Cine este cel mai urât om din lume? Cum arată acesta?

12.04.2021
Cine este cel mai urât om din lume? Cum arată acesta?

Cine este cel mai urât om din lume? Cu siguranță nu este un titlu pe care cineva și-l va acorda cu plăcere. Cu toate acestea, anumite avantaje îl însoțesc în întreaga lume. Publicitatea și popularitatea sunt incredibile, iar pentru indivizii încoronați care expun o latură umană pe care majoritatea oamenilor o evită, este o mișcare curajoasă.

Toată lumea are nesiguranțele și defectele fizice și învață să trăiască cu ele. Majoritatea indivizilor sunt ocupați cu faimoasele celebrități și rareori se gândesc la bărbații urâți din această lume. Cel mai urât chip de om ar putea fi un spectacol grotesc pentru mulți.

Uneori ne întrebăm cum ar fi ca toți oamenii de pe Planetă să arate la fel, însă Creatorul ne-a acordat anumite diferențe pentru a crea o societate echilibrată. Nu este deloc plăcut să fii numit urât și să mai obții și un titlu pentru asta. Cu toate acestea, această „coroană” mondială nu a fost doar pentru un singur om, ci s-a mutat de la o persoană la alta. Mai mult decât atât, mulți vin să conteste recordul Guinness pentru cel mai urât om.

Cine este cel mai urât om din lume?

Mulți oameni nici nu îndrăznesc să se aventureze într-o astfel de competiție, deoarece este o confirmare a celor mai grave temeri ale lor. De aceea, concurenții care luptă pentru a obține prima poziție sunt curajoși. Cel mai urât om din lume este din Uganda. Se pare că el este campionul incontestabil al oamenilor hidoși de pe pământ împins în lumina reflectoarelor pentru ceea ce mulți nu ar îndrăzni să iasă.

cel mai urât om din lume

 

Godfrey Baguma este cel mai urât om din lume și a câștigat chiar și un record mondial Guinness pentru aspectul său disproporționat. S-a născut în Uganda și tot acolo locuiește. Godfrey a fost cizmar, o meserie căreia i-a putut face față. Confruntat cu o presiune intensă pentru a-și îmbunătăți nivelul de trai și a câștiga mai mulți bani, Godfrey a decis să participe la cel mai urât om din competiția mondială.

A câștigat datorită aspectului său grotesc. Godfrey Baguma suferă de o afecțiune rară care îi face să arate ca o creatură ciudată. Întreaga sa față este deformată, având umflături pe diferite părți, trăsături care l-au ajutat să câștige cu ușurință titlul mondial de cel mai urât om.

Potrivit lui Tony Wilson, șef la spitalul Mbarara din regiunea de vest a Ugandei, Godfrey suferă de o afecțiune rară numită fibrodisplazie. Această afecțiune afectează creșterea și plasarea țesuturilor celulare, ducând la o anomalie răspândită în cap și în alte părți ale creierului său. Din fericire, el nu poate transmite boala copiilor săi, iar starea poate fi ușor gestionată cu medicamentele potrivite.

Astăzi, Godfrey este o celebritate locală și cântă muzică pop africană. Videoclipurile sale de pe YouTube adună milioane de vizualizări. Ba chiar, bărbatul cu cea mai urâtă față din lume a avut norocul și s-a căsătorit și este tatăl a opt copii.

Foto: Facebook, Pexels.com

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Rolul ceasurilor inteligente în creșterea productivității
Rolul ceasurilor inteligente în creșterea productivității
Pentru că tehnologia a devenit aliatul indispensabil pentru îmbunătățirea eficienței productivității, este important să alegi acele produse ale acesteia care te pot ajuta cu adevărat în... citește tot
Cum își îngrijeau țăranii români copiii la 1850: „Îi îndopau cu mămăligă de la două-trei luni”
Cum își îngrijeau țăranii români copiii la 1850: „Îi îndopau cu mămăligă de la două-trei luni”
În lucrarea scrisă în anul 1895 și intitulată „Igiena țăranului român”, dr. Gheorghe Crăiniceanu dedica un capitol întreg creșterii copiilor în familiile de țărani. Autorul explică... citește tot
Mandate fără număr. La al câtelea mandat a ajuns Putin? Cum poate să conducă până la 84 de ani?
Mandate fără număr. La al câtelea mandat a ajuns Putin? Cum poate să conducă până la 84 de ani?
Vladimir Putin a câștigat din nou alegerile în Rusia. Acesta ocupă pentru a cincia oară funcția de președinte al Federației Ruse. Pentru a fi Președinte pentru a cincea oară, șeful de la... citește tot