Gustări pentru serile de film cu prietenii

21.04.2023
Gustări pentru serile de film cu prietenii

Unele weekenduri sunt destinate maratoanelor de filme în compania găștii de prieteni, de acord? Și cum o astfel de întrunire nu ar avea același farmec fără o serie de gustări delicioase pe masă, îți sărim în ajutor cu inspirația necesară pentru a-i impresiona pe invitați.

Prima propunere de pe listă? Popcorn! Floricelele de porumb sunt delicioase și extrem de versatile. Pot fi sărate, dulci sau chiar picante, depinde doar de aroma cu care vrei să îți surprinzi prietenii. În orice caz, sunt extrem de simplu de preparat și reprezintă o varianta la îndemână, greu de refuzat.

Și dacă tot am vorbit despre popcorn, nu putem merge mai departe fără a trece în revistă și bolurile cu chipsuri. Poți opta pentru sortimente sărate sau dulci, după preferințe. Sfatul nostru este să pui pe masă cât mai multe sortimente, fiindcă gusturile pot să difere chiar și între prieteni. Până la urmă, important este să vă puneți de acord asupra filmului, pentru gustări există mereu soluții!

Nu uita nici de mixurile cu diverse nuci sau fructe uscate. Arahidele, indiferent dacă ne referim la cele sărate, dulci sau coapte sunt cel mai des consumate. O altă variantă este reprezentată de cele în crustă sau cu aromă de barbeque. Câteva sortimente sunt suficiente pentru a te răsfăța într-o seară de film cu prietenii. De asemenea, poți opta și pentru fistic sau caju. Cele două tipuri de nuci conțin, printre altele, carbohidrați, ceea ce va produce senzație de sațietate și îți va aduce un plus de energie.

Dacă vă doriți ceva mai consistent, s-ar putea ca niște pizza să completeze perfect masă din fața televizorului. Fie că optezi pentru varianta preparată în casă, cu care cu siguranță îi vei impresiona pe cei prezenți, sau mergi pe varianta clasică și comanzi de la pizzeria preferată, cu siguranță nu poți da greș! Asigură-te că există câte un sortiment pe placul fiecărui invitat, nu tuturor ne place aceeași pizza!

La un calcul simplu, pare că doar nachosul ar fi marele absent de pe masă! Până la urmă de ce să alegi între popcorn și nachos când le poți avea pe amândouă? Asezonează bucățile de tortillas cu câteva sosuri cum ar fi cel de brânză, cel iute sau guacamole. Cu siguranță vor dispărea imediat de pe masă!

Așadar, ai la dispoziție multe opțiuni pline de savoare atunci când te decizi să organizezi o seară de film cu prietenii. Nu ne rămâne decât să îți urăm vizionare plăcută și…delicioasă!

Distribuie acest articol:
Tags:
Cele mai noi articole
De ce bijuteriile handmade sunt de efect? Ce au în plus față de bijuteriile obișnuite?
De ce bijuteriile handmade sunt de efect? Ce au în plus față de bijuteriile obișnuite?
Contrar așteptărilor, în era actuală a tehnologiei avansate și a producției în masă, bijuteriile handmade câștigă tot mai mult teren în preferințele consumatorilor. Această revenire la... citește tot
Gestul care îți poate salva viața! De ce este bine să dormi cu ușa închisă la dormitor?
Gestul care îți poate salva viața! De ce este bine să dormi cu ușa închisă la dormitor?
E clar, oamenii se împart în două mari categorii: cei care dorm cu ușa închisă la dormitor și cei care aleg să o lase deschisă. Nu multă lume se gândește la faptul că acest gest aparent... citește tot
Biden este „copil” pe lângă cel mai bătrân președinte din istoria lumii. Avea 98 de ani când era la cârma țării sale!
Biden este „copil” pe lângă cel mai bătrân președinte din istoria lumii. Avea 98 de ani când era la cârma țării sale!
Pe data de 25 aprilie 2019, la vârsta de 77 de ani, Joe Biden și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale din 2020. Acesta a devenit în 2021 al 46-lea președinte al Statelor Unite și... citește tot