Start-up-ul KNOSIS.AI obține o investiție și lansează campania de comunicare „Povești de AIci”

28.10.2020
Start-up-ul KNOSIS.AI obține o investiție și lansează campania de comunicare  „Povești de AIci”

Start-up-ul românesc KNOSIS.AI ajunge la un valuation de 1.5 milioane Euro în urma unei investiții și lansează campania de comunicare „Povești de AIci”, prin care explică aplicabilitățile AI-ului în viața de zi cu zi și prezintă soluțiile  de identificare vizuală și machine learning dezvoltate în parteneriat cu ENVISAGE.AI și DeepVISS.

Start-up-urile KNOSIS.AI, ENVISAGE.AI și ong-ul DeepVISS și-au unit forțele pentru a învăța algoritmii de inteligență artificială să re/cunoască și să coreleze informații cu seturi de date complexe, astfel încât să replice inteligența umană, iar acum compania BinBox Global Services s-a alăturat celor 3 entități în calitate de partener de business pentru a susține demersurile de cercetare și dezvoltare ale echipei tehnice.

Campania „Povești de AIci” prezintă soluții IT custom și ready-to-use ce integrează tehnologii de computer vision și machine learning care redesenează modul în care funcționează business-urile, simplificând procesele și lăsând timp oamenilor să fie creativi și să vină cu soluții inovatoare, într-o simbioză perfectă om-computer.

„Obținerea acestei investiții ne obligă moral de a educa oamenii cu privire la Inteligența Artificială. Prin campania de comunicare „Povești de AIci”, dezvoltată împreună cu SUSTENOBIL PR/ODUCTION, am dorit să prezentăm adevărata față a Inteligenței Artificiale: un aliat care augmentează capacitățile cognitive ale omului, un instrument care ne ajută să devenim cea mai bună versiune a noastră, multiplicată exponențial, capabilă să de/codifice obiecte/persoane/realități cu care intră în contact. Ne propunem să ducem mai departe misiunea de a democratiza Inteligența Artificială și de a o pune în slujba omului pentru a redobândi încrederea, controlul și coerența Noii Lumi Digitale.” – Bogdan Bocșe, Co-Founder KNOSIS.AI

 

Astfel, KNOSIS.AI și partenerii săi propun soluții bazate pe tehnologii precum:

 

KNOSIS.AI, ENVISAGE.AI și DeepVISS ajută business-urile să avanseze rapid în epoca digitală, oferind servicii de dezvoltare IT custom sau aplicații ready-to-use, astfel:

„Am ales să investim în KNOSIS pentru că Inteligența Artificială nu este doar o opțiune facultativă, ci devine una imperios necesară pentru continuitatea business-urilor, pentru buna funcționare a activității instituțiilor și chiar rezolvarea sarcinilor personale ori anticiparea schimbărilor într-o lume incertă, cu care aproape că nu mai ținem pasul fără ajutorul tehnologiei. Credem cu tărie că digitalizarea impusă de pandemie trebuie continuată și dusă la un alt nivel și ne alăturăm echipei KNOSIS pentru ca împreună să contribuim la adaptarea tuturor la noua lume digitală. România are resurse intelectuale și, mai recent, susținere financiară pentru a deveni un HUB al tehnologiei și Inteligenței Artificiale recunoscut la nivel internațional. Prin combinarea resurselor KNOSIS.AI cu resursele Azure Stack Hub oferite de BinBox putem ajunge împreună furnizori foarte puternici pe piața de tehnologie din România” – Costi Neacșu, CCO BinBox Global Services.

BinBox și KNOSIS.AI își unesc forțele pentru a aduce laolaltă oamenii și computer-ul în construirea unui viitor coeziv și securizat.

 

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Unul dintre cele mai importante momente din istoria recentă a României a fost Războiul de Independență din 1877-1878. De fapt, armata română a participat la Războiul Ruso-Turc din anii... citește tot
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Despre Japonia poți să spui ce vrei, dar nu că este locul unde întârzie trenurile. Pe Internet circulă tot felul de știri legate despre trenurile din Japonia: ba că toate trenurile din țară... citește tot
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
Cine a fost măcar o dată în Israel sau a avut de-a face cu evrei tradiționaliști a putut observa că bărbații poartă pe cap o bucată de material. Aceasta se numește kippah și este un... citește tot