Adidași în stilizări casual și elegante. Vezi cum poți să porți pantofi sport la modă!

29.04.2022
Adidași în stilizări casual și elegante. Vezi cum poți să porți pantofi sport la modă!

Pantofii sport în diverse stiluri sunt una dintre cele mai tari tendințe ale ultimelor sezoane. Sunt perfecți ca un plus la hainele casual, dar si elegante. Ei extind posibilitățile modei, concentrându-se pe confort combinat cu stil și varietate eficientă. Adidași originali, adidași albi și pantofi sport stilați pe platformă se poartă cu rochii șic, pantaloni de costum și pantaloni scurți la modă. Cu ce ​​altceva poți combina aceste modele?

Adidașii au cucerit podiumurile, Instagram-ul și au umplut interioarele celor mai cunoscute reviste de modă. Purtați de celebrități și influenceri, au pătruns în mainstream-ul lumii modei datorită modei de stradă.  De aici vine tendința de libertate și experiment stilistic. Tendințele sunt, desigur, în primul rând jocul cu moda, dar și o modalitate de a-ți găsi propria voce și stil printre propunerile designerilor. Adidașii distrug puțin regulile acestui joc și fac ceea ce unii iubesc în lumea modei, alții urăsc – amestecă stiluri pentru mai multă originalitate!

Adidași – stilizări inspirate din moda de stradă

Adidașii au câștigat inimile fanilor modei și streetwear. Deși sunt de multă vreme purtați ca încălțăminte confortabilă de zi cu zi, propice activității sportive, acum au devenit, înainte de toate, un accesoriu stilat. Pentru a afla ce este la modă, verifică oferta de pe site-ul https://answear.ro/k/barbati/incaltaminte/pantofi-sport-si-tenisi/sneakers.

Adidașii arată grozav în combinație cu rochii. Combinația de modele foarte feminine, aerisite, de multe ori până la glezne și din țesături ușoare și mătăsoase, cu pantofi sport nu mai șochează pe nimeni. În plus, o astfel de combinație poate arăta foarte bine. Așa că poți merge mai departe și combina o rochie midi din satin cu pantofi sport colorațiÎn mod ideal, pantofii ar trebui să conțină culori care să apară și pe rochia sau jacheta cu care alegi să îi asortezi.

Adidașii albi cu o linie clasică sunt unul dintre cele mai populare modele de pantofi sport, care a trecut testul timpului și acum popularitatea lor este din nou în creștere. Încălțămintea confortabilă cu talpă de cauciuc funcționează excelent nu numai cu blugi sau pantaloni scurți. Se poartă și cu rochii, de exemplu în stil boho. Aceste modele arată grozav în combinație cu o rochie scurtă din dantelă și o geacă din denim. Întregul poate fi completat cu o poșetă pe lanț într-o nuanță de caramel. De asemenea, îi poți purta cu rochiile florale, inclusiv cele in stil retro. De asemenea, rochiile cu dungi in stil nautic se vor potrivi perfect cu aceste tipuri de sneakersi damă.

Pantofi sport într-un stil elegant – este posibil!

Stilurile luate direct din moda de stradă demonstrează că adidașii se pot armoniza bine și cu eleganța clasică. O dovedesc și vedetele. Bărbații au îmbrăcat costume perfect croite cu un tricou în loc de o cămașă și pantofi sport la modă. Femeile optează și ele pentru acest tip de stil. Dar deseori poartă și pantofi sport cu rochii lungi impresionante sau costume elegante. Este cunoscut stilul Bellei Hadid, care combină adidași multicolori ai brandurilor renumite cu o fustă scurtă roz și o jachetă în aceeași culoare.

Bărbații sunt bucuroși să apară în pantofi sport, chiar și pe covorul roșu, un exemplu al căruia este Justin TimberlakeDe asemenea, celebrităților le place să îi combine cu paltoane elegante. Îmbrăcămintea, de exemplu, într-o nuanță de caramel sau în culori pastelate, este combinată în special cu adidașii albi. Datorită acestui fapt, ținuta lor devine mai liberă fără a-și pierde stilul, de aceea merită să verificați bluzele pentru femei pe Answear și să găsești ceva pe gustul tău.

Libertatea de alegere este, cu siguranță, mult mai evidentă în ultima vreme – și asta e un lucru bun! Stilul este din ce în ce mai des combinat cu confortul. Adidași și alți pantofi sport sunt cea mai bună dovadă în acest sens.

Îți recomandăm:
Biserica Ortodoxă Română este cea mai înaltă instituție religioasă din țară. Statisticile arată că numărul total al credincioșilor depășește 87% din populația țării. Sfânta...
Ziua de 1 decembrie este cea de 335-a zi a calendarului gregorian și a 336-a zi în anii bisecți. Până la sfârșitul anului au mai rămas 30 de zile. Ziua Națională a României sau Ziua Marii...
Cele mai noi articole
Curiozități despre Marea Piramidă din Giza. Cât a durat construcția acesteia?
Curiozități despre Marea Piramidă din Giza. Cât a durat construcția acesteia?
Marea Piramidă din Giza este un simbol al Egiptului și un reper pentru egipteni și nu numai. Această construcție este cea mai veche și cea mai mare piramidă din complexul piramidal Giza situat... citește tot
Ce culoare are cerul pe alte planete?
Ce culoare are cerul pe alte planete?
Cerul privit de pe Pământ are culoarea albastră. Dacă această acțiune ar avea loc de pe altă planetă a Sistemului nostru solar, bolta cerească ar arăta cu totul altfel și ar avea altă... citește tot
Curiozități despre Isaac Newton, omul care a înțeles după ce legi funcționează Universul
Curiozități despre Isaac Newton, omul care a înțeles după ce legi funcționează Universul
Isaac Newton (25 decembrie 1642 / 4 ianuarie 1643 – 20 / 31 martie 1727) a fost persoana care a revoluționat din temelii fizica. Savantul a descoperit gravitația și a fost prima persoană din... citește tot