Cine este fosta iubită a lui Spike? Este 1 la 1 cu Livia, actuala a lui Spike și fosta soție a lui Bordea

23.01.2024
Cine este fosta iubită a lui Spike? Este 1 la 1 cu Livia, actuala a lui Spike și fosta soție a lui Bordea

Showbiz-ul românesc a fost zguduit relativ recent de o poveste de dragoste neașteptată, în care numele Simona Maican a fost adus în prim-plan. Tânăra și talentata actriță a devenit subiect de discuție în urma participării sale în calitate de domnișoară de onoare la nunta Liviei cu Cătălin Bordea, eveniment la care a fost alături de fostul ei partener, Spike, care între timp a devenit iubitul Liviei.

Cu ceva timp în urmă, această situație a fost privită ca „bomba momentului” în lumea mondenă, odată cu dezvăluirea relației dintre Livia și Spike. Divorțul oficial al cuplului Cătălin și Livia Bordea, anunțat de către comediant în luna iulie a anului curent, a fost un moment emoționant pentru fanii lor.

Legătura dintre Livia Eftimie și Spike a captat atenția tuturor, datorită faptului că artistul avea o prietenie cu Cătălin Bordea și ocupase funcția de cavaler de onoare la nunta acestuia, desfășurată cu patru ani în urmă. În vara anului 2021, Livia a început să desfășoare activități în domeniul relațiilor publice și al managementului artistic la casa de discuri la care Spike este asociat, și de atunci cei doi au petrecut tot mai mult timp împreună, apropiindu-se emoțional. Și uite așa de la o simplă prietenie la o poveste de dragoste a mai fost un singur pas.

Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem, parte dintre acești oameni, începând de astăzi, după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința. O poveste s-a încheiat însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc, a scris Cătălin Bordea pe pagina sa de Instagram.

 

Livia se iubește cu Spike

Cătălin și Livia Bordea s-au căsătorit civil în 2014 și, după cinci ani, au sărbătorit cununia religioasă în secret, urmată de o luna de miere în Portugalia. Cu toate acestea, căsnicia lor a ajuns la final, iar Livia și-a găsit alinare în brațele lui Spike, a cărui relație cu Simona Maican a adăugat o notă complicată în ecuația deja tensionată.

Simona Maican nu este doar o prezență notabilă în showbiz-ul românesc, dar și în lumea filmului, unde s-a remarcat prin talentul său actoricesc. În plus față de rolurile sale în producțiile cinematografice, tânăra a fost implicată într-o relație de durată cu Spike, actualul partener al Liviei. Mai mult, fosta doamnă Bordea a fost o prietenă apropiată a ex-iubitei lui Spike, fapt care a agravat situația.

După apariția imaginilor în presă care-i arătau pe Livia și Spike sărutându-se, Cătălin Bordea a fost contactat de echipa Antena Stars pentru a oferi declarații. Cu o atitudine pasivă, acesta a ales să se bucure de viața sa personală și să lase comentariile la latitudinea celor implicați în relație.

Având în vedere că este aventura lor, răspunsurile sunt la ei doi, a declarat Cătălin Bordea, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Astfel, povestea complexă a relațiilor dintre Simona Maican, Spike și cuplul Bordea continuă să fascineze și să capteze atenția publicului. Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile în viitorul mai mult sau mai puțin apropiat.

Foto: spynews.ro

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Podul de la Negoiești, povestea singurului pod construit de Ștefan cel Mare care există și este funcțional și azi
Podul de la Negoiești, povestea singurului pod construit de Ștefan cel Mare care există și este funcțional și azi
Au trecut mai bine de 500 de ani de când domnitorul Ștefan cel Mare a condus cu mână de fier destinele Moldovei. Ștefan cel Mare a avut cea mai lungă domnie din perioada medievală din Țările... citește tot
Chiar au fost 60 de grade în vara anului 1931 la București? „60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi”, titrau ziarele vremii
Chiar au fost 60 de grade în vara anului 1931 la București? „60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi”, ...
Trăim zile caniculare în care temperatura coboară cu greu sub 35 de grade la miezul zilei. Pentru a minimiza gravitatea valurilor de căldură asociate cu încălzirea globală, mulți internauți... citește tot
Care este singurul om după care sunt denumite două țări?
Care este singurul om după care sunt denumite două țări?
Trebuie să fi fost o persoană importantă pentru ca o țară să-ți poarte numele. Dar, ce părere aveți despre un om al cărui nume este purtat de două state diferite. Este vorba despre Simon... citește tot