Explorează grădinile botanice și parcurile în concediu

20.10.2023
Explorează grădinile botanice și parcurile în concediu

Atunci când natura te cheamă, concediul este momentul potrivit în care să răspunzi acestui strigăt. Numeroase destinații turistice găzduiesc grădini botanice și parcuri unice, pe care merită să le vizitezi cel puțin o dată în viață. În plus, cu noile facilități oferite de agențiile de turism, acum este mult mai simplu să ajungi oriunde ai nevoie.

Identifică destinația potrivită și cumpără bilete de avion

Primul pas pentru a te bucura de astfel de destinații verzi este să cumperi biletele de avion, după ce ai găsit destinația dorită. Accesând https://www.esky.ro/bilete-de-avion vei găsi oferte de la mai multe companii de zbor, toate la un singur loc. În plus, deși companiile de zbor oferă metode de plată variate, nu vei fi constrâns la niciuna dintre ele. Pe eSky poți plăti prin cele mai avantajoase metode, inclusiv să amâni plățile sau să optezi pentru plata în rate.

Grădini botanice și parcuri din Europa

Smiling family on the beach

Atunci când vrei să descoperi europa, cea mai bună variantă este să intri pe https://www.esky.ro/bilete-de-avion/ci/buh/0/0/bucuresti și să găsești destinația dorită.

Jardin des Plantes din Paris, Franța este una dintre cele mai vechi grădini botanice din lume și oferă o varietate impresionantă de plante, inclusiv sere exotice și grădini tematice. Pentru a ajunge aici și la toate celelalte destinațiile menționate în articol, te vei bucura de timp optimizat pentru călătorie deoarece odată ajuns la destinație poți să rezervi și servicii de rent a car precum și alte facilități din zonă, direct prin eSky.

Grădinile Keukenhof, Olanda sunt cunoscute de asemenea pentru frumusețea lor și sunt foarte des vizitate. Cunoscută și sub numele de „Grădina Europei”, această destinație este un loc emblematic pentru admirarea florilor de primăvară, în special lalelele. Este un loc minunat de explorat în timpul sezonului de înflorire.

Grădina Botanică Kew din Londra, Marea Britanie este un paradis pentru iubitorii de plante, cu o colecție impresionantă de specii din întreaga lume. Poți rezerva cu ușurință un bilet de avion și inclusiv unități de cazare și alte servicii direct prin eSky, iar la destinație tot ce trebuie să faci este să te bucuri de vacanță.

Parcuri și grădini botanice de pe alte continente

Mom and daughter on vacation posing on cameran

Atunci când vrei să descoperi alte continente, eSky vine în întâmpinarea spiritului tău de aventură. Vei avea acces la toate datele de călătorie, inclusiv la unități de cazare și obiective turistice. În plus, ai asigurarea de călătorie și pe cea pentru alcool plătită, ceea ce înseamnă că nu trebuie să îți mai faci griji pentru nimic, iar dacă totuși te emoționează ideea de a zbura atât de departe poți citi și 5 secrete pentru a avea o vacanță de succes.

Pentru cei care vor să viziteze astfel de obiective turistice pe alte continente, recomandăm:

Aceste exemple sunt doar o mică parte din zonele pe care le poți vizita pentru a explora natura în cele mai interesante forme ale sale. Fiecare loc este unic și are propriul farmec, iar cu eSky poți face rezervări sigure și comode către orice destinație importantă, stabilind toate detaliile într-un singur loc.

Cele mai noi articole
Top 4 cele mai sănătoase ape din România
Top 4 cele mai sănătoase ape din România
Apa, cunoscută ca „lichidul vieții”, reprezintă un element esențial pentru organismul uman. Fiind compuși în proporție de 70% din apă, calitatea acesteia joacă un rol crucial în... citește tot
Care e cea mai bună oră pentru a lua cina?
Care e cea mai bună oră pentru a lua cina?
Cercetătorii au observat o legătura între momentul cinei și starea generală de sănătate a unei persoane, subliniind beneficiile mâncatului înainte de ora 20:00. Studiile au arătat că masa... citește tot
Ce înseamnă „mană cerească”? Care este originea expresiei?
Ce înseamnă „mană cerească”? Care este originea expresiei?
Mană cerească. Cine nu a auzit sau nu a folosit măcar o dată expresia „mană cerească”? Această expresie este utilizată cu sensul de „surpriză plăcută care aduce belșug” sau cu... citește tot