Un client Superbet: „Își bat joc de noi într-un mare fel”. Ce a pățit bărbatul?

22.09.2022
Un client Superbet: „Își bat joc de noi într-un mare fel”. Ce a pățit bărbatul?

Când vine vorba despre pariuri sportive, România este una dintre cele mai mari piețe de desfacere din Europa. În țara noastră, industria jocurilor de noroc este extrem de prosperă, dar deși concurența este acerbă, unele dintre casele de pariuri nu își tratează cu respect jucătorii. Acesta este și cazul Superbet, una dintre casele de tradiție din România, cu sute de mii de clienți.

Pentru a avea cont online, o procedură cunoscută este verificarea clienților. Astfel, orice client al casei de pariuri trebuie să demonstreze că este persoana care și-a deschis un nou cont și să trimită o copie de pe un act de identitate. La Superbet, este nevoie de mai mult. De mult mai mult.

Astfel, un mail primit de un client Superbet spune astfel: „Pentru a putea finaliza procedura de retragere va rugam frumos sa ne trimiteti o poza de tip Selfie cu dumneavoastra, cu buletinul si o hartie pe care scrie „Superbet” si data curenta (în aceeasi poză). Fotografia trimisa trebuie sa fie clara si sa se poata vedea cu usurinta datele din actul de identitate, urmand exemplul de mai jos”. Mailul l-a șocat pe clientul cu pricina.

„Este inaceptabil! Mai aveau un pic și îmi spuneau să stau și într-un picior. De ce nu este suficientă o copie de pe buletin? De ce să scriu pe hârtie numele lor, să scriu data, să-mi fac selfie… Rușinos”, a declarat pentru shtiu.ro bărbatul.

Verificarea contului de pariuri, obligatorie prin lege

E drept, verificarea contului de pariuri este obligatorie prin lege. Operatorii trebuie să verifice conturile pentru a se asigura că jucătorii au vârsta minimă legală. Totuși, cele mai cunoscute metode de verificare sunt o copie după un act de identitate, o dovadă a adesei sau o dovadă a metodei de plată utilizate. „Nicidecum un selfie, în care să zâmbești ca o girafă, de dragul angajaților Superbet care, probabil, se distrează copios la vederea fotografiilor”, a mai spus clientul dezamăgit de serviciile Superbet.

Superbet nu este la prima abatere. În urmă cu câțiva ani, un clujean s-a plâns de faptul că firma a schimbat in decurs de 3 minute cotele de la 2,05 la 1,5, fara ca acest lucru sa fie afisat in prealabil si la vedere în sediul agentiei, obligandu-l practic pe parior sa accepte fortat noile cote, notează ziardearad.ro. Acesta este de părere că Superbet a încălcat atât normele ONJN, cât si legea protectiei consumatorului.

„Vă prezint dovezi clare care arata ca, daca mergi in oricare din agentiile lor si pariezi mai tare putin, discutam de 500 sau 800 de euro, automat se intervine de la Bucuresti si cotele scad drastic”, s-a plâns bărbatul.

Foto: digi24.ro

 

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Unul dintre cele mai importante momente din istoria recentă a României a fost Războiul de Independență din 1877-1878. De fapt, armata română a participat la Războiul Ruso-Turc din anii... citește tot
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Despre Japonia poți să spui ce vrei, dar nu că este locul unde întârzie trenurile. Pe Internet circulă tot felul de știri legate despre trenurile din Japonia: ba că toate trenurile din țară... citește tot
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
Cine a fost măcar o dată în Israel sau a avut de-a face cu evrei tradiționaliști a putut observa că bărbații poartă pe cap o bucată de material. Aceasta se numește kippah și este un... citește tot