Echipa TotalEnergies Marketing Romania sponsorizează Sanctuarul Libearty Zărnești prin activitate fizică și mișcare

30.06.2023
Echipa TotalEnergies Marketing Romania sponsorizează Sanctuarul Libearty Zărnești prin activitate fizică și mișcare

În luna februarie 2023, TotalEnergies Marketing Romania a lansat „Provocarea Celor Zece Milioane de Pași pentru Brigitte”, o campanie la care angajații Companiei din toată țara, s-au înscris pentru a-și crește nivelul de activitate fizică zilnică, dar și pentru a contribui la sponsorizarea ursulețului Brigitte, adoptat prin Sanctuarul Libearty Zărnești, în 2022.

TotalEnergies Marketing România a anunțat rezultatele competiției „Provocarea Celor Zece Milioane de Pași pentru Brigitte”. Participanții au înregistrat un total de 96.147.962 de pași, echivalentul a 68.600 km, ceea ce poate reprezenta ocolul Pământului de 1.7 ori.

Cele trei echipe câștigătoare ale competiției au realizat 17.622.458 de pași, 12.036.641 de pași, respectiv 12.005.882 de pași. Toți participanții au dat o dovadă impresionantă de dedicare, consecvență și determinare.

Echipa câștigătoare a înmânat donația reprezentaților Sanctuarului Libearty Zărnești în data de 14 iunie 2023. Prin competiția „Provocarea Celor Zece Milioane de Pași pentru Brigitte” echipa TotalEnergies Marketing România a reușit să transforme activitățile fizice în fapte bune pentru o cauză dragă lor – locatarul cu numărul 100 al Sanctuarului Libearty Zărnești.

În misiunea sa de a-i ancora pe angajați în activități care vizează impactul pe mediu, siguranță rutieră, sănătate și valori locale, TotalEnergies Marketing România pregătește noi provocări și acțiuni de responsabilitate socială.

***

Despre TotalEnergies

TotalEnergies este o companie globală multi-energie care produce și comercializează energie: petrol și biocombustibili, gaze naturale și gaze verzi, surse regenerabile și electricitate. Cei 105.000 de angajați ai noștri sunt dedicați unei energii care este din ce în ce mai accesibilă, mai curată, mai fiabilă și mai accesibilă pentru cât mai mulți oameni. Activă în peste 130 de țări, TotalEnergies pune dezvoltarea durabilă în centrul proiectelor și operațiunilor sale pentru a contribui la bunăstarea oamenilor.

Despre TotalEnergies Marketing Romania

TotalEnergies Marketing Romania gestionează patru linii de activitate: lubrifianți, AdBlue, bitum și fluide speciale, biroul comercial in Bucuresti, fabrica de productie lubrifianti in Cristian – Brasov, depozit de stocare bitum in Ozun-Covasna. Vânzările inregistrate în 2021 au ajuns la 106 kt și reprezintă 15% din piața românească, atât Lubrifianți, cât și Bitum.

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Top 10 cele mai urâte animale din lume. Cine este pe podium?
Top 10 cele mai urâte animale din lume. Cine este pe podium?
Nu toate necuvântătoarele au fost înzestrate cu calități fizice, așa cum este cazul leilor, papagalilor, păunilor sau leoparzilor. Există animale mai puțin frumoase care își au locul bine... citește tot
Care este cea mai veche țară din Europa cu granițele neschimbate? Uluitor! A rămas la fel din 1278!
Care este cea mai veche țară din Europa cu granițele neschimbate? Uluitor! A rămas la fel din 1278!
De-a lungul secolelor, granițele statelor din Europa au fost într-o continuă schimbare. Nenumăratele războaie purtate pe „Bătrânul Continent” au făcut ca frontierele dintre state să... citește tot
Pizza Hut și Pizza Hut Delivery – un singur nume, mai multe avantaje pentru toți iubitorii de pizza
Pizza Hut și Pizza Hut Delivery – un singur nume, mai multe avantaje pentru toți iubitorii de pizza
De la inovațiile delicioase precum Melts sau Pocket produsele noastre au fost întotdeauna create chiar și pentru cele mai pretențioase gusturi, ajungând în scurt timp să fie pe placul tuturor.... citește tot