De care oficiu poștal aparțin în București?

10.08.2020
De care oficiu poștal aparțin în București?

Oficiul poștal în București. Lumea de astăzi s-a schimbat mult față de ceea ce era acum câțiva ani. Tot mai multe persoane aleg să cumpere sau să trimită lucruri, folosind curieratul. Comerțul online a devenit o realitate și este într-o continuă dezvoltare.

De ce oficiu poștal aparțin în București?

Trebuie specificat că atunci când trimiți sau cumperi ceva prin curierat, pe lângă toate datele de completat trebuie să pui și codul poștal atribuit oficiului poștal de care aparții. În ziua de astăzi, poți face cumpărături online de oriunde din lume. După ce alegi modalitatea de plată, poți stabili de unde să ridici produsul, fie să îți vină direct acasă fie să îl iei de la oficiul poștal de care aparții.

Codul poștal este atribuit unui anumit oficiul poștal

De exemplu, dacă stai în Sectorul 1, în apropierea stadionului formației Dinamo, din Ștefan cel Mare, și ai cumpărat un produs online, alegând să îl ridici de la oficiul poștal de care aparții, poți suna înainte la numărul de telefon 021.619.31.39 pentru a vedea dacă ți-a ajuns pachetul. Ulterior te poți deplasa la oficiul poștal numărul 63 de pe șoseaua Ștefan cel Mare numărul 2. Specificăm faptul că, pentru acest oficiu, codul poștal este 014950.

Potrivit datelor oficiale de la Poșta Română, în București se găsesc 88 de oficii poștale. Site-ul shtiu.ro vă prezintă mai jos toate oficiile poștale care se găsesc în București aferente codurilor poștale.

Aici găsiți cea mai completă bază de date și cele mai bune motoare de căutare pentru codurile poștale din România, actualizate periodic. Puteți căuta un cod poștal în funcție de adresă sau puteți căuta o adresă după codul poștal. Trebuie știut că în rezultate se va afișa întotdeauna și oficiul poștal care deservește codul respectiv. Pentru o prelucrare şi sortare eficiente vă recomandăm să scrieți de fiecare dată codul poștal, scrie posta-romana.ro.

Click aici pentru a vedea oficiul poștal sau codul poștal dorit!

Foto: posta-romana.ro

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Unul dintre cele mai importante momente din istoria recentă a României a fost Războiul de Independență din 1877-1878. De fapt, armata română a participat la Războiul Ruso-Turc din anii... citește tot
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Despre Japonia poți să spui ce vrei, dar nu că este locul unde întârzie trenurile. Pe Internet circulă tot felul de știri legate despre trenurile din Japonia: ba că toate trenurile din țară... citește tot
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
Cine a fost măcar o dată în Israel sau a avut de-a face cu evrei tradiționaliști a putut observa că bărbații poartă pe cap o bucată de material. Aceasta se numește kippah și este un... citește tot