Cum arată femeia cu cea mai lungă barbă din lume?

21.08.2023
Cum arată femeia cu cea mai lungă barbă din lume?

Cartea Recordurilor este plină de performanțe neobișnuite. Printre acestea se numără de curând și femeia cu cea mai lungă barbă din lume. Recordul este unul impresionant și nu te-ai aștepta să îl vezi la o persoană de sex feminin.

În cei aproape 70 de ani de existență, Cartea Recordurilor a înmagazinat tot felul de performanțe uimitoare, iar foarte mulți oameni sunt convinși că a deține aceste recorduri mondiale nu este mereu o laudă și o nebunie prin simplul fapt că cineva a vrut să fie primul din lume care deține un record la așa ceva.

De unde este femeia cu cea mai lungă barbă din lume?

Erin Honeycutt este din Michigan, Statele Unite ale Americii, și are 38 de ani. Femeia avea încă din tinerețe o problemă cu părul facial și a decis să nu se mai bărbierească în fiecare zi, lăsând barba să crească în voia ei.

Astfel a ajuns în situația în care părul de pe față să aibă lungimea de 30 de centimetri și să intre în Cartea Recordurilor ca fiind femeia cu cea mai lungă barbă din lume. O situație oarcum stânjenitoare pentru o persoană de sex feminin, însă care i-a adus un premiu substanțial.

Jignită de copii în tinerețe

Erin Honeycutt a observat încă din tinerețe că suferea de o boală neobișnuită care îi face ca părul de pe față să îi crească într-un ritm accelerat. Sindromul polichistic, căci despre el este vorba, făcea ca femeia să se bărbierească și de zece ori pe săptămână, până într-o zi când a decis că nu mai vrea să urmeze acest proces.

Boala hormonală a apărut în jurul vârstei de 13 ani, iar copiii o jigneau mereu fiindcă avea păr pe față precum un bărbat. Din fericire, odată cu maturizarea părerea celorlalți nu a mai contat și a lăsat părul să crească liber.

Erau perioade când mă bărbieream de cel puţin trei ori pe zi, a povestit Erin Honeycutt pentru cei de la Cartea Recordurilor, potrivit guinnessworldrecords.com.

Erin a hotărât să își lase barbă să crească la îndemnul soției sale, Jen. Femeia a intrat în Cartea Recordurilor în data de 8 februarie 2023, doborând recordul deținut de Vivian Wheeler, a cărei barbă avea lungimea de 25,5 centimetri.

Foto: adevarul.ro

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Cum își dădea lumea seama că Mircea, ultimul născut al Reginei Maria, nu era copilul Regelui Ferdinand?
Cum își dădea lumea seama că Mircea, ultimul născut al Reginei Maria, nu era copilul Regelui Ferdinand?
Regina Maria a României a fost una dintre cele mai influente femei din Europa, atât la începutul anilor 1900, cât și în perioada interbelică. Deși iubea România cu patos și transmitea... citește tot
Ce nu va putea inteligența artificială să facă niciodată?
Ce nu va putea inteligența artificială să facă niciodată?
În ultimii ani, inteligența artificială (AI) a avansat enorm și computerele au depășit limite pe care le consideram imposibile acum puțină vreme. Deși, probabil, în viitor unii ne vom... citește tot
Poate rămâne Șoșoacă fără mandat de europarlamentar din cauza comportamentului său?
Poate rămâne Șoșoacă fără mandat de europarlamentar din cauza comportamentului său?
În urmă cu câteva zile, Diana Șoșoacă a atras atenția Europei după ce a făcut un scandal monstru în Parlamentuul European. Reprezentanta României a fost dată afară, joi, din plenul... citește tot