Cele mai ciudate mituri despre sex care s-au dovedit a fi adevărate

28.06.2022
Cele mai ciudate mituri despre sex care s-au dovedit a fi adevărate

De-a lungul anilor, istoria a consemnat mai multe evenimente legate de relațiile intime care au fost considerate false, însă cu timpul acestea s-au dovedit a fi adevărate. În trecut, iubirea dintre un bărbat și o femeie reprezenta un subiect tabu, dar în prezent lucrurile stau cu totul altfel la nivelul societății.

Dezvoltarea umanității face ca informaţia să circule repede dintr-un colţ al Globului în altul. În felul acesta am aflat, de exemplu că, în anul 1988, o tânără din Zimbabwe în vârstă de 15 ani a rămas gravidă fiind virgină. Fata nu a întreținut niciodată relații intime, astfel că doctorii au trebuit să cerceteze pentru a vedea ce s-a întâmplat.

Potrivit istoricului medical, tânără se prezentase la spital cu 9 luni înainte de a naște, fiind înjunghiată de iubitul ei, după ce fusese prinsă cu un alt băiat. Aceasta a întreținut relații sexuale orale, iar la control stomacul ei era gol, astfel că o parte din spermatozoizi au ajuns la organele de reproducere prin leziunile tractului gastrointestinal. Cel puțin asta a fost explicația medicilor.

Unele persoane au orbit din cauza sexului

Sexul are o serie de beneficii pentru organismul uman, însă sunt cazuri, în istorie, în care acesta a produs efecte adverse. Aceasta a fost si situatia unui bărbat de 66 de ani, care s-a prezentat la spital după ce a întreținut relații intime cu o femeie, fiindcă nu putea să mai vadă. În urma analizelor s-a descoperit că, la finalul actului sexual, vasele de sânge ale ochilor s-au dilatat atât de mult încât bărbatul și-a pierdut vederea.

Un alt caz extrem de straniu a avut loc, în anul 2009, când o femeie care era deja însărcinată a rămas iar gravidă. O tânără de 31 de ani din statul american Arakansas a dat naştere unui prunc la două săptămâni după ce a născuse primul copil. În 2007, o femeie din Marea Britanie, a dat naştere unui băiat şi unei fete, la trei săptămâni distanţă. Fenomenul, numit supefetaţie, este întâlnit la animale, însă este înregistrat extrem de rar în cazul oamenilor. Experţii nu au descoperit cum a fost posibil ca femeia să continue să ovuleze în timpul unei sarcini, potrivit adevarul.ro.

Foto: Pexels.com

Distribuie acest articol:
Tags:
Cele mai noi articole
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Unul dintre cele mai importante momente din istoria recentă a României a fost Războiul de Independență din 1877-1878. De fapt, armata română a participat la Războiul Ruso-Turc din anii... citește tot
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Despre Japonia poți să spui ce vrei, dar nu că este locul unde întârzie trenurile. Pe Internet circulă tot felul de știri legate despre trenurile din Japonia: ba că toate trenurile din țară... citește tot
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
Cine a fost măcar o dată în Israel sau a avut de-a face cu evrei tradiționaliști a putut observa că bărbații poartă pe cap o bucată de material. Aceasta se numește kippah și este un... citește tot