Care este chakra dominantă a fiecărui semn zodiacal?

12.04.2023
Care este chakra dominantă a fiecărui semn zodiacal?

Potrivit astrologiei, chakrele sunt centre energetice care se găsesc în corpul nostru. Acestea ajută la menținerea unui echilibru fizic, psihic și spiritual. Dar iată care este chakra dominantă pentru fiecare semn zodiacal în parte.

1. Berbec. Persoanele născute în această zodie sunt încrezătoare și însetate de cunoaștere în călătoria în viață. Ca atare, berbecii trebuie să apeleze la chakra plexului solar pentru a găsi puterea interioară și încrederea în sine.

2. Taur. Nativii din această zodie apelează la chakra rădăcină, fiindcă sunt cu picioarele pe pământ, iubesc familia și tot ceea ce este statornic.

3. Gemeni. Oamenii sub această zodie sunt extrovertiți și, drept urmare, chakra gâtului este foarte importantă pentru ei, fiindcă au multe de spus.

4. Rac. Nativii din această zodie sunt foarte emotivi și sunt conectați la latura lor intuitivă, astfel că au nevoie ca chakra celui de-al treilea ochi să fie activă.

5. Leu. Persoanele născute în această zodie au foarte mare încredere în propriile forțe și preferă să facă lucrurile după cum le dictează inima, decât ceea ce se așteaptă de la ele. Prin urmare, chakra inimii este mai mereu activă.

6. Fecioară. Cei născuți în această perioadă a anului sunt foarte comunicativi și creativi. Chakra gâtului este foarte importantă pentru ei, fiindcă îi ajută să își exprime opiniile care, de obicei, sunt diferite față de restul.

7. Balanță. Nativii din această zodie sunt romantici, senzuali și cu o frumusețe naturală ieșită din comun. Chakra sacrală ajută la menținerea relațiilor, găsind întotdeauna un punct de echilibru.

8. Scorpion. Chakra dominantă este cea a plexului solar, care îi ajută pe acești nativi să găsească răspunsuri la întrebările care nu se termină niciodată despre propria-i persoană.

9. Săgetător. Iubirea este limbajul natural al acestor nativi, astfel că chakra sacrală îi ajută în această călătorie.

10. Capricorn. Persoanele născute în această zodie sunt echilibrate și muncesc din greu pentru visurile lor. Atunci când întâmpină dificultăți apelează la chakra rădăcinii.

11. Vărsător. Chakra coroană este cea care domină la acești nativi, care sunt mai distanți față de semenii lor și mai apropiați de Univers.

12. Pești. Oamenii din această zodie reușesc să îi înțeleagă foarte bine pe cei din jurul lor, astfel că chakra coroană este dominantă și la ei, potrivit hindustantimes.com.

Foto: Pexels.com

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la…
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la…
Toată lumea a auzit de Elena Ceaușescu și răutatea de care dădea dovadă. Elena Ceaușescu a fost timp de zeci de ani, una dintre cele mai importante și mai influente femei din România... citește tot
Care este singura insulă din lume unde locuiesc numai oile? Oamenii vin rar acolo, întrucât accesul este dificil!
Care este singura insulă din lume unde locuiesc numai oile? Oamenii vin rar acolo, întrucât accesul este dificil!
Lítla Dímun este cea mai mică dintre cele 18 insule ale arhipelagului Feroe. Aici trăiesc doar câțiva ciobani și sute de oi, într-o armonie perfectă. Accesul turiștilor este extrem de... citește tot
De ce Europa nu poate fi considerat un continent?
De ce Europa nu poate fi considerat un continent?
Prima regiune a lumii care a fost colonizată este Europa. Cea mai timpurie prezență umană în Europa datează de acum aproximativ 1,8 milioane de ani, iar continentul are o istorie lungă de... citește tot