Mesajul subliminal transmis de Putin lui Macron. Ce se afla în încăperea unde cei doi s-au întâlnit?

09.02.2022
Mesajul subliminal transmis de Putin lui Macron. Ce se afla în încăperea unde cei doi s-au întâlnit?

Președintele Franței a mers recent la Moscova pentru a se întâlni cu Vladimir Putin. Emmanuel Macron i-a transmis oponentului său că Franța intenționează să apere integritatea teritorială a Ucrainei. În ciuda faptului că ambii lideri au fost fermi, Vladimir Putin a transmis și un mesaj subliminal.

Putin, mesaj subliminal pentru Macron

Cu gândul la stabilitate în Europa, Emmanuel Macron a mers la Moscova și a discutat cu Vladimir Putin timp de cinci ore și jumătate. „Rusia trebuie să primească garanții ‘concrete’ de securitate”, i-a transmis Putin omologului său.

Totuși, au existat și mesaje subliminale (care sunt inferioare pragului conștiinței). Întâlnirea dintre cei doi a avut loc la Kremlin. Pe toată durata întâlnirii, în spatele lui Vladimir Putin a stat statuia țarului Alexandru I (1777-1825). Acesta este țarul care în 1812 l-a învins pe Napoleon în campania din Rusia. La momentul respectiv, victoria rușilor împotriva francezilor în 1812 a fost o lovitură uriașă dată ambițiilor lui Napoleon de dominare a Europei.

Putin a vrut să transmită un mesaj subliminal, întrucât spre statuia țarului Alexandru I s-a uitat Macron pe întreaga durată a întrevederii.

Macron și Putin, duel al declarațiilor

Emmanuel Macron a apreciat că mai este timp pentru a rezolva criza din Ucraina pe cale diplomatică.

„Suntem amândoi conștienți de gravitatea situației și de necesitatea, în interesul tuturor, de a găsi calea ca să păstrăm pacea și stabilitatea în Europa. Cred cu putere că încă este timp. Dialogul istoric și strategic pe care l-am construit în timpul ultimilor ani poate continua și de aceea am căzut de acord să ne întâlnim la Moscova. Am avut discuții fructuoase, substanțiale, concentrate pe tensiunile actuale și căile de dezescaladare, cum ar fi garanțiile de natură să asigure securitatea și stabilitatea pe continentul nostru”, a spus Macron.

Putin a replicat: „Vom vedea cum va decurge întâlnirea domnului președinte la Kiev. Am convenit ca, după deplasarea sa în capitala ucraineană, să ne sunăm din nou și să facem un schimb de opinii pe această temă”.

Masa lungă la care au discutat cei doi lideri europeni a devenit subiect de meme-uri pe Internet. S-au share-uit sute de mesaje amuzante cu masa cu pricina.

Distribuie acest articol:
Tags:
Cele mai noi articole
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la…
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la…
Toată lumea a auzit de Elena Ceaușescu și răutatea de care dădea dovadă. Elena Ceaușescu a fost timp de zeci de ani, una dintre cele mai importante și mai influente femei din România... citește tot
Care este singura insulă din lume unde locuiesc numai oile? Oamenii vin rar acolo, întrucât accesul este dificil!
Care este singura insulă din lume unde locuiesc numai oile? Oamenii vin rar acolo, întrucât accesul este dificil!
Lítla Dímun este cea mai mică dintre cele 18 insule ale arhipelagului Feroe. Aici trăiesc doar câțiva ciobani și sute de oi, într-o armonie perfectă. Accesul turiștilor este extrem de... citește tot
De ce Europa nu poate fi considerat un continent?
De ce Europa nu poate fi considerat un continent?
Prima regiune a lumii care a fost colonizată este Europa. Cea mai timpurie prezență umană în Europa datează de acum aproximativ 1,8 milioane de ani, iar continentul are o istorie lungă de... citește tot