Care este cel mai mare mall din București? Dar din România?

06.02.2020
Care este cel mai mare mall din București? Dar din România?

Mall-ul este un centru comercial care înglobează mai multe magazine. Peste tot în lumea dezvoltată găsim aceste centre comerciale unde oamenii vin să își facă cumpărăturile, dar să se și relaxeze.

În România erau la începutul anului 2019 65 de malluri funcționale. Deschiderea acestora a ajutat dezvoltarea zonei respective, dar și a economiei românești. Datorită varietăţii semnificative de activităţi, mall-urile atrag numeroşi clienţi, indiferent că aceştia vor doar să cumpere haine, să se relaxeze la o cafenea sau să vadă cele mai noi filme.

Care este cel mai mare mall din România?

Așadar, mall-urile reprezintă nu numai un spațiu unde să îți faci cumpărăturile, dar și un loc de socializare. AFI Cotroceni este cel mai mare mall din România, însă nu se poate compara cu ceea ce este în lume.

Cel mai mare mall din lume se găsește în China și se numește New South China Mall și are 660.000 de metri pătraţi. A fost inaugurat în anul 2005, însă a rămas în mare parte gol, întrucât nu a reuşit să atragă chiriaşi. Mall-ul este conceput pe zone geografice şi include o replică de 25 de metri a Arcului de Triumf din Paris.

De ce oamenilor le place la mall?

Mall-urile oferă o varietate de magazine sub același acoperiș, ceea ce face cumpărăturile mai convenabile. Oamenii pot găsi o gamă largă de produse, de la haine la electronice și produse cosmetice, toate într-un singur loc. Ele includ zone de divertisment, cum ar fi cinematografe, săli de jocuri, piste de bowling sau parcuri de distracții interioare. Aceste opțiuni de divertisment fac ca o vizită la mall să fie o experiență mai plăcută pentru întreaga familie.

Mall-urile oferă o varietate de opțiuni de luat masa, de la restaurante elegante la food court-uri cu fast-food. Aceasta permite oamenilor să se relaxeze și să se bucură de mâncare, după cumpărături sau să se întâlnească cu prietenii pentru o masă. Unele mall-uri găzduiesc evenimente, expoziții sau târguri, oferind oportunitatea de a descoperi lucruri noi și interesante sau de a participa la activități culturale.

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Unul dintre cele mai importante momente din istoria recentă a României a fost Războiul de Independență din 1877-1878. De fapt, armata română a participat la Războiul Ruso-Turc din anii... citește tot
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Despre Japonia poți să spui ce vrei, dar nu că este locul unde întârzie trenurile. Pe Internet circulă tot felul de știri legate despre trenurile din Japonia: ba că toate trenurile din țară... citește tot
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
Cine a fost măcar o dată în Israel sau a avut de-a face cu evrei tradiționaliști a putut observa că bărbații poartă pe cap o bucată de material. Aceasta se numește kippah și este un... citește tot