Fabuloasa poveste de viață a lui Jack Nicholson, care a crezut că mama îi este soră. A aflat adevărul abia la 37 de ani!

28.02.2023
Fabuloasa poveste de viață a lui Jack Nicholson, care a crezut că mama îi este soră. A aflat adevărul abia la 37 de ani!

Jack Nicholson este unul dintre cei mai cunoscuți actori din istoria cinematografiei americane, cu o carieră impresionantă ce a durat peste 60 de ani. Cu toate acestea, puțini oameni știu povestea sa de viață, care a fost marcată de o întâmplare tragică. Timp de 37 de ani, Nicholson a crescut fiind convins că mama îi este soră și că bunica îi este mamă. A aflat adevărul de la o jurnalistă. La momentul cu pricina, nici mama, nici bunica actorului nu mai trăiau.

Jack Nicholson s-a născut pe 22 aprilie 1937, în orașul New York. El a crescut într-o familie complicată, fiind crescut de bunicii săi, care i-au spus mereu că mama sa este, de fapt, sora lor mai mică. Nicholson a crescut crezând că bunicii săi sunt de fapt părinții săi biologici, iar mama lui este, de fapt, sora lor mai mică.

De rușine, mama i-a fost soră

Mama lui Jack Nicholson l-a născut pe acesta pe când avea 18 ani. June a rămas însărcinată în anul 1936 cu un bărbat, Don, care era însurat cu o altă femeie. Pentru a evita rușinea care s-ar fi abătut asupra familiei Nicholson, Ethel May (bunica) l-a crescut pe Jack ca și când ar fi fost al ei, iar June, sora mai mare. Actorul a aflat adevărul abia la vârsta de 37 de ani, când o jurnalistă l-a contactat și i-a spus povestea sa reală. La momentul respectiv, atât June, cât și Ethel May, muriseră, scrie faroutmagazine.co.uk.

Această întâmplare tragică a avut un impact profund asupra vieții lui Nicholson, și el a descris adesea că experiența i-a afectat relațiile și a influențat modul în care a privit lumea. Cu toate acestea, el a continuat să aibă o carieră de succes în lumea cinematografiei, câștigând trei premii Oscar și jucând în multe filme celebre.

Pe parcursul vieții sale, Nicholson a avut numeroase relații cu femei celebre, printre care se numără actrițele Anjelica Huston și Rebecca Broussard. El a avut cinci copii cu trei femei diferite, dar nu s-a căsătorit niciodată.

De-a lungul carierei sale de actor, Nicholson a jucat în multe filme celebre, printre care se numără „One Flew Over the Cuckoo’s Nest”, „The Shining”, „Batman” și „A Few Good Men”. El a fost recunoscut pentru capacitatea sa de a aduce personajele sale la viață și pentru talentul său de a interpreta roluri complexe și diferite.

În concluzie, povestea de viață a lui Jack Nicholson este una impresionantă, plină de momente tragice și de succese remarcabile. Chiar dacă a crescut crezând că mama sa îi este soră, el a reușit să depășească această experiență și să aibă o carieră remarcabilă în lumea cinematografiei. Astăzi, el este considerat unul dintre cei mai mari actori din istoria Hollywood-ului, iar viața sa rămâne o sursă de inspirație pentru mulți oameni.

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Cum a dus Carol al II-lea România la primul Campionat Mondial? El a făcut lotul, mai ceva ca Gigi Becali! Doar patru echipe din Europa au fost prezente!
Cum a dus Carol al II-lea România la primul Campionat Mondial? El a făcut lotul, mai ceva ca Gigi Becali! Doar patru echipe din Europa au fost ...
În anul 1930, în Uruguay, avea loc primul Campionat Mondial de fotbal din istorie. Turneul final trebuia să aibă la start 16 națiuni, dar Japonia, Siam și Egipt s-au retras. Au rămas 13... citește tot
Fabuloasa istorie a autobuzului care făcea curse regulate din Marea Britanie în India. Cât dura un drum?
Fabuloasa istorie a autobuzului care făcea curse regulate din Marea Britanie în India. Cât dura un drum?
Într-o epocă domnitată de rapiditate și de curse aeriene regulate, pare greu de crezut că acum mai puțin de 100 de ani exista un autobuz care făcea curse regulate între Londra și Calcutta,... citește tot
Istoria DN1-Valea Prahovei, cel mai înjurat drum din România. Cum a ajuns de la… potecă plină de tâlhari la primul Drum Național?
Istoria DN1-Valea Prahovei, cel mai înjurat drum din România. Cum a ajuns de la… potecă plină de tâlhari la primul Drum Național?
Nu există șofer din România care să nu fi petrecut ore bune pe Valea Prahovei, dacă și-a dorit o escapadă la munte. Unul dintre cele mai tranzitate drumuri din România este o corvoadă... citește tot