Care este chakra dominantă a fiecărui semn zodiacal?

12.04.2023
Care este chakra dominantă a fiecărui semn zodiacal?

Potrivit astrologiei, chakrele sunt centre energetice care se găsesc în corpul nostru. Acestea ajută la menținerea unui echilibru fizic, psihic și spiritual. Dar iată care este chakra dominantă pentru fiecare semn zodiacal în parte.

1. Berbec. Persoanele născute în această zodie sunt încrezătoare și însetate de cunoaștere în călătoria în viață. Ca atare, berbecii trebuie să apeleze la chakra plexului solar pentru a găsi puterea interioară și încrederea în sine.

2. Taur. Nativii din această zodie apelează la chakra rădăcină, fiindcă sunt cu picioarele pe pământ, iubesc familia și tot ceea ce este statornic.

3. Gemeni. Oamenii sub această zodie sunt extrovertiți și, drept urmare, chakra gâtului este foarte importantă pentru ei, fiindcă au multe de spus.

4. Rac. Nativii din această zodie sunt foarte emotivi și sunt conectați la latura lor intuitivă, astfel că au nevoie ca chakra celui de-al treilea ochi să fie activă.

5. Leu. Persoanele născute în această zodie au foarte mare încredere în propriile forțe și preferă să facă lucrurile după cum le dictează inima, decât ceea ce se așteaptă de la ele. Prin urmare, chakra inimii este mai mereu activă.

6. Fecioară. Cei născuți în această perioadă a anului sunt foarte comunicativi și creativi. Chakra gâtului este foarte importantă pentru ei, fiindcă îi ajută să își exprime opiniile care, de obicei, sunt diferite față de restul.

7. Balanță. Nativii din această zodie sunt romantici, senzuali și cu o frumusețe naturală ieșită din comun. Chakra sacrală ajută la menținerea relațiilor, găsind întotdeauna un punct de echilibru.

8. Scorpion. Chakra dominantă este cea a plexului solar, care îi ajută pe acești nativi să găsească răspunsuri la întrebările care nu se termină niciodată despre propria-i persoană.

9. Săgetător. Iubirea este limbajul natural al acestor nativi, astfel că chakra sacrală îi ajută în această călătorie.

10. Capricorn. Persoanele născute în această zodie sunt echilibrate și muncesc din greu pentru visurile lor. Atunci când întâmpină dificultăți apelează la chakra rădăcinii.

11. Vărsător. Chakra coroană este cea care domină la acești nativi, care sunt mai distanți față de semenii lor și mai apropiați de Univers.

12. Pești. Oamenii din această zodie reușesc să îi înțeleagă foarte bine pe cei din jurul lor, astfel că chakra coroană este dominantă și la ei, potrivit hindustantimes.com.

Foto: Pexels.com

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Cum a dus Carol al II-lea România la primul Campionat Mondial? El a făcut lotul, mai ceva ca Gigi Becali! Doar patru echipe din Europa au fost prezente!
Cum a dus Carol al II-lea România la primul Campionat Mondial? El a făcut lotul, mai ceva ca Gigi Becali! Doar patru echipe din Europa au fost ...
În anul 1930, în Uruguay, avea loc primul Campionat Mondial de fotbal din istorie. Turneul final trebuia să aibă la start 16 națiuni, dar Japonia, Siam și Egipt s-au retras. Au rămas 13... citește tot
Fabuloasa istorie a autobuzului care făcea curse regulate din Marea Britanie în India. Cât dura un drum?
Fabuloasa istorie a autobuzului care făcea curse regulate din Marea Britanie în India. Cât dura un drum?
Într-o epocă domnitată de rapiditate și de curse aeriene regulate, pare greu de crezut că acum mai puțin de 100 de ani exista un autobuz care făcea curse regulate între Londra și Calcutta,... citește tot
Istoria DN1-Valea Prahovei, cel mai înjurat drum din România. Cum a ajuns de la… potecă plină de tâlhari la primul Drum Național?
Istoria DN1-Valea Prahovei, cel mai înjurat drum din România. Cum a ajuns de la… potecă plină de tâlhari la primul Drum Național?
Nu există șofer din România care să nu fi petrecut ore bune pe Valea Prahovei, dacă și-a dorit o escapadă la munte. Unul dintre cele mai tranzitate drumuri din România este o corvoadă... citește tot