Povești de groază scurte care te vor speria

04.10.2022
Povești de groază scurte care te vor speria

Poveștile de groază au atras de multă vreme pe unii dintre cititori. Fascinante și înspăimântătoare deopotrivă, textele nu fac decât să sperie fie pe cei care le citesc, fie pe cei care le ascultă. Site-ul shtiu.ro îți prezintă mai multe povești de groază scurte, menite să te sperie.

Povești de groază scurte

M-am trezit pe telefon cu o poză cu mine dormind. Locuiesc singură.

Femeia a mers până în camera de sus să verifice dacă fetiţa ei de 8 luni doarme. A găsit geamul deschis şi pătuţul gol.

Nu pot să mă mişc, nu pot să respir, nu pot să aud nimic şi e întuneric tot timpul. Dacă ştiam că o să mă simt atât de rău aici, le-aș fi spus să mă incinereze.

„Oprește-te! Oprește-te! Am SIDA, dementule!”, l-am mințit disperată pe cel care urma să mă violeze. „Și eu!”, a răspuns acesta rânjind.

La câteva ore după ce am fost îngropat de viu, am auzit pe cineva care încerca să mă dezgroape. Inițial, m-am bucurat, apoi am constatat că sunetele nu veneau de deasupra, ci de sub mine.

Fetiţa mea nu se opreşte din plâns şi ţipat în miez de noapte. M-am dus la ea la mormânt şi am rugat-o să înceteze, dar nu vrea să mă asculte sub nicio formă.

Era noapte, șoferul nu era prea prietenos, așa că mi-am verificat telefonul. „Sunt șoferul de pe Uber, vă aștept în fața casei”

Mama mi-a spus că ar fi bine să-mi iau din nou medicamentele pentru tratamentul schizofeniei. Dar, daca le-aș lua, n-aș mai putea vorbi cu ea. Mama a murit acum câțiva ani.

După o zi destul de grea la birou, am ajuns acasă şi am găsit-o pe iubita mea, cu copilul în braţe. Nici nu ştiu ce a fost mai înfricoşător: să-mi văd iubita moartă cu bebeluşul pe care nu a mai apucat să-l nască, sau faptul că cineva mi-a intrat în apartament să-i pună pe cei doi acolo.

Faţa zâmbitoare mă privea curioasă din întunericul de după fereastra de la dormitorul meu. Locuiesc la etajul 10.

Eram la masă și am simțit mirosul soției mele, care a murit tranșată acum doi ani. Doar ce mușcasem dintr-o bucată de hamburger făcut cu carne veche din congelator.

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Momentul în care generalul rus Serghei Trofimenco a trimis 11.000 de soldați români la moarte: „Ăsta e ordinul! Nu mai discutați și vedeți-vă de treabă!”
Momentul în care generalul rus Serghei Trofimenco a trimis 11.000 de soldați români la moarte: „Ăsta e ordinul! Nu mai discutați și ...
În vara anului 1940, în plin Război Mondial, prin ultimatumul și dictatele consecutive pactului Hitler-Stalin, țara noastră este silită să cedeze Bucovina de Nord, Ținutul Herței și... citește tot
Fructe și legume din piață sau de la supermarket? Ce dezavantaje ai dacă cumperi legume de la țărani? Dar avantaje?
Fructe și legume din piață sau de la supermarket? Ce dezavantaje ai dacă cumperi legume de la țărani? Dar avantaje?
De ani buni pe piața din România se dă o luptă acerbă între supermarketuri și producătorii locali. Alegerea nu este întotdeauna ușoară și răspunsul la întrebarea: „De unde să facem... citește tot
De ce este indicat să freci grătarul cu ceapă? Care este ordinea preparatelor pe grătar? Cu ce începem?
De ce este indicat să freci grătarul cu ceapă? Care este ordinea preparatelor pe grătar? Cu ce începem?
A venit căldura astfel că tot mai mulți români vor trece la sportul național: grătarul. Dacă părinții și bunicii noștri curățau grătarul cu o bucată de slănină, acum rolul acesteia a... citește tot