Cine este bărbatul din clipul viral „Sveps cu mă-ta”?

15.02.2022
Cine este bărbatul din clipul viral „Sveps cu mă-ta”?

Periodic apar videoclipuri care devin virale. Au mii de share-uri, apar în toate rețelele sociale (Facebook, Instagram, Tik-Tok, etc.), se fac parodii după ele și creează un adevărat trend. Există și clipuri care au trecut neobservate la momentul apariției, dar după o perioadă revin în atenția publică. Acesta este și cazul unui video care a făcut furori în 2012 și a fost popularizat în urmă cu câteva luni prin intermediul Tik-Tok-ului.

În aprilie 2010 presa locală scria despre cazul unui șofer prins băut la volan care a făcut show în spitalul din Sinaia. Acesta consumase mai multe pahare de tărie la un restaurant din zona și s-a urcat băut la volan. Acesta a lovit apoi mașina marca BMW.  Poliția a ajuns la fața locului și oamenii legii l-au dus pe bărbat să-i recolteze sânge. Și a început circul. Victimele perfecte? Jurnalistul prezent la fața locului și polițiștii!

„Te caut să moară familia mea, orice ar fi, bulangiule. Am băut un Schweppes cu mă-ta. Eu cu mă-ta am băut un Schweppes. Vrei să-ți iau șapca, ia zi, cu stânga sau cu dreapta”, urlă bărbatul băut la politiști și jurnalisti.

Apoi, din neant, șoferul turmentat îl lovește pe jurnalistul care era acolo să-i ia declarații. Circul nu se oprește aici și conducătorul auto continuă jignirile făcând aluzii sexuale celor care aveau misiunea de a menține ordinea în spital.

„Mă s**i de c***i! Știi cât am c*****ul de mic? Uite atât de mic…”

Cine este viteazul?

Conducătorul auto avea 30 de ani când a comis infracțiunea. La momentul respectiv, acesta nu era la prima abatere și, cel mai probabil, după accidentul de la Sinaia omul care a promovat „Schweppesul” s-a ales cu dosar penal.

Ce este băutura Schweppes?

Produsul numit Schweppes s-a născut în 1783 sub îndrumarea lui Jacob Schweppes, când a descoperit o modalitate de a produce apă minerală carbogazoasă. Schweppes și-a extins în curând afacerea de la Geneva în Anglia, unde consumatorii foloseau inițial băutura tonică pentru a calma durerile de stomac și alte afecțiuni ale vremii. Schweppes este una dintre cele mai vechi mărci care activează sub brandul Coca-Cola.

 

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Unul dintre cele mai importante momente din istoria recentă a României a fost Războiul de Independență din 1877-1878. De fapt, armata română a participat la Războiul Ruso-Turc din anii... citește tot
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Despre Japonia poți să spui ce vrei, dar nu că este locul unde întârzie trenurile. Pe Internet circulă tot felul de știri legate despre trenurile din Japonia: ba că toate trenurile din țară... citește tot
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
Cine a fost măcar o dată în Israel sau a avut de-a face cu evrei tradiționaliști a putut observa că bărbații poartă pe cap o bucată de material. Aceasta se numește kippah și este un... citește tot