Cine a fost Lance Reddick, actorul cunoscut din productiile The Wire și John Wick

18.03.2023
Cine a fost Lance Reddick, actorul cunoscut din productiile The Wire și John Wick

Lance Reddick a fost un actor american cunoscut pentru rolurile sale în seriale precum „The Wire” și ” Fringe „, dar și pentru aparițiile sale în filme precum „John Wick” și ” Godzilla vs. Kong”.

Lance Reddick s-a născut pe 31 decembrie 1962 în Baltimore, Maryland. Acesta și -a petrecut copilăria în orașul natal și și -a descoperit interesul pentru actorie în timpul liceului.

A urmat studii de teatru la Universitatea din Rochester și și -a început carieră de actor la începutul anilor ’90.Primul sau rol important a fost în serialul „Oz” (1997-2003), unde a interpretat rolul lui Desmond Mobay.

Cu toate că a jucat în mai multe filme și seriale de-a lungul carierei sale, Lance Reddick este mai cunoscut pentru rolurile sale în seriale precum „The Wire” (2002-2008), unde a interpretat rolul lui Cedric Daniels, și ” Fringe ” (2008-2013), unde a jucat rolul agentului special Phillip Broyles. În plus , a apărut și în serialul „Lost” (2004-2010) și în seria de filme „John Wick” (2014-2022), unde a interpretat rolul lui Charon, administratorul hotelului Continental.

Filme notabile

Lance Reddick a apărut în mai multe filme notabile de-a lungul carierei sale . În „The Siege” (1998), acesta a jucat al ături de Denzel Washington și Bruce Willis. A mai jucat și în filme precum „I Dreamed of Africa ” (2000), „The Way of War” (2009), „White House Down” (2013) și ” Godzilla vs. Kong” (2021).

Lucruri mai puțin cunoscute

Lance Reddick a fost un actor talentat care și -a construit o carieră impresionantă în teatru, film și televiziune. Rolurile sale în seriale precum „The Wire” și ” Fringe ” l-au consacrat pe plan internațional , iar aparițiile sale în filme precum „John Wick” și ” Godzilla vs. Kong” au cimentat poziția să în lumea cinematografiei.

Există multe lucruri interesante și mai puțin cunscute despre acest actor, cum ar fi pasiunea sa pentru muzică și cariera sa de actor de teatru.

În timpul carierei sale , Lance Reddick a fost recunoscut nu doar pentru talentele sale actoricești, ci și pentru vocea sa distinctivă și gravă. Acest lucru l-a determinat să interpreteze diverse personaje de voce pentru jocuri video și filme animate, cum ar fi „Destiny” și „Justice League Dark: Apokolips War”.

Deși a fost cunoscut pentru interpretarea unor personaje serioase și autoritare, Reddick a arătat și o latură mai comică a talentelor sale în comedii cum ar fi „Corporate” și „American Horror Story”. În plus , el a avut un rol memorabil în „Bosch” – un serial tv de pe Amazon Prime – unde a jucat rolul șefului de poliție Irvin Irving.

În afară de activitatea sa în teatru și film, Reddick a fost, de asemenea, implicat în diverse activități de caritate și a susținut cauza luptei împotriva cancerului la sân prin participarea la evenimente precum „Revlon Run/Walk for Women”.

Cu toate că a avut o carieră impresionantă, Reddick nu s-a limitat la actorie și a explorat și alte pasiuni în afară acestei domenii. De exemplu, acesta a produs și a scris muzică în cadrul trupei sale , „Lance Reddick and the Blast”, care a lansat albumul său de debut în 2018.

Lance Reddick a fost unul dintre acei actori talentați și versatili, care a ajuns să fie apreciat și respectat în întreaga industrie de film și televiziune. De la rolurile sale iconice în seriale precum „The Wire” și ” Fringe ” până la pasiunea sa pentru muzică și implicarea în activități caritabile, Reddick a reprezintă un exemplu de angajament, creativitate și talent.

Sursa foto: depositphotos.com

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Unul dintre cele mai importante momente din istoria recentă a României a fost Războiul de Independență din 1877-1878. De fapt, armata română a participat la Războiul Ruso-Turc din anii... citește tot
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Despre Japonia poți să spui ce vrei, dar nu că este locul unde întârzie trenurile. Pe Internet circulă tot felul de știri legate despre trenurile din Japonia: ba că toate trenurile din țară... citește tot
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
Cine a fost măcar o dată în Israel sau a avut de-a face cu evrei tradiționaliști a putut observa că bărbații poartă pe cap o bucată de material. Aceasta se numește kippah și este un... citește tot