Care este chakra dominantă a fiecărui semn zodiacal?

12.04.2023
Care este chakra dominantă a fiecărui semn zodiacal?

Potrivit astrologiei, chakrele sunt centre energetice care se găsesc în corpul nostru. Acestea ajută la menținerea unui echilibru fizic, psihic și spiritual. Dar iată care este chakra dominantă pentru fiecare semn zodiacal în parte.

1. Berbec. Persoanele născute în această zodie sunt încrezătoare și însetate de cunoaștere în călătoria în viață. Ca atare, berbecii trebuie să apeleze la chakra plexului solar pentru a găsi puterea interioară și încrederea în sine.

2. Taur. Nativii din această zodie apelează la chakra rădăcină, fiindcă sunt cu picioarele pe pământ, iubesc familia și tot ceea ce este statornic.

3. Gemeni. Oamenii sub această zodie sunt extrovertiți și, drept urmare, chakra gâtului este foarte importantă pentru ei, fiindcă au multe de spus.

4. Rac. Nativii din această zodie sunt foarte emotivi și sunt conectați la latura lor intuitivă, astfel că au nevoie ca chakra celui de-al treilea ochi să fie activă.

5. Leu. Persoanele născute în această zodie au foarte mare încredere în propriile forțe și preferă să facă lucrurile după cum le dictează inima, decât ceea ce se așteaptă de la ele. Prin urmare, chakra inimii este mai mereu activă.

6. Fecioară. Cei născuți în această perioadă a anului sunt foarte comunicativi și creativi. Chakra gâtului este foarte importantă pentru ei, fiindcă îi ajută să își exprime opiniile care, de obicei, sunt diferite față de restul.

7. Balanță. Nativii din această zodie sunt romantici, senzuali și cu o frumusețe naturală ieșită din comun. Chakra sacrală ajută la menținerea relațiilor, găsind întotdeauna un punct de echilibru.

8. Scorpion. Chakra dominantă este cea a plexului solar, care îi ajută pe acești nativi să găsească răspunsuri la întrebările care nu se termină niciodată despre propria-i persoană.

9. Săgetător. Iubirea este limbajul natural al acestor nativi, astfel că chakra sacrală îi ajută în această călătorie.

10. Capricorn. Persoanele născute în această zodie sunt echilibrate și muncesc din greu pentru visurile lor. Atunci când întâmpină dificultăți apelează la chakra rădăcinii.

11. Vărsător. Chakra coroană este cea care domină la acești nativi, care sunt mai distanți față de semenii lor și mai apropiați de Univers.

12. Pești. Oamenii din această zodie reușesc să îi înțeleagă foarte bine pe cei din jurul lor, astfel că chakra coroană este dominantă și la ei, potrivit hindustantimes.com.

Foto: Pexels.com

Îți recomandăm:
Ne putem întoarce în timp? Nu. Sau, poate, numai cu ajutorul cuvintelor. Ei bine, cum erau Bucureștiul acum 100 de ani? Cum erau oamenii acum 100 de ani? Ce activități aveau aceștia? Cum era...
Dacă citești acest articol sunt mari șanse să fii român, să te fi născut în România și, evident, să vorbești limba română. Dar de ce țara noastră poartă numele de România? De unde...
Cele mai noi articole
Ce tactică a folosit Regina Maria să-l înșele pe Regele Ferdinand în văzul tuturor?
Ce tactică a folosit Regina Maria să-l înșele pe Regele Ferdinand în văzul tuturor?
Despre iubirile adultere ale Reginei Maria a României s-au scris sute de mii de rânduri. Numărul de amanți a fost calculat periodic de presa mondenă a vremii, dar și de presa zilelor noastre.... citește tot
Comportamentul uman este predeterminat de biologie sau nu? Ce spun specialiștii?
Comportamentul uman este predeterminat de biologie sau nu? Ce spun specialiștii?
Cercetările genetice au ajutat la înțelegerea multor boli, precum maladiile rare, Alzheimerul și multe altele. Ultimele studii au evidențiat faptul că alegerile în viață sunt influențate... citește tot
De ce câinele ascunde lucrurile primite de la stăpân?
De ce câinele ascunde lucrurile primite de la stăpân?
Câinele este considerat cel mai bun prieten al omului. Devotamentul și atașamentul față de stăpânul său sunt incredibile, dovedind astfel că iubirea acestui patruped este nemărginită. Se... citește tot
adplus-dvertising