat premiul pentru cea mai slabă interpretare feminină în comedia „All about Steve”, în care a jucat alături de Bradley Cooper. A doua zi, Sandra Bullock a patricipat la premiile Oscar, unde a primit premiul pentru cea mai bună actriță în rol principal, pentru pelicula „The Blind Side”, inspirată dintr-o poveste adevărată.

Când au apărut premiile „Zmeura de aur”?

Premiile „Zmeura de aur” au fost înființate în 1980 de către John Wilson, un iubitor de filme înrăit. Evenimentul are mereu loc cu o zi înainte de gala Premiilor Oscar, conform Mediafax.ro. Printre filmele nominalizate până acum la Zmeura de Aur se numără: „Fifty Shades of Grey”, „Twilight: Breaking Dawn Part 1 &2”, „Pixels”, „Sex and the City 2”.

 

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Unul dintre cele mai importante momente din istoria recentă a României a fost Războiul de Independență din 1877-1878. De fapt, armata română a participat la Războiul Ruso-Turc din anii... citește tot
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Despre Japonia poți să spui ce vrei, dar nu că este locul unde întârzie trenurile. Pe Internet circulă tot felul de știri legate despre trenurile din Japonia: ba că toate trenurile din țară... citește tot
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
Cine a fost măcar o dată în Israel sau a avut de-a face cu evrei tradiționaliști a putut observa că bărbații poartă pe cap o bucată de material. Aceasta se numește kippah și este un... citește tot