Un client Superbet: „Își bat joc de noi într-un mare fel”. Ce a pățit bărbatul?

22.09.2022
Un client Superbet: „Își bat joc de noi într-un mare fel”. Ce a pățit bărbatul?

Când vine vorba despre pariuri sportive, România este una dintre cele mai mari piețe de desfacere din Europa. În țara noastră, industria jocurilor de noroc este extrem de prosperă, dar deși concurența este acerbă, unele dintre casele de pariuri nu își tratează cu respect jucătorii. Acesta este și cazul Superbet, una dintre casele de tradiție din România, cu sute de mii de clienți.

Pentru a avea cont online, o procedură cunoscută este verificarea clienților. Astfel, orice client al casei de pariuri trebuie să demonstreze că este persoana care și-a deschis un nou cont și să trimită o copie de pe un act de identitate. La Superbet, este nevoie de mai mult. De mult mai mult.

Astfel, un mail primit de un client Superbet spune astfel: „Pentru a putea finaliza procedura de retragere va rugam frumos sa ne trimiteti o poza de tip Selfie cu dumneavoastra, cu buletinul si o hartie pe care scrie „Superbet” si data curenta (în aceeasi poză). Fotografia trimisa trebuie sa fie clara si sa se poata vedea cu usurinta datele din actul de identitate, urmand exemplul de mai jos”. Mailul l-a șocat pe clientul cu pricina.

„Este inaceptabil! Mai aveau un pic și îmi spuneau să stau și într-un picior. De ce nu este suficientă o copie de pe buletin? De ce să scriu pe hârtie numele lor, să scriu data, să-mi fac selfie… Rușinos”, a declarat pentru shtiu.ro bărbatul.

Verificarea contului de pariuri, obligatorie prin lege

E drept, verificarea contului de pariuri este obligatorie prin lege. Operatorii trebuie să verifice conturile pentru a se asigura că jucătorii au vârsta minimă legală. Totuși, cele mai cunoscute metode de verificare sunt o copie după un act de identitate, o dovadă a adesei sau o dovadă a metodei de plată utilizate. „Nicidecum un selfie, în care să zâmbești ca o girafă, de dragul angajaților Superbet care, probabil, se distrează copios la vederea fotografiilor”, a mai spus clientul dezamăgit de serviciile Superbet.

Superbet nu este la prima abatere. În urmă cu câțiva ani, un clujean s-a plâns de faptul că firma a schimbat in decurs de 3 minute cotele de la 2,05 la 1,5, fara ca acest lucru sa fie afisat in prealabil si la vedere în sediul agentiei, obligandu-l practic pe parior sa accepte fortat noile cote, notează ziardearad.ro. Acesta este de părere că Superbet a încălcat atât normele ONJN, cât si legea protectiei consumatorului.

„Vă prezint dovezi clare care arata ca, daca mergi in oricare din agentiile lor si pariezi mai tare putin, discutam de 500 sau 800 de euro, automat se intervine de la Bucuresti si cotele scad drastic”, s-a plâns bărbatul.

Foto: digi24.ro

 

AZI ÎN ISTORIE
Ziua de 23 septembrie este cea de-a 266-a zi a calendarului gregorian și a 267-a zi în anii bisecți. Până la sfârșitul anului au mai rămas 99 de zile. În noaptea de 22 spre 23 septembrie are...
Cele mai noi articole
Ce înseamnă mobilizare generală în caz de război?
Ce înseamnă mobilizare generală în caz de război?
Situațiile de criză sunt perioade din viața unei societăți pe care puțini și le doresc. Din punct de vedere istoric, au fost mai multe perioade de război în lume, decât a fost pace. Fie că... citește tot
De ce în Cernăuți se vorbește limba română?
De ce în Cernăuți se vorbește limba română?
Cernăuți sau Cernivți este un oraș situat în proximitatea vestică a Ucrainei. Atestarea istorică a orașului a avut loc în 1408 când încă aparținea Principatului Moldovei. Deși este un... citește tot
De ce poartă francezii berete?
De ce poartă francezii berete?
Franța este una dintre cele mai vizitate țări din lume. Parisul este destinația preferată a turiștilor, însă există și alte zone care atrag oamenii prin arhitectura clădirilor, gastronomia... citește tot