Ce spun părinții care sunt conștienți că au copii urâți?

02.06.2022
Ce spun părinții care sunt conștienți că au copii urâți?

Părinții cred că micuții lor sunt cei mai frumoși copii din lume. Cu toate acestea, unii au recunoscut că la un moment dat erau urâți. Sună trist, însă mai mulți părinți au dezvăluit cum s-au simțit când și-au dat seama că puiul lor nu este chiar așa simpatic.

Cei mai mulți dintre ei au spus totuși că pe măsură ce au crescut au devenit mai frumușei în ochii lor. Iată câteva mărturisiri potrivit Good House Keeping.

Părinți care cred că pruncii lor sunt urâți

O utilizatoare Reddit spune că a avut un șoc realmente când și-a văzut fiica pentru prima dată în sala de nașteri.

„Nasul ei era ridicol și arăta ca un cioc. Din fericire, s-a dovedit că era într-adevăr umflat de la efortul din timpul travaliului de 26 de ore. Acum este mult mult mai bine. Pf!”, a scris mămica.

Un tătic a mărturisit că a fost foarte dezamăgit să vadă că fiul lui în vârstă de șase ani seamănă pe zi ce trece mai mult cu el. De ce era trist? Deoarece „nu este un bărbat atractiv din punct de vedere fizic”.

Din fericire, totuși, micuțul a moștenit un alt lucru de la tată: „Totuși, este foarte inteligent, așa că știu că va găsi modalități de a rezolva această problemă, așa cum am făcut și eu”, a scris bărbatul.

Pubertatea este o perioadă în care corpul uman suferă numeroase transformări atât în rândul fetelor, cât și al băieților. La fel s-a întâmplat și în cazul fiului unui alt internaut de pe Reddit.

„Pubertatea l-a făcut slăbănog, ceea ce, împreună cu părul său roșu creț și vederea slabă, l-a făcut un copil cu aspect destul de tocilar. Acum, la aproape 17 ani, băiatul se pare că devine un tânăr frumos, dându-ne speranța că fiecare copil poate depăși această etapă grea”, a scris utilizatorul Reddit.

Părinții de cele mai multe ori au un stil ieșit din comun atunci când își descriu propriul copil. Un alt internaut a mărturisit că puiul său de om arăta ca o încrucișare între o maimuță și o broască.

„Cred că fiul meu este un băiat arătos acum, cu siguranță primește o mulțime de complimente. Dar Doamne, era un bebeluș urât. Arăta ca o încrucișare între o maimuță și o broască. Nici o minciună, a avut fruntea păroasă până la vârsta de vreo 6 luni. După a devenit drăguț”, a scris internautul.

Oricât de simpatice sau nu ar fi aceste mărturisiri,este important ca părinții să fie conștienți că pe măsură ce își desconsideră copilul atât din punct de vedere psihic, cât și fizic, acesta din urmă ajuns adult va avea o stimă de sine scăzută, va suferi de anxietate și va fi nesigur pe el.

Foto: Depositphotos.com

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Unul dintre cele mai importante momente din istoria recentă a României a fost Războiul de Independență din 1877-1878. De fapt, armata română a participat la Războiul Ruso-Turc din anii... citește tot
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Despre Japonia poți să spui ce vrei, dar nu că este locul unde întârzie trenurile. Pe Internet circulă tot felul de știri legate despre trenurile din Japonia: ba că toate trenurile din țară... citește tot
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
Cine a fost măcar o dată în Israel sau a avut de-a face cu evrei tradiționaliști a putut observa că bărbații poartă pe cap o bucată de material. Aceasta se numește kippah și este un... citește tot