Cine a fost Lance Reddick, actorul cunoscut din productiile The Wire și John Wick

18.03.2023
Cine a fost Lance Reddick, actorul cunoscut din productiile The Wire și John Wick

Lance Reddick a fost un actor american cunoscut pentru rolurile sale în seriale precum „The Wire” și ” Fringe „, dar și pentru aparițiile sale în filme precum „John Wick” și ” Godzilla vs. Kong”.

Lance Reddick s-a născut pe 31 decembrie 1962 în Baltimore, Maryland. Acesta și -a petrecut copilăria în orașul natal și și -a descoperit interesul pentru actorie în timpul liceului.

A urmat studii de teatru la Universitatea din Rochester și și -a început carieră de actor la începutul anilor ’90.Primul sau rol important a fost în serialul „Oz” (1997-2003), unde a interpretat rolul lui Desmond Mobay.

Cu toate că a jucat în mai multe filme și seriale de-a lungul carierei sale, Lance Reddick este mai cunoscut pentru rolurile sale în seriale precum „The Wire” (2002-2008), unde a interpretat rolul lui Cedric Daniels, și ” Fringe ” (2008-2013), unde a jucat rolul agentului special Phillip Broyles. În plus , a apărut și în serialul „Lost” (2004-2010) și în seria de filme „John Wick” (2014-2022), unde a interpretat rolul lui Charon, administratorul hotelului Continental.

Filme notabile

Lance Reddick a apărut în mai multe filme notabile de-a lungul carierei sale . În „The Siege” (1998), acesta a jucat al ături de Denzel Washington și Bruce Willis. A mai jucat și în filme precum „I Dreamed of Africa ” (2000), „The Way of War” (2009), „White House Down” (2013) și ” Godzilla vs. Kong” (2021).

Lucruri mai puțin cunoscute

Lance Reddick a fost un actor talentat care și -a construit o carieră impresionantă în teatru, film și televiziune. Rolurile sale în seriale precum „The Wire” și ” Fringe ” l-au consacrat pe plan internațional , iar aparițiile sale în filme precum „John Wick” și ” Godzilla vs. Kong” au cimentat poziția să în lumea cinematografiei.

Există multe lucruri interesante și mai puțin cunscute despre acest actor, cum ar fi pasiunea sa pentru muzică și cariera sa de actor de teatru.

În timpul carierei sale , Lance Reddick a fost recunoscut nu doar pentru talentele sale actoricești, ci și pentru vocea sa distinctivă și gravă. Acest lucru l-a determinat să interpreteze diverse personaje de voce pentru jocuri video și filme animate, cum ar fi „Destiny” și „Justice League Dark: Apokolips War”.

Deși a fost cunoscut pentru interpretarea unor personaje serioase și autoritare, Reddick a arătat și o latură mai comică a talentelor sale în comedii cum ar fi „Corporate” și „American Horror Story”. În plus , el a avut un rol memorabil în „Bosch” – un serial tv de pe Amazon Prime – unde a jucat rolul șefului de poliție Irvin Irving.

În afară de activitatea sa în teatru și film, Reddick a fost, de asemenea, implicat în diverse activități de caritate și a susținut cauza luptei împotriva cancerului la sân prin participarea la evenimente precum „Revlon Run/Walk for Women”.

Cu toate că a avut o carieră impresionantă, Reddick nu s-a limitat la actorie și a explorat și alte pasiuni în afară acestei domenii. De exemplu, acesta a produs și a scris muzică în cadrul trupei sale , „Lance Reddick and the Blast”, care a lansat albumul său de debut în 2018.

Lance Reddick a fost unul dintre acei actori talentați și versatili, care a ajuns să fie apreciat și respectat în întreaga industrie de film și televiziune. De la rolurile sale iconice în seriale precum „The Wire” și ” Fringe ” până la pasiunea sa pentru muzică și implicarea în activități caritabile, Reddick a reprezintă un exemplu de angajament, creativitate și talent.

Sursa foto: depositphotos.com

Îți recomandăm:
Ne putem întoarce în timp? Nu. Sau, poate, numai cu ajutorul cuvintelor. Ei bine, cum erau Bucureștiul acum 100 de ani? Cum erau oamenii acum 100 de ani? Ce activități aveau aceștia? Cum era...
Dacă citești acest articol sunt mari șanse să fii român, să te fi născut în România și, evident, să vorbești limba română. Dar de ce țara noastră poartă numele de România? De unde...
Cele mai noi articole
Povestea fabuloasă a românului Dumitru Dan, primul om care a făcut ocolul Pământului la pas
Povestea fabuloasă a românului Dumitru Dan, primul om care a făcut ocolul Pământului la pas
Românul Dumitru Dan a fost prima persoană din lume care a reușit să facă ocolul Pământului pe jos. Acesta a reușit să străbată în opinci 100.000 de kilometri, intrând astfel în Cartea... citește tot
De ce familia Regala este înmormântată la mănăstirea Curtea de Argeș?
De ce familia Regala este înmormântată la mănăstirea Curtea de Argeș?
Există în România un loc unde regii își duc odihna veșnică. Este vorba despre mănăstirea Curtea de Argeș, locul se află înmormântați Regele Carol I și Elisabeta, Ferdinand și Maria,... citește tot
De ce este periculos să gătești cu folie de aluminiu?
De ce este periculos să gătești cu folie de aluminiu?
Foarte multe preparate culinare necesită la gătire folosirea foliei de aluminiu. Aceasta ajută, de exemplu, la înăbușirea peștelui sau a fripturii, menținând, totodată, felul de mâncare... citește tot
Recomandări din presa de azi
Carmen Iohannis, gafă vestimentară uriașă în lumea arabă: ”Confundă un dineu diplomatic cu bucătăria”
Cât OREZ se pune la SARMALELE DE POST! Cantitatea ideală, doar așa ies exact ca...
Avertisment FINAL pentru OMENIRE de la cel mai important grup de cercetători din lume
Ce înseamnă când zicem „Bogdaproste”. Toţi folosim acest cuvânt, puțini știu cu adevărat ce înseamnă
Final de drum pentru Andreea Bălan! Cum a încălcat contractul cu Antena 1, pentru America...
Când se dă ceasul cu o oră înainte? Data la care românii trec la ora...
Vouchere de vacanță. Cine ar putea să mai primească, în plus, tichetele speciale
ORA DE VARĂ 2023. Ce se întâmplă în România, DECIZIA vine de la Comisia Europeană
Cine a câștigat America Express. S-au aflat numele câștigătorilor înainte ca emisiunea să înceapă
Soția lui Bruce Willis, în lacrimi de ziua actorului: «Rugați-vă pentru el». Primele imagini după...
Actorii din „Tânăr și neliniștit”, la a 50-a aniversare. Cum arată acum Victor și Nikki...
Fiica Stelei Popescu a rupt acum tăcerea. Ce s-a întâmplat cu vila de 200.000 de...
Viața la țară în Australia! Ferma de fructe exotice deținută de un român în Queensland
S-a deghizat în măicuță și cerșea bani de la trecători. Suspectul a ajuns pe mâna...
adplus-dvertising