Gustări pentru serile de film cu prietenii

21.04.2023
Gustări pentru serile de film cu prietenii

Unele weekenduri sunt destinate maratoanelor de filme în compania găștii de prieteni, de acord? Și cum o astfel de întrunire nu ar avea același farmec fără o serie de gustări delicioase pe masă, îți sărim în ajutor cu inspirația necesară pentru a-i impresiona pe invitați.

Prima propunere de pe listă? Popcorn! Floricelele de porumb sunt delicioase și extrem de versatile. Pot fi sărate, dulci sau chiar picante, depinde doar de aroma cu care vrei să îți surprinzi prietenii. În orice caz, sunt extrem de simplu de preparat și reprezintă o varianta la îndemână, greu de refuzat.

Și dacă tot am vorbit despre popcorn, nu putem merge mai departe fără a trece în revistă și bolurile cu chipsuri. Poți opta pentru sortimente sărate sau dulci, după preferințe. Sfatul nostru este să pui pe masă cât mai multe sortimente, fiindcă gusturile pot să difere chiar și între prieteni. Până la urmă, important este să vă puneți de acord asupra filmului, pentru gustări există mereu soluții!

Nu uita nici de mixurile cu diverse nuci sau fructe uscate. Arahidele, indiferent dacă ne referim la cele sărate, dulci sau coapte sunt cel mai des consumate. O altă variantă este reprezentată de cele în crustă sau cu aromă de barbeque. Câteva sortimente sunt suficiente pentru a te răsfăța într-o seară de film cu prietenii. De asemenea, poți opta și pentru fistic sau caju. Cele două tipuri de nuci conțin, printre altele, carbohidrați, ceea ce va produce senzație de sațietate și îți va aduce un plus de energie.

Dacă vă doriți ceva mai consistent, s-ar putea ca niște pizza să completeze perfect masă din fața televizorului. Fie că optezi pentru varianta preparată în casă, cu care cu siguranță îi vei impresiona pe cei prezenți, sau mergi pe varianta clasică și comanzi de la pizzeria preferată, cu siguranță nu poți da greș! Asigură-te că există câte un sortiment pe placul fiecărui invitat, nu tuturor ne place aceeași pizza!

La un calcul simplu, pare că doar nachosul ar fi marele absent de pe masă! Până la urmă de ce să alegi între popcorn și nachos când le poți avea pe amândouă? Asezonează bucățile de tortillas cu câteva sosuri cum ar fi cel de brânză, cel iute sau guacamole. Cu siguranță vor dispărea imediat de pe masă!

Așadar, ai la dispoziție multe opțiuni pline de savoare atunci când te decizi să organizezi o seară de film cu prietenii. Nu ne rămâne decât să îți urăm vizionare plăcută și…delicioasă!

Distribuie acest articol:
Tags:
Cele mai noi articole
Top 10 cele mai urâte animale din lume. Cine este pe podium?
Top 10 cele mai urâte animale din lume. Cine este pe podium?
Nu toate necuvântătoarele au fost înzestrate cu calități fizice, așa cum este cazul leilor, papagalilor, păunilor sau leoparzilor. Există animale mai puțin frumoase care își au locul bine... citește tot
Care este cea mai veche țară din Europa cu granițele neschimbate? Uluitor! A rămas la fel din 1278!
Care este cea mai veche țară din Europa cu granițele neschimbate? Uluitor! A rămas la fel din 1278!
De-a lungul secolelor, granițele statelor din Europa au fost într-o continuă schimbare. Nenumăratele războaie purtate pe „Bătrânul Continent” au făcut ca frontierele dintre state să... citește tot
Pizza Hut și Pizza Hut Delivery – un singur nume, mai multe avantaje pentru toți iubitorii de pizza
Pizza Hut și Pizza Hut Delivery – un singur nume, mai multe avantaje pentru toți iubitorii de pizza
De la inovațiile delicioase precum Melts sau Pocket produsele noastre au fost întotdeauna create chiar și pentru cele mai pretențioase gusturi, ajungând în scurt timp să fie pe placul tuturor.... citește tot