Top cele mai bune agenții de marketing digital din România în anul 2022 și pentru ce sunt recunoscute fiecare dintre ele

14.02.2022
Top cele mai bune agenții de marketing digital din România în anul 2022 și pentru ce sunt recunoscute fiecare dintre ele

Cauți o agenție SEO sau de marketing online care să te ajute să-ți atingi adevăratul potențial? Iată care sunt câteva din cele mai bune astfel de agenții la care ar fi bine să apelezi anul acesta dacă îți dorești cele mai bune rezultate.

Zitec

Zitec este o agenție care și-a propus să folosească tehnologia pentru a-și ajuta clienții să-și atingă adevăratul potențial. În anul 2020 Zitec a fost numită compania anului de publicația Anis, iar gama sa de servicii este una din cele mai bogate pe care le poți găsi în țara noastră în portofoliul unei agenții.

Zitec oferă pe lângă serviciile de online marketing și SEO, soluții software, servicii VTEX Commerce, servicii de dezvoltare a aplicațiilor mobile, soluții de blockchain, servicii de Cloud, design UX/UI și consultanță în Fonduri de Inovare.

DWF

Dintre toate agențiile din România, DWF este una dintre cele mai prolifice dacă ne putem exprima astfel. DWF a condus până în acest moment mai mult de 650 de campanii SEO.

DWF se remarcă prin calitatea serviciilor sale, iar din pachetele pe care le oferă clienților săi nu lipsesc servicii de content marketing și data analytics.

Upswing

Upswing este o agenție care a atras atenția asupra sa prin dezvoltarea unui produs unic pe piața românească. Este vorba despre SEO Monitor, un program capabil să monitorizeze preferințele celor care utilizează motoarele de căutare. Cu aceste date, utilizatorii săi pot crea campanii foarte eficiente.

De aceea, dacă ești în căutarea unei agenții originale cu care să colaborezi, o agenție care nu se limitează doar la serviciile tradiționale de marketing și uneltele pe care le folosesc toate celelalte agenții, atunci Upswing este agenția de care ai nevoie.

Oblyo Digital Agency

Oblyo Digital Agency este o agenție care a cunoscut o dezvoltare foarte rapidă în anii săi de activitate. Ca toate agențiile de marketing digital prezentate aici, și Oblyo oferă o gamă variată de servicii de publicitate online. Dar la toate acestea se adaugă și Publyo™, probabil cea mai mare realizare a acestei agenții.

Publyo™ este un sistem de planificare, raportare și monitorizare a articolelor online. Cu Publyo™, orice persoană sau agenție care dorește să-și construiască o strategie de publicitate eficientă și puternică, o poate face în cel mai simplu mod cu putință.

Cu Publyo™ ai garanția că toate articolele publicate de tine rămân acolo unde le-ai publicat, iar link-urile stau neschimbate, astfel încât efectele lor să se răsfrângă asupra website-urilor tale, iar autoritatea lor să crească.

iAgency

iAgency este o agenție de marketing cu o vechime de piață de peste 15 ani. Dintre toate agențiile din România, iAgency este una din cele mai vechi, dar și cele mai versatile. Ea oferă clienților săi servicii premium în domeniul SEO și pentru a păstra neschimbată calitatea acestora, s-a adaptat de fiecare dată la trendurile actuale.

Pentru o agenție de marketing cu o istorie atât de lungă, iAgency este o agenție foarte adaptabilă, lucru care cu siguranță nu se va schimba deloc în viitorul apropiat.

Ce trebuie să urmărești când vrei să lucrezi cu o agenție online?

Există o serie de criterii după care poți alege cea mai bună agenție SEO pentru tine. Unul dintre acestea este gama de servicii. Dacă îți dorești de la agenția cu care vrei să colaborezi și alte servicii decât cele tradiționale, atunci este bine să te asiguri că a mai livrat astfel de servicii și altor companii înaintea ta și nu vei fi folosit pe post de cobai. De asemenea, o idee bună este să te orientezi și după portofoliul de clienți.

Alege întotdeauna agenția care a mai lucrat cu clienți din nișa ta, indiferent de cât de mulți alți clienți are în portofoliu. De exemplu, dacă ai o companie care face parte din industria ciocolatei sau producției de dulciuri și vrei să colaborezi cu o agenție care s-a dedicat doar companiilor din nișa textilelor, atunci ar fi mai bine să-ți mai verifici o dată opțiunile.

În rest, orientează-te după profesionalism. Poți căuta pe internet recenzii legate de compania cu care vrei să colaborezi și dacă îți place ce citești, atunci merită să-i acorzi o șansă!

 

Îți recomandăm:
Ne putem întoarce în timp? Nu. Sau, poate, numai cu ajutorul cuvintelor. Ei bine, cum erau Bucureștiul acum 100 de ani? Cum erau oamenii acum 100 de ani? Ce activități aveau aceștia? Cum era...
Dacă citești acest articol sunt mari șanse să fii român, să te fi născut în România și, evident, să vorbești limba română. Dar de ce țara noastră poartă numele de România? De unde...
Cele mai noi articole
Roxadustat: Medicamentul controversat interzis pentru sportivi
Roxadustat: Medicamentul controversat interzis pentru sportivi
În lumea sportului, medicamentele de performanță au fost întotdeauna o problemă controversată. Un astfel de medicament care a făcut recent titluri este roxadustat. În acest blog, vom analiza... citește tot
Ce vin îi plăcea, în mod deosebit, lui Ștefan cel Mare?
Ce vin îi plăcea, în mod deosebit, lui Ștefan cel Mare?
Ștefan cel Mare (1438/1439 – 1504) a fost una dintre personalitățile care a scris istorie pe aceste meleaguri. Domnitorul moldovean a avut cea mai lungă domnie din perioada medievală, nu mai... citește tot
Arheologii au descoperit locația unde Iisus Hristos a vindecat un orb
Arheologii au descoperit locația unde Iisus Hristos a vindecat un orb
Iisus Hristos este figura centrală a creștinismului. Fiul lui Dumnezeu a venit pe Pământ pentru a propovădui pacea și iubirea între oameni, însă a fost crucificat de către aceștia. În... citește tot