Cine s-a îndrăgostit pe platourile de filmare de la Game of Thrones?

Claudiu Petrișor 11/04/2019 Ca să știm
Cine s-a îndrăgostit pe platourile de filmare de la Game of Thrones?

Game of Thrones poate fi cu ușurință încadrat la unul dintre cele mai urmărite seriale din toate timpurile. Ajuns la sezonul al 8-lea, filmul tradus în limba română ca „Urzeala tronurilor”, a fost realizat pe baza cărților din seria „Cântec de gheață și foc” semnate de George R. R. Martin. Premiera a avut loc pe data de 17 aprilie 2011.

Povestea Game of Thrones se învârte în jurul Tronului de Fier și al celor șapte regate și familii, printre care proeminente, Stark, Lannister, și Baratheon, pentru Westeros. Sezonul al 8-lea al serialului va debuta, în România, pe data de 15 aprilie 2019.

Sute de actori au participat la filmările serialului HBO „Game of Thrones”, din 2010 și până astăzi. Astfel că, poveștile de dragoste pe platourile de filmare au fost inevitabile. Ce actori s-au îndrăgostit?

Myrcella şi Tommen au fost iubiți

Aimee Richardson şi Dean-Charles Chapman, care i-au interpretat pe doi dintre copiii lui Cersei, Myrcella şi Tommen, s-au îndrăgostit pe platourile de filmare de la „Game of Thrones”.

Jon Snow și Wildling Ygritt au format un cuplu în viaţa reală

Kit Harington, cel care îl interpretează pe Jon Snow a cunoscut-o pe platourile de filmare pe Rose Lesli, interpreta personajului Wildling Ygritte. Fotografiați în repetate rânduri de paparazzi, cei doi actori au recunoscut că au o relație.

Cupluri care s-au consolidat pe platourile de filmare

Curiozități despre Game of Thrones:

  • Peter Vaughan, actorul care l-a interpretat pe maestrul Aemon, era aproape orb, la fel ca personajul pe care l-a jucat;
  • Inițial, Catelyn Stark și Daenerys Targaryen au fost interpretate de alte actrițe, Jennifer Ehle și Tamzin Merchant. Totuși, producătorii le-au ales ulterior pe Michelle Fairley și Emilia Clarke.
  • Peter Dinklage nu a dorit inițial să joace rolul lui Tyrion Lannister pentru că nu a crezut în proiect. Ce ar fi pierdut el și ce am fi pierdut noi, telespectatorii!
  • Ian Whyte este cel care a portretizat patru personaje în Game of Thones: un White Walker, un uriaş anonim, pe Ser Gregor Clagane şi pe uriaşul Wun Wun.

Ian Whyte și pesonajele sale
  • Kristian Nairn, interpretul lui „Hodor”, a avut de spus un singur cuvânt în tot serialul, adică „Hodor”. Actorul a reuşit să pronunţe numele personajului său în 70 de moduri diferite, în funcţie de starea sa.
  • Jack Gleeson, actorul care îl interpretează pe Joffrey Baratheon, a povestit că a primit o mulțime de amenințări cu moartea. Ba mai mult, acesta mărturisea că se gândește să renunțe la actorie.
Joffrey Baratheon, unul dintre cele mai crude personaje
  • Interpretul lui Theon Greyjoy este fratele mai mic al cântaretei Lily Allen.
  • Inima de cal pe care a mancat-o regina Khaleesi a fost făcută dintr-un jeleu cu o greutate mai mare de 3 kilograme;

Foto: hbo.com

Nu uita să ne dai un LIKE!
Ne ajută să creștem și să ducem aceste informatii la mai multe persoane.
Mulțumim!

loading...