Care este chakra dominantă a fiecărui semn zodiacal?

12.04.2023
Care este chakra dominantă a fiecărui semn zodiacal?

Potrivit astrologiei, chakrele sunt centre energetice care se găsesc în corpul nostru. Acestea ajută la menținerea unui echilibru fizic, psihic și spiritual. Dar iată care este chakra dominantă pentru fiecare semn zodiacal în parte.

1. Berbec. Persoanele născute în această zodie sunt încrezătoare și însetate de cunoaștere în călătoria în viață. Ca atare, berbecii trebuie să apeleze la chakra plexului solar pentru a găsi puterea interioară și încrederea în sine.

2. Taur. Nativii din această zodie apelează la chakra rădăcină, fiindcă sunt cu picioarele pe pământ, iubesc familia și tot ceea ce este statornic.

3. Gemeni. Oamenii sub această zodie sunt extrovertiți și, drept urmare, chakra gâtului este foarte importantă pentru ei, fiindcă au multe de spus.

4. Rac. Nativii din această zodie sunt foarte emotivi și sunt conectați la latura lor intuitivă, astfel că au nevoie ca chakra celui de-al treilea ochi să fie activă.

5. Leu. Persoanele născute în această zodie au foarte mare încredere în propriile forțe și preferă să facă lucrurile după cum le dictează inima, decât ceea ce se așteaptă de la ele. Prin urmare, chakra inimii este mai mereu activă.

6. Fecioară. Cei născuți în această perioadă a anului sunt foarte comunicativi și creativi. Chakra gâtului este foarte importantă pentru ei, fiindcă îi ajută să își exprime opiniile care, de obicei, sunt diferite față de restul.

7. Balanță. Nativii din această zodie sunt romantici, senzuali și cu o frumusețe naturală ieșită din comun. Chakra sacrală ajută la menținerea relațiilor, găsind întotdeauna un punct de echilibru.

8. Scorpion. Chakra dominantă este cea a plexului solar, care îi ajută pe acești nativi să găsească răspunsuri la întrebările care nu se termină niciodată despre propria-i persoană.

9. Săgetător. Iubirea este limbajul natural al acestor nativi, astfel că chakra sacrală îi ajută în această călătorie.

10. Capricorn. Persoanele născute în această zodie sunt echilibrate și muncesc din greu pentru visurile lor. Atunci când întâmpină dificultăți apelează la chakra rădăcinii.

11. Vărsător. Chakra coroană este cea care domină la acești nativi, care sunt mai distanți față de semenii lor și mai apropiați de Univers.

12. Pești. Oamenii din această zodie reușesc să îi înțeleagă foarte bine pe cei din jurul lor, astfel că chakra coroană este dominantă și la ei, potrivit hindustantimes.com.

Foto: Pexels.com

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
De ce bijuteriile handmade sunt de efect? Ce au în plus față de bijuteriile obișnuite?
De ce bijuteriile handmade sunt de efect? Ce au în plus față de bijuteriile obișnuite?
Contrar așteptărilor, în era actuală a tehnologiei avansate și a producției în masă, bijuteriile handmade câștigă tot mai mult teren în preferințele consumatorilor. Această revenire la... citește tot
Gestul care îți poate salva viața! De ce este bine să dormi cu ușa închisă la dormitor?
Gestul care îți poate salva viața! De ce este bine să dormi cu ușa închisă la dormitor?
E clar, oamenii se împart în două mari categorii: cei care dorm cu ușa închisă la dormitor și cei care aleg să o lase deschisă. Nu multă lume se gândește la faptul că acest gest aparent... citește tot
Biden este „copil” pe lângă cel mai bătrân președinte din istoria lumii. Avea 98 de ani când era la cârma țării sale!
Biden este „copil” pe lângă cel mai bătrân președinte din istoria lumii. Avea 98 de ani când era la cârma țării sale!
Pe data de 25 aprilie 2019, la vârsta de 77 de ani, Joe Biden și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale din 2020. Acesta a devenit în 2021 al 46-lea președinte al Statelor Unite și... citește tot