Hanorace de damă – top 3 motive pentru care sunt un must have în garderoba ta

14.03.2022
Hanorace de damă – top 3 motive pentru care sunt un must have în garderoba ta

Îți plac hainele confortabile? Ești genul sport sau poate îți plac stilurile casual în care te simți în largul tău? Dacă răspunsul la întrebările de mai sus este „da”, garderoba ta trebuie să conțină hanorace cu care să îți creezi cu ușurință ținute unice. În această categorie sunt incluse hanoracele, acestea fiind perfecte pentru zilele încă răcoroase, dar din ce în ce mai des însorite și pline de culoare.

Există articole vestimentare care sunt foarte funcționale și vor fi perfecte pentru stilul de zi cu zi. Și fără îndoială, hanoracele de damă se numără printre ele. În plus, sunt confortabile și, în mod interesant, vin în multe variante diferite, datorită cărora fiecare femeie poate găsi ceva pentru ea însăși care să-și satisfacă așteptările.

De ce hanoracele de damă sunt un must have în garderoba femeilor?

Hanoracele sunt foarte apreciate în primul rând pentru că sunt foarte confortabile. Femeile active le aleg de bunăvoie. Primăvara și vara sunt deosebit de populare hanoracele cu fermoar, sub care poți pune un tricou, o bustieră sau o bluză subțire. Iarna, hanoracele căptușite sunt perfecte, în plus, gluga protejează capul de ploaie, zăpadă sau vânt. În plus, un hanorac lejer nu necesită o silueta perfectă. De ce? Pur și simplu se potrivește tuturor femeilor. Avantajul hanoracelor este dacă vei alege un model supradimensionat, vei reuși să ascunzi perfect imperfecțiunile și îți vei subția optic silueta. În plus, hanoracele de damă sunt un must have în garderoba femeilor, datorită stilurilor minunate care pot fi create cu ele.

Hanoracul de damă – perfect pentru utilizarea de zi cu zi

În cazul stilului de zi cu zi, se acordă multă atenție confortului și comodității. Dar estetica în sine este foarte importantă, motiv pentru care hanoracul de damă este o alegere excelentă în fiecare zi. Poate fi combinat cu blugi, dar și pantaloni de jogging sau chiar modele de pantaloni în varianta 7/8.

Desigur, merită să acorzi atenție calității în sine atunci când alegi, pentru că, dacă materialul este de calitate, hanoracul va arăta impecabil mai mult timp. Cu atât mai mult cu cât hanoracele sunt atemporale și nu există niciun indiciu că se vor demoda.

De ce merită să porți hanorace de damă?

Deși această întrebare pare banală, merită să cunoști motivele pentru care ar trebui să porți hanorace de damă. S-ar putea să existe mai multe răspunsuri aici. În primul rând, pentru că se potrivesc fiecărei femei, indiferent de vârstă sau de silueta acesteia. Ceea ce este, de asemenea, important, este faptul că sunt într-adevăr foarte confortabile, dar nu acesta este sfârșitul avantajelor lor. Ei bine, ascund kilogramele în plus și sunt foarte universale.

Ce modele de hanorace ar trebui să alegi pentru tine?

Hanoracele chiar sunt disponibile în multe variante diferite, așa cum poți vedea pe site-ul bolf.ro. Pentru ținute zilnice, merită să alegi un model clasic, adică un hanorac simplu cu glugă, care poate înlocui îmbrăcămintea exterioară în zilele mai reci. Poți alege modele cu textură fină, dar si pe cele cu diverse imprimeuri sau din polar. În schimb, dacă vrei să obții o ținută bazată pe contraste, este recomandat să alegi un hanorac mai scurt și să îl combini cu pantaloni strâmți cu talie înaltă. Plus, desigur, tocuri înalte. O alegere interesantă este un hanorac asimetric, care, fără îndoială, iese in evidență mai ales daca alegi unul mai scurt în față și mai lung în spate. Fără îndoială, datorită lui, fiecare stilizare va fi ceva mai nonșalantă și, în același timp, va atrage atenția. Garderoba ta trebuie să includă și un hanorac lung, care poate fi combinat cu leggings, dar poate fi purtat și ca rochie. Dacă alegi o curea pentru el, vei sublinia suplimentar talia. Aceste hanorace se potrivesc atât cu pantofii sport, cât si cu pantofii cu toc.

Distribuie acest articol:
Tags:
Cele mai noi articole
De ce au emigrat italienii în masă în Statele Unite ale Americii?
De ce au emigrat italienii în masă în Statele Unite ale Americii?
Astăzi, Italia este o țară stabilă din punct de vedere economică, urmașa unuia dintre cele mai mari imperii care au existat: Imperiul Roman. Totuși, au fost perioade în care milioane de... citește tot
Cine este femeia după care s-a inspirat sculptorul Statuii Libertății?
Cine este femeia după care s-a inspirat sculptorul Statuii Libertății?
Statuia Libertății din New York este considerat a fi unul dintre cele mai cunoscute monumente din lume. Aceasta este amplasată pe o mică insulă la intrarea în portul „Liberty Island”,... citește tot
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Unul dintre cele mai importante momente din istoria recentă a României a fost Războiul de Independență din 1877-1878. De fapt, armata română a participat la Războiul Ruso-Turc din anii... citește tot