Cum arată femeia cu cea mai lungă barbă din lume?

21.08.2023
Cum arată femeia cu cea mai lungă barbă din lume?

Cartea Recordurilor este plină de performanțe neobișnuite. Printre acestea se numără de curând și femeia cu cea mai lungă barbă din lume. Recordul este unul impresionant și nu te-ai aștepta să îl vezi la o persoană de sex feminin.

În cei aproape 70 de ani de existență, Cartea Recordurilor a înmagazinat tot felul de performanțe uimitoare, iar foarte mulți oameni sunt convinși că a deține aceste recorduri mondiale nu este mereu o laudă și o nebunie prin simplul fapt că cineva a vrut să fie primul din lume care deține un record la așa ceva.

De unde este femeia cu cea mai lungă barbă din lume?

Erin Honeycutt este din Michigan, Statele Unite ale Americii, și are 38 de ani. Femeia avea încă din tinerețe o problemă cu părul facial și a decis să nu se mai bărbierească în fiecare zi, lăsând barba să crească în voia ei.

Astfel a ajuns în situația în care părul de pe față să aibă lungimea de 30 de centimetri și să intre în Cartea Recordurilor ca fiind femeia cu cea mai lungă barbă din lume. O situație oarcum stânjenitoare pentru o persoană de sex feminin, însă care i-a adus un premiu substanțial.

Jignită de copii în tinerețe

Erin Honeycutt a observat încă din tinerețe că suferea de o boală neobișnuită care îi face ca părul de pe față să îi crească într-un ritm accelerat. Sindromul polichistic, căci despre el este vorba, făcea ca femeia să se bărbierească și de zece ori pe săptămână, până într-o zi când a decis că nu mai vrea să urmeze acest proces.

Boala hormonală a apărut în jurul vârstei de 13 ani, iar copiii o jigneau mereu fiindcă avea păr pe față precum un bărbat. Din fericire, odată cu maturizarea părerea celorlalți nu a mai contat și a lăsat părul să crească liber.

Erau perioade când mă bărbieream de cel puţin trei ori pe zi, a povestit Erin Honeycutt pentru cei de la Cartea Recordurilor, potrivit guinnessworldrecords.com.

Erin a hotărât să își lase barbă să crească la îndemnul soției sale, Jen. Femeia a intrat în Cartea Recordurilor în data de 8 februarie 2023, doborând recordul deținut de Vivian Wheeler, a cărei barbă avea lungimea de 25,5 centimetri.

Foto: adevarul.ro

Îți recomandăm:
Ne putem întoarce în timp? Nu. Sau, poate, numai cu ajutorul cuvintelor. Ei bine, cum erau Bucureștiul acum 100 de ani? Cum erau oamenii acum 100 de ani? Ce activități aveau aceștia? Cum era...
Dacă citești acest articol sunt mari șanse să fii român, să te fi născut în România și, evident, să vorbești limba română. Dar de ce țara noastră poartă numele de România? De unde...
Cele mai noi articole
Roxadustat: Medicamentul controversat interzis pentru sportivi
Roxadustat: Medicamentul controversat interzis pentru sportivi
În lumea sportului, medicamentele de performanță au fost întotdeauna o problemă controversată. Un astfel de medicament care a făcut recent titluri este roxadustat. În acest blog, vom analiza... citește tot
Ce vin îi plăcea, în mod deosebit, lui Ștefan cel Mare?
Ce vin îi plăcea, în mod deosebit, lui Ștefan cel Mare?
Ștefan cel Mare (1438/1439 – 1504) a fost una dintre personalitățile care a scris istorie pe aceste meleaguri. Domnitorul moldovean a avut cea mai lungă domnie din perioada medievală, nu mai... citește tot
Arheologii au descoperit locația unde Iisus Hristos a vindecat un orb
Arheologii au descoperit locația unde Iisus Hristos a vindecat un orb
Iisus Hristos este figura centrală a creștinismului. Fiul lui Dumnezeu a venit pe Pământ pentru a propovădui pacea și iubirea între oameni, însă a fost crucificat de către aceștia. În... citește tot