Este adevărat că cifra destinului îți poate influența viața? Cum se calculează?

19.08.2020
Este adevărat că cifra destinului îți poate influența viața? Cum se calculează?

Fiecare persoană are vicii și calități. Potrivit astrologilor, viața este influențată, în bine sau în rău, de cifra destinului. Totul ține de nume, care poate deschide sau închide multe uși pe parcursul unei vieți. Modul cum se calculează cifra destinului vă va fi prezentat în textul de mai jos.

Cifra destinului. Cum se calculează?

Cifra destinului este ascunsă în numele fiecărei persoane. Modul de calcul este unul simplu, iar aflarea acestei cifre te poate ajuta în viață să mergi în direcția potrivită sau să îți găsești dragostea.

Pe o foaie de hârtie scrie numele complet, atât prenumele cât și numele de familie. Dacă ai mai multe prenume le scrii pe toate. După aceea, aduni separate, cifrele din fiecare nume de familie și prenume.

Vă prezentăm mai jos un tabel de unde puteți afla ce număr corespunde fiecărei litere.

De exemplu, dacă numele tău este Marius Daniel Popescu modalitatea de calcul este următoarea:

La final se adună, doar sumele de la fiecare nume și prenume: 6+9+5=20=2+0=2 . Așadar, cifra destinului este numărul 2. Trebuie ştiut faptul că numărul destinului este format dintr-o singură cifră.

Ce îți dezvăluie cifra destinului?

Dacă ai cifra destinului numărul 1, ai potențialul de a deveni lider în domeniul tău de activitate. Trebuie avut grijă, totuși, să nu devii o persoană prea egoistă și dominatoare. Oamenii cu cifra destinului numărul 2 sunt foarte buni la a da sfaturi. Aceste persoane sunt foarte bune la a găsi calea de mijloc la toate problemele, putând deveni psihologi foarte buni.

Oamenii cu cifra destinului numărul 3 sunt exuberanți. Sunt o sursă de inspirație pentru cei din jur și excelează la scris, cântat și arte plastice. Cifra destinului numărul 4 este atribuită persoanelor care sunt foarte organizate și nu lasă nimic la întâmplare. În ceea ce privește persoanele care au cifra numărul 5 sunt libertine și se adaptează ușor la toate situațiile.

Cei care au cifra destinului numărul 6 sunt generoși, le place să interacționeze cu oamenii și să lucreze în echipă. Cifra 7 desemnează persoanele care au un spirit de observație foarte ascuțit și au o tendință spre cercetare.

Oamenii cu cifra destinului 8 își doresc stabilitate, atât în planul personal cât și profesional. Succesul lor poate ajuta și persoanele din jur. Cei cu cifra destinului 9 sunt foarte optimiști și contagioși. Le place activitatea de voluntariat și doresc să își ajute semenii.

Foto: ce-spun-astrele.ro

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Unul dintre cele mai importante momente din istoria recentă a României a fost Războiul de Independență din 1877-1878. De fapt, armata română a participat la Războiul Ruso-Turc din anii... citește tot
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Despre Japonia poți să spui ce vrei, dar nu că este locul unde întârzie trenurile. Pe Internet circulă tot felul de știri legate despre trenurile din Japonia: ba că toate trenurile din țară... citește tot
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
Cine a fost măcar o dată în Israel sau a avut de-a face cu evrei tradiționaliști a putut observa că bărbații poartă pe cap o bucată de material. Aceasta se numește kippah și este un... citește tot