Cum arată cel mai scump apartament din București?

01.10.2020
Cum arată cel mai scump apartament din București?

Cel mai scump apartament din București. În România, piața imobiliară s-a dezvoltat foarte mult după căderea comunismului. Au apărut clădiri de birouri, dar și apartamente de lux exact cum până nu demult românii vedeau doar în filme. Oamenii cu bani din țara noastră plătesc oricât pentru a avea o viață plină de opulență.

Drept urmare, în cartierul Floreasca din București a fost vândut cel mai scump apartament din România. Prețul este unul impresionant, 8 milioane de euro cu tot cu TVA. Apartamentul se găsește într-un complex rezidențial format din trei turnuri cu apartamente și o clădire de birouri.

Apartamentul de 8 milioane de euro

Trebuie specificat de la bun început că apartamentul nu este unul normal, ci este un penthouse. Locuința se află la etajul 20 și arată impresionant. Complexul a fost dezvoltat de One United Proprieties și a avut grijă să ofere clienților săi tot luxul de care au nevoie.

Prețul de 8 milioane de euro este unul exorbitant, însă și condițiile oferite sunt la cele mai înalte clase. Penthouse-ul are o o suprafață de peste 1000 de metri pătrați, are o piscina interioară de 9 metri lungime și 3 metri lățime dispusă chiar lângă livingul cu o înălțime de 7 metri. Întregul complex este îmbrăcat în sticlă, iar priveliștea este de 360 de grade.

Complex imobiliar cu 247 de apartamente

Complexul va avea 247 de apartamente exclusiviste dispuse în două turnuri a câte 15 etaje fiecare și unul de 20 de etaje. Acesta face parte din ansamblul One Floreasca City care mai cuprinde și fosta hală Ford care va fi restaurată și modernizată, transformându-se într-un spațiu de retail operat de Auchan România, și o clădire de birouri de clasă A, denumită One Tower. Investiția în acest proiect este estimată la 100 milioane euro, au scris cei de la stirilekanald.ro.

Vă prezentăm mai jos poze cu penthouse-ul de 8 milioane de euro!

Așa arată interiorul apartamentului de 8 milioane de euro
Așa arată piscina din interiorul penthouse-ului

 

Foto: stirilekanald.ro

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la…
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la…
Toată lumea a auzit de Elena Ceaușescu și răutatea de care dădea dovadă. Elena Ceaușescu a fost timp de zeci de ani, una dintre cele mai importante și mai influente femei din România... citește tot
Care este singura insulă din lume unde locuiesc numai oile? Oamenii vin rar acolo, întrucât accesul este dificil!
Care este singura insulă din lume unde locuiesc numai oile? Oamenii vin rar acolo, întrucât accesul este dificil!
Lítla Dímun este cea mai mică dintre cele 18 insule ale arhipelagului Feroe. Aici trăiesc doar câțiva ciobani și sute de oi, într-o armonie perfectă. Accesul turiștilor este extrem de... citește tot
De ce Europa nu poate fi considerat un continent?
De ce Europa nu poate fi considerat un continent?
Prima regiune a lumii care a fost colonizată este Europa. Cea mai timpurie prezență umană în Europa datează de acum aproximativ 1,8 milioane de ani, iar continentul are o istorie lungă de... citește tot