Care este diferența dintre all inclusive și pensiune completă?

29.01.2020
Care este diferența dintre all inclusive și pensiune completă?

All inclusive versus pensiune completă

Când vine vorba de vacanță, toată lumea este fericită. Perioada de concediu reprezintă un moment de bucurie, așteptat de foarte mult timp. Fie că este la mare sau la munte, oamenii își doresc un sejur cât mai confortabil.

În ziua de astăzi, ofertele sunt numeroase și pot fi satisfăcute și cele mai pretențioase dorințe. Pensiune completă și all inclusive sunt o parte din opțiunile pe care le puteți alege atunci când rezervați un hotel. Când vă aflați într-o vacanță, aceste două sunt opțiuni ideale, deoarece includ, pe lângă tradiționala cazare, și mesele.

Ce presupune pachetul pensiunea completă?

Pensiune completă se referă la cameră și mese pe persoană. Micul dejun, prânzul și cina sunt incluse în pensiune completă. Băuturile alcoolice și non-alcoolice nu sunt incluse în pachetul dumneavoastră și trebuie să plătiți  când doriți să consumați lichide. De asemenea, facilitățile nu sunt incluse, deci trebuie să plătiți dacă doriți să utilizați piscina, centrul spa, baruri și alte facilități. Trebuie specificat că aceasta este alegerea ideală, fiindcă vă dă libertatea să vă bucurați de viața în afara hotelului.

Ce presupune pachetul all inclusive?

Cazarea all inclusive include cameră, trei mese pe zi, băuturi alcoolice selectate, băuturi răcoritoare, activități și alte servicii. Acest tip de cazare poate varia în funcție de locația vacanței dumneavoastră, de numărul de persoane care merg sau de cazul în care există copii cu dumneavoastră. Acest pachet este ideal pentru persoanele care doresc să se bucure la maxim de oferta unității de cazare fără a explora alte zone de divertisment.

Cum este mai bine să alegi?

Indiferent de pachetul pe care îl alegeți, trebuie specificat că un serviciu all inclusive diferă de la un hotel la altul precum și de la o țară la alta.

Care sunt principalele diferențe?

Foto: Pexels.com

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Operațiunile de salarizare, optimizate cu o soluție digitală
Operațiunile de salarizare, optimizate cu o soluție digitală
Procesele de payroll trebuie realizate pe baza unui flux rapid în orice companie, pentru o gestionare cât mai eficientă a resursei umane și a timpului. Un program salarii, care este denumit și... citește tot
De unde vine expresia: „Țiganul e țigan și-n ziua de Paști”?
De unde vine expresia: „Țiganul e țigan și-n ziua de Paști”?
Puțini știu adevărata poveste din spatele expresiei „Țiganul e țigan și-n ziua de Paști”, folosită adesea cu dispreț. Dar dacă ne întoarcem în timp, în perioada sclaviei romilor,... citește tot
De ce Ucraina n-a vrut ca România să intre în NATO? Cum s-au opus vecinii de la nord?
De ce Ucraina n-a vrut ca România să intre în NATO? Cum s-au opus vecinii de la nord?
Pe data de 29 martie 2004, România a aderat în mod oficial la NATO alături de Bulgaria, Estonia, Lituania, Slovacia și Slovenia. Aceasta era una dintre cele mai importante reușite pe plan extern... citește tot