Ce înseamnă atunci când o femeie visează că este gravidă?

02.09.2021
Ce înseamnă atunci când o femeie visează că este gravidă?

Se întâmplă uneori ca oamenii să aibă un somn mai agitat din cauză că visează urât, iar de multe ori se întreabă ce mesaje le transmite subconștientul în timpul nopții.

Uneori ignorăm anumite vise, dar alteori vrem să aflăm ce semnificație are un vis sau altul.

Dacă te numeri printre femeile care se întreabă ce înseamnă atunci când visezi că ești însărcinată află că aceasta poate spune foarte multe lucruri despre personalitatea ta.

De regulă, visele despre sarcină semnifică lucruri pozitive cum ar fi dezvoltarea personală, schimbări majore în viața personală sau în cea profesională. Dar, dacă în viața de zi cu zi vei încerca să rămâi însărcinată, sarcina din vis ar putea fi dorința împlinită.

Ce înseamnă când o femeie visează că este gravidă?

Pentru a-ți putea da seama care este semnificația visului în care apari însărcinată trebuie să încerci să-ți amintești cât mai multe detalii din vis.

Atunci când visezi că ești însărcinată poate însemna o dorință. Femeile își doresc să aibă un copil, dar amână momentul de teama responsabilității imense ce decurge din asta.

De asemenea, dacă te visezi gravidă mai poate însemna că o persoană apropiată – sora ta, o prietenă sau o rudă – așteaptă un bebe sau chiar a născut.

Dacă te simți fericită când te trezești după ce ai visat că ești gravidă poate fi un semn bun. Spre exemplu, dacă te simți liniștită sufletește sau optimistă înseamnă că vei avea parte de lucruri bune deoarece copilul reprezintă inocență, puritate și fericire. Trebuie doar să ai un pic de curaj și totul va fi bine.

Mai există și situația în care, în vis, realizezi că ești însărcinată. Asta ar putea anunța o schimbare în viața personală sau la serviciu, dar pe care nu ești pregătită să o împărtășești cu cei din jurul tău.

Visul în care apari însărcinată poate avea, însă, și semnificații mai puțin plăcute. Dacă visezi că ești gravidă și dimineața te trezești tristă ar putea să însemne că ești nostalgică și că simți dorul de familie sau de copilărie.

În cazul în care te visezi făcându-ți un test de sarcină, te poți aștepta ca in viața ta să aibă loc mai multe schimbări, iar testul din vis poate reprezenta un test pentru tine să vezi dacă le vei putea face față.

Dacă o femeie visează că iubitul sau soţul ei ține în braţe un copil pe care nu-l cunoaşte este posibil ca acesta să aibă o aventură extraconjugală.

Ce înseamnă când un bărbat visează femei gravide?

Deși, cel puțin teoretic, acest gen de vise ar putea părea exclusiv feminine, există posibilitatea ca și bărbații să visese femei însărcinate.

Dacă ești bărbat și ți se întâmplă să ai vise în care îți apar femei gravide sau care vorbesc despre graviditate, ar fi bine să-ți mai potolești poftele sexuale.

În același timp, un bărbat care visează femei însărcinate, ar trebui să fie puțin mai atenți la relația în care sunt implicați sau la o posibilă relație care apare la orizon.

De asemenea, bărbaților le poate apărea în vis că au copil, iar asta poate însemna că iubita sau soţia lui va rămâne însărcinată în curând.

Iar dacă un bărbat visează că „fosta” a rămas însărcinată acesta poate fi un semn foarte bun că a învățat foarte multe din acea relație și că a descoperit în interiorul lui lucruri neștiute până atunci.

Foto: Pexels.com

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Top 10 cele mai urâte animale din lume. Cine este pe podium?
Top 10 cele mai urâte animale din lume. Cine este pe podium?
Nu toate necuvântătoarele au fost înzestrate cu calități fizice, așa cum este cazul leilor, papagalilor, păunilor sau leoparzilor. Există animale mai puțin frumoase care își au locul bine... citește tot
Care este cea mai veche țară din Europa cu granițele neschimbate? Uluitor! A rămas la fel din 1278!
Care este cea mai veche țară din Europa cu granițele neschimbate? Uluitor! A rămas la fel din 1278!
De-a lungul secolelor, granițele statelor din Europa au fost într-o continuă schimbare. Nenumăratele războaie purtate pe „Bătrânul Continent” au făcut ca frontierele dintre state să... citește tot
Pizza Hut și Pizza Hut Delivery – un singur nume, mai multe avantaje pentru toți iubitorii de pizza
Pizza Hut și Pizza Hut Delivery – un singur nume, mai multe avantaje pentru toți iubitorii de pizza
De la inovațiile delicioase precum Melts sau Pocket produsele noastre au fost întotdeauna create chiar și pentru cele mai pretențioase gusturi, ajungând în scurt timp să fie pe placul tuturor.... citește tot