De ce în astrologie este important ascendentul?

17.08.2022
De ce în astrologie este important ascendentul?

Astrologia este o pseudoștiință și, cu toate acestea, foarte mulți oameni își organizează viața după ce consultă în fiecare dimineață zodiacul. Mulți dintre adepții astrologiei consideră că lucrurile sunt stabilite dinainte, indiferent de acțiunea omului.

Trebuie precizat că în astrologie zodiacul are o anumită greutate, însă ascendentul are o importanță aparte și pentru că se calculează mai greu, fiind necesare data, ora și locul nașterii. Procedura este una destul de complicată și poate fi realizată de un astrolog cu experiență.

Potrivit specialiștilor în astrologie, ascendentul are o influență mai mică pentru persoanele sub 18 ani, însă după această vârstă el poate influența decisiv anumite aspecte de caracter care poate determina anumite evenimente din viața de zi cu zi.

Cum influențează ascendentul viața unei persoane?

Ascendentul în astrologie este la fel de important ca zodia, dacă nu chiar mai important, fiindcă după ce este calculat pot fi evidențiate anumite trăsături de caracter ale unei persoane. Ascendentul este determinant în special la persoanele mature, având o influență mai mică la minori.

Iată ce spune ascendentul pentru persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani:

Ascendentul Berbec – Persoanele în această situație caută să ia decizii fără să fie influențate de nimeni. Totodată, încearcă să se descopere pe sine prin realizarea diferitelor teste psihologice și astrologice.

Ascendentul Taur – Acesta este interesat de domeniul afacerilor și dorește să se realizeze pe plan financiar.

Ascendentul Gemeni – Este o persoană care călătorește mult și are o grămadă de prieteni, însă, cu toate acestea, are momente de indecizie și simte nevoia unui partener mai hotărât.

Ascendentul Rac – Acesta ajută pe toată lumea fără să aibă un interes ascuns. Totodată, persoanele în acest ascendent își realizează rapid o familie, fiind dornice să primească și să ofere dragoste.

Ascendentul Leu – Dorește să se realizeze atât pe plan profesional, cât și personal și nu se mulțumește cu jumătăți de măsură.

Ascendentul Fecioara – Se remarcă repede la serviciu, însă se deschide mai greu în plan afectiv.

Ascendentul Balanță – Este o persoană neconflictuală și are noroc în dragoste.

Ascendentul Scorpion – Își dorește tot de la viață: sex, bani și putere. Obține întotdeauna ceea ce vrea, fiindcă se implică total.

Ascendentul Săgetător – Este dedicat planului profesional și își urmează scopurile cu atenție.

Ascendentul Capricorn – Este o persoană matură și își concentrează energia pe ceea ce se merită în viață.

Ascendentul Vărsător – Este surprinzător și niciodată nu poți ști la ce să te aștepți.

Ascendentul Pești – Pune mare accent pe planul sentimental și este o persoană împăciuitoare, potrivit kudika.ro.

Trebuie precizat că ascendentul are o influență puternică la persoanele de peste 30 de ani, însă caracterele și abilitățile acestora sunt deja formate și știu ce vor de la viață. Așadar zodia este importantă, însă ascendentul vine cu mai multe date concrete. Acesta poate fi calculat pe diferite site-uri de specialitate, însă se recomandă ca el să fie stabilit de o persoană expertă în astrologie.

Foto: starwalk.space

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
De ce bijuteriile handmade sunt de efect? Ce au în plus față de bijuteriile obișnuite?
De ce bijuteriile handmade sunt de efect? Ce au în plus față de bijuteriile obișnuite?
Contrar așteptărilor, în era actuală a tehnologiei avansate și a producției în masă, bijuteriile handmade câștigă tot mai mult teren în preferințele consumatorilor. Această revenire la... citește tot
Gestul care îți poate salva viața! De ce este bine să dormi cu ușa închisă la dormitor?
Gestul care îți poate salva viața! De ce este bine să dormi cu ușa închisă la dormitor?
E clar, oamenii se împart în două mari categorii: cei care dorm cu ușa închisă la dormitor și cei care aleg să o lase deschisă. Nu multă lume se gândește la faptul că acest gest aparent... citește tot
Biden este „copil” pe lângă cel mai bătrân președinte din istoria lumii. Avea 98 de ani când era la cârma țării sale!
Biden este „copil” pe lângă cel mai bătrân președinte din istoria lumii. Avea 98 de ani când era la cârma țării sale!
Pe data de 25 aprilie 2019, la vârsta de 77 de ani, Joe Biden și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale din 2020. Acesta a devenit în 2021 al 46-lea președinte al Statelor Unite și... citește tot