Top cele mai bune agenții de marketing digital din România în anul 2022 și pentru ce sunt recunoscute fiecare dintre ele

14.02.2022
Top cele mai bune agenții de marketing digital din România în anul 2022 și pentru ce sunt recunoscute fiecare dintre ele

Cauți o agenție SEO sau de marketing online care să te ajute să-ți atingi adevăratul potențial? Iată care sunt câteva din cele mai bune astfel de agenții la care ar fi bine să apelezi anul acesta dacă îți dorești cele mai bune rezultate.

Zitec

Zitec este o agenție care și-a propus să folosească tehnologia pentru a-și ajuta clienții să-și atingă adevăratul potențial. În anul 2020 Zitec a fost numită compania anului de publicația Anis, iar gama sa de servicii este una din cele mai bogate pe care le poți găsi în țara noastră în portofoliul unei agenții.

Zitec oferă pe lângă serviciile de online marketing și SEO, soluții software, servicii VTEX Commerce, servicii de dezvoltare a aplicațiilor mobile, soluții de blockchain, servicii de Cloud, design UX/UI și consultanță în Fonduri de Inovare.

DWF

Dintre toate agențiile din România, DWF este una dintre cele mai prolifice dacă ne putem exprima astfel. DWF a condus până în acest moment mai mult de 650 de campanii SEO.

DWF se remarcă prin calitatea serviciilor sale, iar din pachetele pe care le oferă clienților săi nu lipsesc servicii de content marketing și data analytics.

Upswing

Upswing este o agenție care a atras atenția asupra sa prin dezvoltarea unui produs unic pe piața românească. Este vorba despre SEO Monitor, un program capabil să monitorizeze preferințele celor care utilizează motoarele de căutare. Cu aceste date, utilizatorii săi pot crea campanii foarte eficiente.

De aceea, dacă ești în căutarea unei agenții originale cu care să colaborezi, o agenție care nu se limitează doar la serviciile tradiționale de marketing și uneltele pe care le folosesc toate celelalte agenții, atunci Upswing este agenția de care ai nevoie.

Oblyo Digital Agency

Oblyo Digital Agency este o agenție care a cunoscut o dezvoltare foarte rapidă în anii săi de activitate. Ca toate agențiile de marketing digital prezentate aici, și Oblyo oferă o gamă variată de servicii de publicitate online. Dar la toate acestea se adaugă și Publyo™, probabil cea mai mare realizare a acestei agenții.

Publyo™ este un sistem de planificare, raportare și monitorizare a articolelor online. Cu Publyo™, orice persoană sau agenție care dorește să-și construiască o strategie de publicitate eficientă și puternică, o poate face în cel mai simplu mod cu putință.

Cu Publyo™ ai garanția că toate articolele publicate de tine rămân acolo unde le-ai publicat, iar link-urile stau neschimbate, astfel încât efectele lor să se răsfrângă asupra website-urilor tale, iar autoritatea lor să crească.

iAgency

iAgency este o agenție de marketing cu o vechime de piață de peste 15 ani. Dintre toate agențiile din România, iAgency este una din cele mai vechi, dar și cele mai versatile. Ea oferă clienților săi servicii premium în domeniul SEO și pentru a păstra neschimbată calitatea acestora, s-a adaptat de fiecare dată la trendurile actuale.

Pentru o agenție de marketing cu o istorie atât de lungă, iAgency este o agenție foarte adaptabilă, lucru care cu siguranță nu se va schimba deloc în viitorul apropiat.

Ce trebuie să urmărești când vrei să lucrezi cu o agenție online?

Există o serie de criterii după care poți alege cea mai bună agenție SEO pentru tine. Unul dintre acestea este gama de servicii. Dacă îți dorești de la agenția cu care vrei să colaborezi și alte servicii decât cele tradiționale, atunci este bine să te asiguri că a mai livrat astfel de servicii și altor companii înaintea ta și nu vei fi folosit pe post de cobai. De asemenea, o idee bună este să te orientezi și după portofoliul de clienți.

Alege întotdeauna agenția care a mai lucrat cu clienți din nișa ta, indiferent de cât de mulți alți clienți are în portofoliu. De exemplu, dacă ai o companie care face parte din industria ciocolatei sau producției de dulciuri și vrei să colaborezi cu o agenție care s-a dedicat doar companiilor din nișa textilelor, atunci ar fi mai bine să-ți mai verifici o dată opțiunile.

În rest, orientează-te după profesionalism. Poți căuta pe internet recenzii legate de compania cu care vrei să colaborezi și dacă îți place ce citești, atunci merită să-i acorzi o șansă!

 

Distribuie acest articol:
Tags:
Cele mai noi articole
Fructe și legume din piață sau de la supermarket? Ce dezavantaje ai dacă cumperi legume de la țărani? Dar avantaje?
Fructe și legume din piață sau de la supermarket? Ce dezavantaje ai dacă cumperi legume de la țărani? Dar avantaje?
De ani buni pe piața din România se dă o luptă acerbă între supermarketuri și producătorii locali. Alegerea nu este întotdeauna ușoară și răspunsul la întrebarea: „De unde să facem... citește tot
De ce este indicat să freci grătarul cu ceapă? Care este ordinea preparatelor pe grătar? Cu ce începem?
De ce este indicat să freci grătarul cu ceapă? Care este ordinea preparatelor pe grătar? Cu ce începem?
A venit căldura astfel că tot mai mulți români vor trece la sportul național: grătarul. Dacă părinții și bunicii noștri curățau grătarul cu o bucată de slănină, acum rolul acesteia a... citește tot
Ce este o țară transcontinentală? Câte țări transcontinentale există?
Ce este o țară transcontinentală? Câte țări transcontinentale există?
O țară transcontinentală este acea țară care face parte dintr-un anumit continent, însă o parte din teritoriile acesteia sunt împărțite geografic între două sau mai multe continente. Mai... citește tot