Ce spun părinții care sunt conștienți că au copii urâți?

02.06.2022
Ce spun părinții care sunt conștienți că au copii urâți?

Părinții cred că micuții lor sunt cei mai frumoși copii din lume. Cu toate acestea, unii au recunoscut că la un moment dat erau urâți. Sună trist, însă mai mulți părinți au dezvăluit cum s-au simțit când și-au dat seama că puiul lor nu este chiar așa simpatic.

Cei mai mulți dintre ei au spus totuși că pe măsură ce au crescut au devenit mai frumușei în ochii lor. Iată câteva mărturisiri potrivit Good House Keeping.

Părinți care cred că pruncii lor sunt urâți

O utilizatoare Reddit spune că a avut un șoc realmente când și-a văzut fiica pentru prima dată în sala de nașteri.

„Nasul ei era ridicol și arăta ca un cioc. Din fericire, s-a dovedit că era într-adevăr umflat de la efortul din timpul travaliului de 26 de ore. Acum este mult mult mai bine. Pf!”, a scris mămica.

Un tătic a mărturisit că a fost foarte dezamăgit să vadă că fiul lui în vârstă de șase ani seamănă pe zi ce trece mai mult cu el. De ce era trist? Deoarece „nu este un bărbat atractiv din punct de vedere fizic”.

Din fericire, totuși, micuțul a moștenit un alt lucru de la tată: „Totuși, este foarte inteligent, așa că știu că va găsi modalități de a rezolva această problemă, așa cum am făcut și eu”, a scris bărbatul.

Pubertatea este o perioadă în care corpul uman suferă numeroase transformări atât în rândul fetelor, cât și al băieților. La fel s-a întâmplat și în cazul fiului unui alt internaut de pe Reddit.

„Pubertatea l-a făcut slăbănog, ceea ce, împreună cu părul său roșu creț și vederea slabă, l-a făcut un copil cu aspect destul de tocilar. Acum, la aproape 17 ani, băiatul se pare că devine un tânăr frumos, dându-ne speranța că fiecare copil poate depăși această etapă grea”, a scris utilizatorul Reddit.

Părinții de cele mai multe ori au un stil ieșit din comun atunci când își descriu propriul copil. Un alt internaut a mărturisit că puiul său de om arăta ca o încrucișare între o maimuță și o broască.

„Cred că fiul meu este un băiat arătos acum, cu siguranță primește o mulțime de complimente. Dar Doamne, era un bebeluș urât. Arăta ca o încrucișare între o maimuță și o broască. Nici o minciună, a avut fruntea păroasă până la vârsta de vreo 6 luni. După a devenit drăguț”, a scris internautul.

Oricât de simpatice sau nu ar fi aceste mărturisiri,este important ca părinții să fie conștienți că pe măsură ce își desconsideră copilul atât din punct de vedere psihic, cât și fizic, acesta din urmă ajuns adult va avea o stimă de sine scăzută, va suferi de anxietate și va fi nesigur pe el.

Foto: Depositphotos.com

Îți recomandăm:
Biserica Ortodoxă Română este cea mai înaltă instituție religioasă din țară. Statisticile arată că numărul total al credincioșilor depășește 87% din populația țării. Sfânta...
Ziua de 1 decembrie este cea de 335-a zi a calendarului gregorian și a 336-a zi în anii bisecți. Până la sfârșitul anului au mai rămas 30 de zile. Ziua Națională a României sau Ziua Marii...
Cele mai noi articole
Curiozități despre Isaac Newton, omul care a înțeles după ce legi funcționează Universul
Curiozități despre Isaac Newton, omul care a înțeles după ce legi funcționează Universul
Isaac Newton (25 decembrie 1642 / 4 ianuarie 1643 – 20 / 31 martie 1727) a fost persoana care a revoluționat din temelii fizica. Savantul a descoperit gravitația și a fost prima persoană din... citește tot
Care au fost cele mai ciudate procese din istorie?
Care au fost cele mai ciudate procese din istorie?
Majoritatea societăților, într-o formă sau alta, au avut sisteme concepute pentru a rezolva disputele și pentru a susține statul de drept. Tensiunile și dramele din sălile de judecată au... citește tot
Ce trebuie să faci dimineața pentru a avea o viață sănătoasă?
Ce trebuie să faci dimineața pentru a avea o viață sănătoasă?
Dimineața este acea parte a zilei în care organismul parcă se mișcă ceva mai încet decât în mod normal. Durează un pic de timp până când corpul își intră în ritmul său normal, iar... citește tot