Cum ascundem cablurile prin casă?

12.03.2021
Cum ascundem cablurile prin casă?

Selectarea, achiziţionarea şi instalarea unui sistem Home Entertainment poate fi un proiect cu consum mare de energie și timp. Ca urmare, proprietarii de multe pur si simplu nu au energia sau motivaţia de a merge pana la capăt și mai ales sa ascundă toate firele după ce sistemul este instalat. Pentru că, probabil aţi cheltuit o sumă bună de bani pe sistem, vă recomand să va petreceți un pic de timp în plus și sa-l faceți să arate cât mai bine posibil. Fiecare sistem este diferit de configurat, dar ascunderea şi organizarea cablurilor poate fi la fel de ușoara sau complexa, după cum doriţi să o faceți. Rezultatul poate fi curat, profesional, deosebit, un sistem home theater de care puteţi fi mândri.

Organizarea cablurilor

Primul lucru pe care trebuie sa-l facem este organizarea cablurilor. Pentru mai multe setări de bază, acest lucru necesită doar câteva aleatorie simplă. Profitaţi de cabluri, organizatori, şi alte dispozitive organizatorice pentru a ajuta păstraţi toate cablurile împreună. Acest lucru funcţionează bine mai ales daca aveti un centru de divertisment cu un spate deschisă. Apoi, puteţi utiliza cabluri pentru a rula mănunchiuri de cabluri în spatele componentelor, picioare pentru mese sau alte obstacole, astfel încât acestea nu mai sunt văzute.

Organizaţia poate fi mult mai uşor, cu un centru de divertisment închis-spate. Mai degrabă decât gruparea totul împreună, aveţi posibilitatea să organizaţi cablurile cu ţinte prin cablu sau cârlige pentru şuruburi de pe partea din spate a consolei. Deoarece are un spate închis, cele mai multe dintre cablurile sunt ascunse natural.

Ascunderea cablurilor

După ce au organizat cablurile, sunt multe lucruri pe care le puteţi face pentru a le ascunde complet. Ceea ce face în cele din urmă depinde de modul în sistemul dvs. este configurat.

Dacă aveţi un televizor de perete, există mai multe opţiuni pentru a le ascunde cablurile. Dacă sunteţi în măsură să, gândiţi-vă cu un electrician pentru a instala o priză electrică direct în spatele televizorului. În timp ce ei sunt acestea, ele pot ajuta, de asemenea, aveţi cablurile componente prin perete şi înapoi în componente. Sunteţi plecat cu un setup foarte curat, cu aproape nici o fire vizibile.

Ascunderea componentelor

Dacă doriţi să obţineţi mai curate, aspectul cel mai minim posibil, ascunderea ia în considerare toate componentele, precum şi de cablare dumneavoastră. Acest lucru funcţionează cel mai bine dacă aveţi o cameră din apropiere sau dulap de a pune totul inch va trebui, de asemenea, să se uite în echipamentul va trebui să repetaţi semnale IR de la telecomenzi, înapoi în echipament. În timp ce acest lucru necesită un pic mai mult şi de planificare, se poate achita la făcut în mod corespunzător. După rularea toate cablurile prin perete şi în spatiul tau nou, componenta desemnat, sunteţi plecat cu nimic, dar televizor, vizibil în cameră. Pregătiţi-vă pentru toţi cei care vine peste să te întreb cum ai făcut-o. Asiguraţi-vă că pentru a lucra cu un electrician sau alt profesionist pentru a vă asigura că acoperă toate bazele. Nu este mai frustrant decât a petrece ore de la deplasarea componentele, doar pentru a afla că ai lăsat ceva în afară nimic.

Fie că sunteţi în căutarea pentru setup-ul minim complet, sau doar un sistem de divertisment mai puţin aglomerat, acest tip de proiect poate fi ceva care te face să fie. Deşi componente relocate, precum şi o instalare extrem de ascuns poate apela la unii, alţii preferă să păstreze aproape totul la îndemână. Indiferent de traseul pe care alegeţi să luaţi, petrece ceva timp de curăţare, de organizare şi ascunde firele în sistemul dvs. de divertisment va face tot spatiul par mai funcţional, curat şi bine gândit.

Cele mai noi articole
Ce s-a întâmplat azi, 23 mai?
Ce s-a întâmplat azi, 23 mai?
Pe data de 23 mai, în calendarul creștin-ortodox, sunt eliberați Cuviosul Mihail Mărturisitorul, episcopul Sinadei și Sfânta Maria lui Cleopa. Totodată, astăzi este celebrată Ziua Mondială... citește tot
Cum a ajuns apa pe Pământ?
Cum a ajuns apa pe Pământ?
Apa reprezintă aproximativ 71% din suprafața Pământului, nu degeaba „casa” noastră este cunoscută drept „planeta albastră”. Avem nevoie de apă la tot pasul. Fără apă nu am putea... citește tot
De ce copacii abia plantați au nevoie de araci?
De ce copacii abia plantați au nevoie de araci?
Mulți dintre noi am văzut probabil în oraș sau în mediul rural copaci nou plantați cu araci lângă ei. Care este rolul lor în prezența tinerilor arbori, vom scrie mai jos. Răspunsul la... citește tot