Cezar Vinulescu, mai mult țepar, mai puțin artist. Cum i-a țepuit pe doi tineri care urmau să aibă nuntă?

13.02.2024
Cezar Vinulescu, mai mult țepar, mai puțin artist. Cum i-a țepuit pe doi tineri care urmau să aibă nuntă?

Într-o lume plină de oameni neserioși, Cezar Vinulescu nu și-a dorit să facă notă discordantă! Un artist care își câștigă existența din muzica pe care o cântă la evenimente private a decis că este mai bine să rămână cu avansul dat de doi tineri care l-au contractat pentru o nuntă, fără a le mai oferi serviciile sale muzicale. Dar care este povestea „țepei cezariene”?

„Bine ai venit în universul Cezar Music Band! Suntem o formație din București (dar ne putem deplasa oriunde) cu experiență în oferirea de momente muzicale”, se poate citi cu litere de-o șchioapă pe pagina de Facebook a artistului. Lucru pe care l-au făcut și doi tineri ce aveau o nuntă programată în iunie 2020.

„L-am căutat pe domnul Vinulescu cu doi ani înainte, am dat un avans de 600 de euro și apoi am stat liniștiți. Ulterior, a venit pandemia și am fost nevoiți să anulăm evenimentul. Nu puteam să facem nunta cu 8 invitați”, a spus cel care urma să fie mire pentru shtiu.ro.

Acesta a adăugat: „Întrucât nu am mai făcut evenimentul nici după pandemie, i-am trimis un mail lui Cezar Vinulescu în care i-am solicitat avansul de 600 de euro. Nu ne-a mai dat niciun ban”.

Ce a răspuns Cezar Vinulescu?

Cezar Vinulescu le-a dat un mail tinerilor în care a specificat faptul că o pandemie care a blocat o lume întreagă „nu este un eveniment de forță majoră”.

„Din punctul meu de vedere nu sunteți în măsură să invocați o cauză de forță majoră pentru rezilierea contractului și restituirea sumei achitate cu titlu de avans. În acest sens, vă aduc la cunoștință faptul că rezilierea unui contract poate interveni doar în caz de neîndeplinire culpabilă a obligațiilor contractuale de către una dintre părți. Pe de altă parte, forța majoră la care faceți referire nu este dovedită, nefiind îndeplinite condițiile legale pentru invocarea acesteia. Astfel conform dispozițiilor normative în vigoare, la data de 13.06.2020 pot fi desfășurate evenimente private, în spații închise cu număr limitat de participanți sau în aer liber”, a spus artistul.

Acesta a adăugat: „Prin urmare, vă aduc la cunoștință faptul că am fost și sunt pregătit să îmi onorez obligațiile contractuale pentru evenimentul din data de 13.06.2020, iar faptul că dumneavoastră ați luat decizia ca acesta să nu mai aibă loc este un motiv care nu îmi poate fi imputat și care nu poate conduce la restituirea avansului, având în vedere că intenția dumneavoastră nu a fost notificată cu 8 luni anterior evenimentului”.

Așadar, și cu banii dați și fără nuntă. Cam așa au rămas cei doi tineri. De cealaltă parte, Cezar Vinulescu s-a bucurat la 600 de euro fără si fi cântat măcar o melodie. Ce o fi făcut cu banii artistul?

 

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Cele mai bune glume de pe Internet după maneaua de la concertul Coldplay | Maneliștii vin la sfârșit, nu la început
Cele mai bune glume de pe Internet după maneaua de la concertul Coldplay | Maneliștii vin la sfârșit, nu la început
Mult așteptatul concert Coldplay de la București a început cu stângul. Un cântăreț de manele pe nume Babasha a fost invitat să cânte alături de solistul trupei, iar publicul l-a huiduit. Ba... citește tot
Ce să faci dacă te întâlnești cu ursul în pădure?
Ce să faci dacă te întâlnești cu ursul în pădure?
Cui nu-i plac drumețiile prin pădure, aerul curat, conectarea cu natura? Din păcate, o ieșire în natură este, de multe ori, periculoasă, iar cea mai mare primejdie o reprezintă animalele... citește tot
Cât de rapid era Bruce Lee? Ce viteză de reacție avea? De câte ori putea să lovească în 1,5 secunde?
Cât de rapid era Bruce Lee? Ce viteză de reacție avea? De câte ori putea să lovească în 1,5 secunde?
Bruce Lee a fost, cu siguranță, unul dintre cei mai rapizi oameni care au trăit pe Terra. Și nu rapid ca viteză de deplasare, ci rapid ca timp de reacție. Dar, cât de rapid era cel poreclit... citește tot